Prada kot blagovna znamka ponuja različne oblikovalske izdelke po meri za ženske in moške, od očal, obutve, dišav, oblačil in usnjenih izdelkov. Denarnice Prada za moške in ženske so nekateri najbolj zaželeni zakladi, ki jih je mogoče kupiti. Izbirajte med temi vrhunskimi usnjenimi denarnicami, ki so večinoma izdelane v Italiji. Pestrost izbire je velika in tukaj so omenjene najboljše moške in ženske denarnice.

Najnovejši in najboljši modeli Prada denarnic za moške in ženske v trendu:

Tu je top 9 modelov denarnic v blagovni znamki Prada.

1. Črna ženska denarnica Prada:

denarnice prada

Pridobite to pristno črno žensko denarnico Prada kot izjavo. Usnjena denarnica Saffiano ima loputo in pozlačene zadrge. Logotip je vpisan v kovino. Denarnica ima deset rež za kartice, en predal za račun in en predal za kovance. Ima tudi zunanji žep z zadrgo.

2. Mornarska moška Bifold Prada denarnica:

Navy Moška Bifold Prada denarnica

To je klasična moška denarnica Prada v temno modri barvi. Dvojna denarnica ima dva predala za račune in je kompaktna denarnica za moške, ki jo lahko prenašate in dobro sedi v žepih. Usnjena denarnica Saffiano je zelo trendovska in elegantna.

3. Roza ženska francoska denarnica Prada:

Roza ženska francoska denarnica Prada

Tukaj je čudovita denarnica Prada, o kateri bodo govorili vsi vaši prijatelji. Ljubka denarnica rdeče barve je narejena iz blagovne znamke Saffiano usnje in ima tudi žep za kovance. Zapletene podrobnosti črk in napisov so narejene iz kovine z zlatim zaključkom.

4. Prada denarnica z ločno verigo:

Prada denarnica z lokom

Pridobite to osupljivo denarnico Prada v rdeči barvi z lokom na sprednji strani za večjo moč. Denarnici je priložena veriga, ki je tudi videti prefinjeno. Predal z dvema računoma in torbica z zadrgo sta najboljša za ohranjanje potrebnih stvari. V torbici je tudi ogledalo.

5. Usnjena cik -cak denarnica Prada:

Usnjena denarnica Prada iz cikcaka

Tukaj je kontinentalna različica klasične denarnice Prada. Usnjena denarnica v roza barvi je poudarjena z belim, modrim in črnim cikcak vzorcem. Denarnica ima značilna dva predala za račune in reže za kreditne kartice. Zraven je tudi snemljiva reža za kartice.

6. Moška denarnica Prada za dirkalne avtomobile:

Moški dirkalni avtomobil Prada denarnica

Pridobite to redko moško denarnico Prada z natisnjenim dirkalnim avtomobilom spredaj. Denarnica je pravokotne oblike in tako vsebuje približno 33 kartic. Reže so na voljo tudi za shranjevanje vaših čekovnih knjižic in potnega lista. Dvojna denarnica z zadrgo ima prostor za shranjevanje veliko stvari.

7. Denarnica Prada iz teksturiranega usnja:

Prada denarnica iz teksturiranega usnja

Ta elegantna denarnica ima več predelkov in je narejena iz teksturiranega usnja. Ima dvojno zapiranje z zadrgo in 25 rež za kartice. Obstajajo trije predelki za račune s štirimi žepi za dokumente. Notranja predala z zadrgo sta dva, zaradi česar je to zelo vsestranska denarnica za moške.

8. Zip okoli denarnice Prada:

Zip okoli denarnice Prada

Ta čudovita ženska denarnica Prada je sprememba v primerjavi s tradicionalnimi denarnicami. Tu ima denarnica zadrgo po dolžini in se odpira kot harmonika. Funky denarnica je kot nalašč za mlade in ima zasnovo robotov. Črna in zlata barva imata tudi dramatičen učinek.

9. Denarnica Prada za ovojnice:

Ovojnica Prada denarnica-9

To je senzacionalna denarnica Prada, ki je oblikovana kot ovojnica. Denarnica za ženske je na zunanji strani črno -zlatih črk. Pridobite ta osupljiv kos z dvema predelkoma in torbico na zadrgo.

Denarnice Prada so odličen nakup za vse, ki si jih lahko privoščite. Izberite ženske denarnice Prada v svetlih barvah, kot so modra, roza in rdeča. Tudi moške denarnice so v klasičnih barvah, kot so črna, mornarica in siva. Vsak od njih je sestavljen iz predelkov za račune in rež za kreditne kartice. Torbice z zadrgo pomagajo ohranjati stvari na svojem mestu. Moške denarnice so dveh oblik – kvadratne in pravokotne. Ženske denarnice so različnih oblik, vključno z ovojnico, pravokotno in kvadratno.