Moški so nezapleten sklop ljudi, ki se ne obremenjujejo glede mode in trendov. O kršenju teh modnih pravil govorimo, ko izstopajo pri izbiri svojih dodatkov, kot so kravata, klobuki, pas itd. Zadnji žep mora biti opremljen s popolno barvo in ki združuje obleko, ki izraža moški značaj, vendar je ohranjanje kovancev, ki ogromno napolnijo moško denarnico, vedno problem, pri katerem so prisiljeni izbrati denarnico velike velikosti. A kljub temu se zdi, da se moški ves čas oklepajo te iste denarnice in blagovne znamke, dokler denarnica ni izčrpana, za razliko od ženskih kolegov, ki se vsak dan spreminjajo in jih posveča muhast veter trenda!!

denarnice za kovance

Najnovejše in različne vrste denarnic za moške in ženske:

Moškim, ki vodijo dan brez težav in hladen dan, je navadna dvostranska denarnica s kvadratno stojalo za kovance. Tu je top 9 vrst denarnic za ohranjanje hrupa C, imenovanih kovanci!!

1. Klasična usnjena denarnica (dvojno prepognjena) s kovancem:

denarnica klasično usnje

Usnjena in moška denarnica klasična kombinacija. Zaradi subtilne barve, ki jo je kupilo usnje, prinaša eleganten videz. Tovrstna denarnica je dvakratna denarnica, ki ima dva stojala za shranjevanje gotovine in majhno površino s sistemom zaklepanja gumbov za kovance in tudi držalo za stojala za kartice. Danes je odsek za kovance razmeroma prostoren, za razliko od starih časov.

2. Ti-zložena denarnica s kovancem:

trikrat zložena denarnica

Tovrstno denarnico večinoma uporabljajo mladi, saj je zaradi različnih predalov prostornejša in je zelo priročna za držanje.

3. Denarnica samo za kovance:

denarnica za kovance

To je eden najboljših načinov shranjevanja kovancev in je zaradi svoje miniaturne velikosti tudi priročen. Toda fantje ga običajno ne nosijo ves čas, pozabijo na obstoj denarnice za kovance.

4. Denarnica za čekovne knjižice s kovanci:

čekovna knjižica-denarnica

Temu pravimo tudi potovalna denarnica. IT pomaga pri rednem vzdrževanju vseh pomembnih dokumentov, potrebnih za potovanja. Skupaj z njim prihaja majhno trikotno stojalo za kovance.

5. Denarnica za kovance imetnika kartice:

denarnica-imetnik-denarnica

Denarnica za shranjevanje kartic je na splošno majhna, velika je kot pest. Sestavljen je iz številnih predelkov za shranjevanje kartic in ga je mogoče pretvoriti v denarnico za kovance, pod pogojem zaklepnega sistema.

6. Torbica za telefon s kovancem:

torbica za telefon-denarnica

Nošenje denarnice, napolnjene z računi, gotovino in ločeno držanje telefona, poveča žep v žepu, da se temu izognete, preprost način prenašanja kovancev in gotovine skupaj s torbico za telefon z ločenimi stojali in gumbi za zaklepanje je bolj priročen.

7. Športna denarnica Coin:

športna denarnica

Tovrstna denarnica je izdelana iz sintetičnega materiala in svetlejših barv z moškim videzom, zaradi česar vsebina ostane nameščena v dodeljenih regalih. Sistem zaklepanja je ponavadi na zadrgo z znanjem shranjevanja kovancev in gotovine

8. Super tanka denarnica:

super tanka denarnica

Ta vrsta denarnic se običajno priporoča moškim, ki živijo v državi, kjer uporaba kovancev ni prisotna v večjem delu skupnosti. Zaradi svoje elegantne oblike in manjše uporabe potrebuje le en ali dva kovanca v denarnici.

9. Moška denarnica iz krpe:

platnena denarnica

To običajno uporabljajo moški, ki bolj uporabljajo ekološke materiale in so okolju prijazni. To je običajno dvokratno za shranjevanje gotovine in kovancev.

V skladu z modo in slogom je neskončno veliko oblik in barv denarnice, čisto vsaka osebna izbira in okus sta odvisna od uporabe kože aligatorja ali materiala, ki ga je mogoče reciklirati. Temnejša in subtilnejša denarnica vedno prinaša formalni in subtilen videz. In shranjevanje vseh potrebnih dokumentov na internetu, ki zmanjšujejo število kartic in računov v denarnici.