Največ časa, ki ga porabite za izbiro oblačil, je enako tudi pri izbiri med temi čudovito oblikovanimi prozornimi dežniki. Med temi dežniki je veliko zbirk. Imate preprost, natisnjen, barvit mavrični vzorec in tudi otroško zbirko. Glede na naše potrebe in specifikacije se lahko odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim zahtevam.

Najboljši zložljivi prozorni dežni dežniki za odrasle in otroke

Jasni, prozorni dežniki:

Tu je top 9 modelov prozornih dežnikov v Indiji.

1. Roza prozorni zložljivi dežniki:

Roza prozorni zložljivi dežniki

Pridobite klasično zbirko prozornih zložljivih dežnikov, ki bi vas pognala v svet cvetov. Po vsem prozornem PVC materialu ima srčkane rožnate odtise. Velikost nadstreška v razgrnjenem stanju je 93 cm, višina dežnika pa 24 cm.

2. Dežni dežnik s kupolastimi mehurčki:

Dežni dežnik z kupolastimi mehurčki

Uživajte v teh deževnih dneh s tem prozornim plastičnim dežnikom Dome Bubble Rain dežnik brez težav. Ta prozorni dežnik z mehurčki lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Brez dvoma bi se tudi vaš malček odlično zabaval in pihal po dežju. Odlikuje ga ročno odpiranje s krošnjami premera 34 palcev.

3. Prozorni mavrični prozorni dežniki:

Prozorni mavrični prozorni dežniki

Če želite leteti in se sušiti tudi v vetrovnem deževju, je to prava rešitev z jasnimi prozornimi dežniki. Ima nadstrešek v senci mavrice in ročaj EVA, ki je na voljo tudi v dveh svetlih barvah. Ima funkcije samodejnega odpiranja, 96 cm širok baldahin z 8 rebri iz jekla.

4. Črni mački, natisnjeni prozorni dežniki:

Črni mački natisnjeni prozorni dežniki

To je odlična paleta velikih prozornih dežnikov z velikostjo krošnje 23 palcev z 8K rebri. Okvir je izdelan iz steklenih vlaken in lesenih gredi. Tkanina je narejena iz materiala POE in je sestavljena iz trdnega plastičnega ročaja, ki vam zagotavlja potreben oprijem.

5. Prozorni dežniki s prozornim nadstreškom:

Prozorni dežniki s prozornim nadstreškom

S tem kompletom belega prozornega dežnika lahko poroki dodate romantiko in lepoto. Njena streha ima odtise cvetov in src. Brez dvoma bi morali imeti, saj je izdelan iz kakovostnega materiala POE, robovi pa so oblikovani s čipko.

6. Super močni prozorni dežniki:

Super močni prozorni dežniki

Uživajte v deževnih dneh brez nereda nad vašo obleko, saj imate v lasti tako majhne prozorne dežnike.Održi z debelo izdelano in prozorno streho velikosti 23 palcev. Rebra in okvirji so izdelani iz jekla, da je res super močan in tudi trpežen.

7. Led Light Sabre prozorni dežniki:

Led Light Sabre prozorni dežniki

Odkrijte novo ekskluzivno paleto prozornih dežnikov za golf, ki jih v ročaju vodi laserska luč z mečem. Z ustvarjalno in inovativno idejo lahko doživite izkušnje premagovanja deževnih noči. Dežnik je odporen proti vetru, nadstrešek pa je narejen iz zelo lahkega materiala.

8. Dekliški prozorni dežniki Minnie Mouse:

Dekliški prozorni dežniki Minnie Mouse

Otroci morajo uživati ​​v tej zbirki muhastih in igrivih serij otroških prozornih dežnikov. Na njem je lepo natisnjena aplikacija za miško Minnie. Velikost strehe je prilagojena otrokom. Ročaj je prav tako moden iz plastike. Okviri in rebra so iz nerjavečega jekla, ki daje večjo trdnost.

9. Črni odtisi ženskih prozornih dežnikov:

Črni natisni ženski prozorni dežniki

Izkoristite najboljše prozorne dežne dežnike s to izjemno kolekcijo ženskih črnih potiskanih senčnikov. Ima prozorno plastično streho, na kateri lahko vidite panoramske odtise divjega scenarija. Jeleni in drevesa, natisnjena na njem, so edinstvena zbirka, ki jo med dežjem lahko nosite s super udobjem.

Normalna velikost nadstreškov v zbirki gosi se giblje od 25 do 35 palcev. Otroški dežniki so lahko izjemno manjši od tega. Material, uporabljen za okvirje in rebra, se razlikuje tudi pri vsakem modelu. Ročaj, ki je izbran za nadstrešek, je skrbno namenjen vzorcu krošnje, da se ujema. Od zdaj naprej je vsakemu posamezniku na voljo na stotine možnosti, s katerimi lahko kar najbolje izkoristijo svojo enostavnost.