Beli dežniki so za večino nas najbolj priljubljena in vedno elegantna barva. Obstajajo možnosti za različne dežnike, kadar jih je treba kupiti. Treba je skrbeti za točno tisto potrebo, ki jo dejansko potrebuje. V skladu s tem imajo različice v velikosti nadstreškov in skupni dolžini dežnikov za lažji transport.

Tu je različnih top 9 vrst belih dežnikov,

1. Poročni fancy beli dežniki:

Poročni elegantni beli dežniki

Ta bleščeč vintage bel senčnik je kot nalašč za poročni dogodek. Ta beli poročni dežnik ima poročne čipkaste aplikacije, zaradi česar ustreza obleki neveste na njeni poroki. Narejena je iz čiste bombažne čipke z velikostjo nadstreška 58 cm. Je izključno ročno izdelan s tehnologijo kovinskega okvirja.

2. Globoko kupolasti beli dežniki:

Globoko kupolasti beli dežniki

To je navadni beli dežnik z globoko kupolasto krošnjo, na kateri nimajo elegantnih odtisov. Zasnovan je z naboranim robom z ustreznim, nežno ročno šivanim ročajem iz usnja. Nadstrešek je izdelan iz 100 % poliestra, okvirji skupaj z rebri pa so kovinski.

3. Beli dežniki proti bleščanju:

Beli dežniki proti bleščanju

Tukaj si lahko ogledate ta veliki beli dežnik, ki ima lastnosti, kot je neopazen 8 -panelni nadstrešek iz vinilne plastike. Okviri so v celoti izdelani iz jekla, velikost nadstreška pa je 46 centimetrov z mat površino. Odpre se lahko samodejno, velike velikosti pa lahko uporabljata dve odrasli osebi z ogromnim prostorom v krošnji.

4. Beli dežnik iz viktorijanskega kvačkanja:

Beli dežnik iz viktorijanskega kvačkanja

Ta ljubek in romantičen dežnik je oblikovan z ročno kvačkano tehniko iz tkanine iz čistega belega bombaža.Ta beli poročni dežnik je opremljen s kovinskim in belim plastičnim ročajem. Idealen je za poroke in sorodne fotografske seje, zaradi katerih se počutite posebno.

5. Beli dežniki iz lesenega ročaja:

Beli dežniki iz lesenega ročaja

Naj bo vaša družina in prijatelji obdarjeni s tem velikim belim dežnikom, ki lahko dobesedno poda veliko izjavo. Izdelan je iz jeklenih okvirjev z leseno palico in lesenim ročajem. Ročaj je zasnovan tako, da vam s svojimi edinstvenimi oblinami nudi etnični pridih. Je popoln dodatek za vsak poseben deževen večer.

6. Beli plastični ukrivljeni ročaj Beli dežniki:

Beli plastični ukrivljen ročaj Beli dežniki

Tu dobite edinstveno zbirko majhnih belih dežnikov iz serije oblikovalcev. Nadstrešek je izdelan iz 109T poliestrskega materiala, skupni premer pa je 33 palcev. Dežnik ima bel plastičen ukrivljen ročaj s hitrim gumbom za samodejno odpiranje.

7. Modro -beli dežnik iz steklenih vlaken:

Modro -beli dežnik iz steklenih vlaken

Oglejte si ta ultra močan in bel dežnik, varen proti vetru, izdelan iz gredi materiala iz steklenih vlaken. Nadstrešek je izdelan iz visoko kakovostne najlonske tkanine, odporne na prhanje 190T. Ima izrezljan ročaj v lesu s super oprijemom. Premer krošnje je 75 cm v premeru.

8. Črno -beli dežnik s črtasto črvo:

Črno -beli dežnik s črtasto črvo

Ta super majhen dežnik lahko vedno imate v torbi in uživajte v dežju, ko začne priti. Ta lahki črno -beli dežnik ima na krošnji črno -bele črtaste odtise in kvadratni črni plastični ročaj. Ima tanko aluminijasto okvirno konstrukcijo, ki povečuje prilagodljivost proti vetrovnemu deževju.

9. Samodejno odpiranje rdeče -belega dežnika:

Samodejno odpiranje rdeče -belega dežnika

Samo dotaknite se s prstom na gumb na ročaju, da odprete ta rdeče -beli dežnik. Ko je odprt, ima premer 105 cm in dolžino 80 cm. Okvir je iz pocinkanega jekla in ima nadstrešek iz 100% poliestra.

Modeli in modeli teh belih dežnikov so skromni in trendovski. Tkanine, ki se uporabljajo za nadstreške, so iz 100% poliestra, vinilne plastike, najlona in tudi bombaža. Gredi in rebra so večinoma iz jekla, obstajajo pa tudi možnosti, izdelane iz suše. Vsi takšni materiali naredijo dežnike vsekakor dolgotrajne.