Dežniki dajejo svoj pečat povsod po svetu glede specifikacij, dizajna, mode. Še več prihaja kot poročni dežniki. To so tisti, ki so posebej izbrani za poročne namene. Zdaj je lahko večnamenski ali enkraten. Poleg tega obstaja veliko takšnih sort, ki spadajo pod ta dežnik. Lahko je tudi dolgotrajen. Ciljna poroka običajno uporablja tovrstne dežnike. Uporabljajo se lahko za posamezne prostore ali kot dvorišče. To je torej nekaj načinov za vključitev uporabe dežnikov.

Indijski poročni dežniki:

Tu je seznam najboljših 9 poročnih dežnikov za indijsko poroko,

1. Ročno izdelani poročni dežniki:

Ročno izdelani poročni dežniki

Ročno izdelan ima svoj okus in postavo. Lahko je precej tradicionalen in poročni dežnik. To je lahko ena najboljših izbir za poročne dežnike, kjer je standard zelo pomemben. Najboljša izbira so lahko večbarvni dežniki ročno izdelani. Specifikacije so podobne običajnemu dežniku.

2. Dežnik s klobukom:

Klobuk Dežnik

To so spet poročni dežniki za poroke, ki se trenutno najbolj uporabljajo. Dežnik s klobukom ima svoje bistvo po vsem svetu. To ustreza vsakemu okolju. Ima pokrovček kot na vrhu dežnika za zaščito in najboljša izbira je lahko beli poročni dežnik.

3. Prozoren dežnik:

Prozoren dežnik

To so prozorni dežniki za poroke, ki jih lahko nevesta uporablja na poroki, da visi nad njo. Transparent je precej elegantna tehnika, primerna za poroko, najboljša izbira pa je lahko prozorni dežnik modre barve.

4. Poročni dežnik Rajasthan:

Poročni dežnik Rajasthan

Raznolikost iz Rajasthana vključuje lepe dežnike za poroko, ki so po obliki precej tradicionalni. Poleg tega njihov vezen videz daje občudovanja vreden videz. Poleg tega se lahko uporabljajo tudi za posameznike. Najboljša izbira je lahko večbarvni dežnik. To so lahko indijski poročni dežniki.

5. Dežnik za zatiranje vetra:

Dežnik za zatiranje vetra

Uporabljajo se lahko tudi dežniki za zatiranje vetra, saj se osredotočajo na zatiranje vetra. Uporablja se lahko za skupino ljudi, saj gre za velike poročne dežnike. To so lahko tudi individualni poročni dežniki, ki jih ima posameznik čez. Najboljša izbira je lahko beli in črni dežnik.

4 poročni dežniki precej bele barve za nevesto:

6. Cvetlični poročni dežnik:

Cvetlični poročni dežnik

Beli poročni dežnik je lahko izbira med cvetličnimi dežniki. Rezbarenje čudovitih cvetov resnično daje izjemen videz, ki ga je treba občudovati na poroki. Ustvarjalno cvetje resnično daje bistvo ljubezni. Najboljša izbira je lahko dežnik bele barve.

7. Vezeni poročni dežnik:

Vezen poročni dežnik

Vezeni poročni dežniki so najpogosteje uporabljeni dežniki. Najboljša stvar v njej je mednarodno in nacionalno rezbarjenje cvetličnih barv, ki ji daje čudovit videz. Te so lahko tudi večbarvne. Ti veljajo za fancy dežnike za poroko.

8. Splošni poročni dežnik:

Generični poročni dežnik

To so poročni dežniki za dež, ki so precej ploski in so lahko primerni za poročne namene. Ravnost odstranjuje sončne žarke in padavine. Najboljša izbira je lahko velik poročni dežnik bele barve za poročne namene.

9. Eleganten čipkast dežnik:

Eleganten čipkast dežnik

Čipkasti dežniki za poroko so elegantni dežniki, ki so danes v trendu. Najboljši elegantni dežnik je lahko tisti, ki ima okoli sebe vezalke, ki so najbolj primerne za nevesto. Najboljša izbira je lahko čipkast dežnik bele barve.

Poročni dežniki imajo svoje posebno modno mesto. Najboljša izbira je odvisna samo od vas. Poleg tega so elegantni čipkasti dežniki najprimernejši dežniki za poroko. Lahko se uporabijo tudi rajastanski vezeni in ročno izdelani dežniki z različnimi sortami.