Sodobno oblikovanje je precej preprosto opaziti, ki se pojavi za svežo paleto, ki igra skozi vodoravne in navpične črte. Za oblikovanje je dekoracija oblika in tema samega aranžmaja. Dnevna soba je v glavnem sprejeto mesto v hiši za zabavo gostov, poleg tega pa družine pridejo skupaj, da končajo svoj dan, počivajo po dolgem delovnem tednu, sicer pa skupaj uživajo v televizijskem programu. Tu smo vključili 9 sodobnih modelov dnevnih sob s podobami.

Sodobni dizajn je danes moda, zlasti za tiste ljudi, katerih glavni cilj je namen njihovega doma. Daleč od tega, svež videz sodobne notranjosti ustvarja, da lastniki stanovanj obožujejo to vrsto koncepta, ki je brez nereda in brez stresa.

Sodobni modeli dnevnih sob v Indiji:

Tukaj je naših 9 preprostih in sodobnih modelov dnevnih sob s slikami. Oglejmo si jih.

1. Light Plus Airy Modern Modern Room Design:

oblikovanje dnevne sobe

V dnevno sobo lahko veliko povežete kot jedilni komplet; negotovo lahko preprečite, da bi prostor tehtal. Lucitna jedilnica, mizica z odprtim tkanjem in prozorna stena oken povzročajo občutek prenapolnjenosti te sobe. Steklena sprednja vrata in vrtna vrata se spremenijo v priljubljena, arhitekti pa načrtujejo velika okna, ki štejejo okna dnevne sobe od tal do stropa. To je eden najboljših modelov dnevne sobe.

2. Modra zasnova dnevne sobe Blue Hues:

Sodobna zasnova dnevne sobe2

To bivalno območje vključuje pohištvo, namočeno v ocean bluesa; vendar rahle razlike v tonu in subtilni motivi patchwork dobijo mesto prodorno kontrastnih vzorcev in odtenkov. Pačvorunska preproga zasidra dnevni prostor, opremljen z lanenimi sedežnimi garniturami in naslonjalom na krilu. Stekleni vrh na hrastovi mizici prikazuje zbirko vintage umetnosti. To je eden najboljših sodobnih modelov dnevne sobe.

3. Koča Moderna zasnova dnevne sobe:

Sodobna zasnova dnevne sobe3

Stene in tramovi, izpostavljeni na deski, igrajo prvotni čar te dnevne sobe in edinstveno edinstvenost. Pomislite, da namesto suhozida namestite lesene deske. Ta lastnost, pa tudi pomanjkljivosti naravnega lesa, daje teksturo in obresti, čeprav je uporabna za preprosto eno steno, sicer strop. Učinkovit je s čistim premazom barve; reševanje podstrešnih prezračevalnih odprtin kot presenetljiva umetnost, medtem ko je obešeno od špirovca. To je eden izmed priljubljenih sodobnih modelov dnevne sobe.

4. Modra dnevna soba v rdeči barvi na osnovi cvetja:

Sodobna zasnova dnevne sobe4

Poleg tega položite rože po vaši izbiri na rdečo vazo, sicer postavite različne rdeče rože, na primer vrtnice ali tulipane v belo, sicer stekleno vazo. Po drugi strani pa pomislite, da z rdečimi jabolki napolnite estetsko prijetno skledo, ki jo lahko uporabite kot srednji kos vaše mize za kavo, sicer pa vaše jedilne mize. To je eden najboljših modelov dnevne sobe.

5. Moderna zasnova dnevne sobe z razsvetljavo:

Sodobna zasnova dnevne sobe5

Razsvetljava je verjetno eden najpomembnejših vidikov vsakega doma, zlasti v sodobni klasični notranjosti. Uporabite več svetlobnih virov za različne naloge, kot so svetilke za razumevanje, stenske luči za poudarjanje umetniških del in celotno stropno luč za tesnjenje prostora. Obnovite senčnik z rdečim senčnikom, je popoln in stroškovno učinkovit način barvanja vaše dnevne sobe. To je najboljša zasnova dnevne sobe.

6. Sodobno oblikovanje dnevne sobe s preprogami:

Sodobna zasnova dnevne sobe6

Upoštevajte, da če je vaš dom linija iz trdega lesa, sicer laminatnih talnih oblog, rafiniranega betona, sicer ploščic iz milnega kamna, resnica je, da preproga vašim nogam sprošča odmik od trdih površin. Sodobna, črno -bela preproga ponuja tradicionalni videz, hkrati pa kaže značaj sobe.

7. Stopnišča Moderna zasnova dnevne sobe:

Sodobna zasnova dnevne sobe7

Stopniščna naprava igra glavno vlogo pri prebijanju osrednjega prostora. Videz je bil bolj eleganten, pregrada pa je bila pogosteje pripravljena iz kovine. Lesene stopnice z odprto tekalno plastjo postanejo običajne v štiridesetih letih prejšnjega stoletja in tudi v petdesetih letih in se pogosto dvigajo iz dnevne sobe.

8. Moderno oblikovanje sten dnevne sobe:

Sodobna zasnova dnevne sobe8

Stenske barve morajo uporabljati vidik “svetlejši odtenek bledo”. Svetlo pobarvane stene vam bodo ponudile priložnost, da ustvarite svoje pohištvo v središču pozornosti. Načrtujte, da bo barva sten ostala zanesljiva povsod po hiši, kot nadomestek za poudarjanje zanesljivih sten, sicer so prostori in jasen pretok vrhunski učinek. To je eden od vrhunskih modelov dnevne sobe.

9. Sodobno oblikovanje pohištva za dnevne sobe:

Sodobna zasnova dnevne sobe9

V publikacijah sodobnega oblikovanja lahko vidite veliko črno lakirano italijansko mizo, obdano s sodobnimi stoli iz tulipanov sredi stoletja in zgoraj okrašenim lestencem. Pridobite lepoto v nasprotju, iščite načine, kako tradicionalnemu kosu ponuditi sodoben videz, obratno in ne pozabite, da boste pomirjali toliko teže kot način. Upam, da vam bo nad sodobnimi modeli dnevnih sob morda všeč več.