Emo je v bistvu ulična beseda za kulturo, navdihnjeno z Goti, kjer so temni odtenki ali barve s temnim odtenkom v osnovi njihova izbira. Od oblačil do dodatkov bi se emo na splošno odločila predvsem mlajša generacija, večinoma v najstniških letih, čeprav tu in tam še vedno opažajo prevladujoč gotski slog. Kot stalni trend, ki so ga v svoji fazi podpirali številni mladostniki, so se frizure, ki so jih navdihnile te zvrsti, uvrstile na enega od seznamov za postavljanje trendov. Tu je seznam nekaterih pričesk, ki jih navdihuje emo, in jih lahko preizkusite.

Najbolj priljubljene emo pričeske za dolge lase:

1. Preprosto:

emo pričeske za dolge lase

Ta pričeska je najboljše, kar lahko dobite v uradni gotski frizuri, kjer lasje niso čisto podobni emo strigu, vendar imajo še vedno lastnosti v delih. Čeprav to ni hardcore emo, lahko eno od teh pričesk športite in jih enostavno podate za emo pričesko z nežnimi mešanimi barvami na podtonskih ključavnicah, da dodate učinek.

2. Dolge pletenice:

emo pričeske za dolge lase2

Emo ponavadi daje zelo strog hardcore občutek z raztresenimi prameni po čelu in lasmi, razrezanimi na ostre konice. Če pa želite svojim lasem dodati malce spremembe, se lahko vedno odločite za te mehke pletenice s hrbtne strani pramenov. Odstranite lase od zatilja in jih pravilno spletite do konca.

3. Trakovi:

emo pričeske za dolge lase3

Če želite svoji čudoviti pričeski dodati ženski pridih, medtem ko ste s svojimi emo lasmi, bi lahko vašemu videzu dodali tudi malo feminizma. Lasje se tukaj začnejo v puhu s krajšimi plastmi na zgornjem delu. Lasje pa so se proti koncu poravnale v daljšo ključavnico s trakom na strani.

4. Poveži:

emo pričeske za dolge lase4

Ustrezne plasti emo frizure vedno merimo v množici. Običajni vidiki bi vključevali neurejene pernate lase, postrižene po korakih. Vendar pa se pogosto, če želite videz veliko bolj hardcore, morda raje odločite za ta emo, pomešan z rahlim potresom funka, ki bi ohranil zabavo v funku in hkrati ustvaril vznemirljiv videz.

5. Bandana:

emo pričeske za dolge lase5

Videz bandane je le dodatek za striženje emo. Za začetek lase razdelite na dve strani, običajno so daljše ključavnice ločene, sprednjih nekaj pramenov pa loči bandana, vezana na zadnji strani glave. Plasti las se lahko nato nanesejo na bandano, da njihovemu videzu dodajo volumen in osebnost.

6. Dvojni odtenki:

emo pričeske za dolge lase6

Zabava je v barvah, bolj ko bo vaš emo videti barvit, bolj razburljivo boste videti. Lasje so v dveh barvah iz zelene in črne, tako kontrastne kot privlačne. Celoten las je v svojem naravnem stanju, robovi pramenov pa imajo čudovit odtenek zelene mete. Temu lahko dodate posnetek ali trak, da dodate videz.

7. Masivni kodri:

emo pričeske za dolge lase7

To je veliko mehkejši emo videz, kjer lasje, čeprav so ločeni in oblikovani na gotski način, še vedno ohranijo poskočne kodre, ki se na sprednji strani začnejo težki in se počasi znižajo, tako da proti koncu tvorijo le mehke valove.

8. Sprednje šiške:

emo pričeske za dolge lase8

To je izjema od običajnega emo videza, kjer lasje namesto kotnega izgleda pokrivajo celoten dih čela v kitajskem slogu spredaj. Lasje se kot običajno začnejo z mehkim udarcem na sprednji strani, nato pa se spustijo na poznejše dele.

9. Emo z repom:

emo pričeske za dolge lase9

Tudi s emo pričesko lahko ponije precej dobro popeljete. Daljše ključavnice ločite od mehkejših spredaj in jih povijte navzgor.