Običajno z dolgo glavo las želite igrati nekaj odprtega prostega sloga in se sprašujete, kako drugače dobro sodelovati s tem posevkom las. Zato vzemite iztočnico iz teh danih pričesk in brez skrbi pokažite odprte lase.

Dolge odprte pričeske so bile vedno vsestranske in so brezhibno dajale klasičen in eleganten videz. Ne glede na to, ali gre za zabavo na prostem ali izlete ali svečano obleko, so dolge odprte pričeske pri večini žensk vedno izstopale na prvem mestu..

S tem seznamom trendovskih in najboljših odprtih pričesk za dolge lase upamo, da ste našli nove ideje, tako kot so vam všeč!

9 preprostih pričesk za ženske z dolgimi odprtimi lasmi:

Poglejmo si prvih 9 odprtih pričesk za dolge lase.

1. Zaklenjene ključavnice:

Enostavne odprte pričeske za dolge lase

To je dovolj enostavna pričeska za dolge tanke lase. Lase razdelite navzdol od sredine in jih temeljito počešite. Lahko se celo odločite za kratke plasti ali sprednje ključavnice, le malo, da dodate malo glasnosti. Lak za lase bi zagotovo ublažil lase, da bi se izognil nepotrebnemu zvijanju las.

2. Doo-Rag Hippie:

Preproste pričeske za ženske z dolgimi odprtimi lasmi

Za popoln srečen hipijevski videz poleti opoldne preizkusite to pričesko z mehko belo kravato z azteškim potiskom in ali ohlapno belo bluzo. Poskusite uporabiti kodralnike za lase, da dobite subtilen kanček valovitosti, nato pa okoli glave zavežite krpo ali šal, da dobite ta videz.

3. Napačen stranski del:

pričeske za dolge odprte lase za ženske

Za to pričesko morate narediti veliko draženja in še nekaj škropljenja las. Preprosto razdelite lase na eno stran in začnite s svojim draženjem, da lasje pridobijo velik volumen. Zdaj uporabite lak za lase, da zaprete volumen. Pogosto sodeč ob priložnosti lahko za ta videz dodate kakšen dodatek ali dva.

4. Pojdi na ohlapne kodre:

odprta dolga pričeska

Naslov je bil dovolj, da dokaže celotno bistvo te frizure. Curl vedno izboljša videz vaših las in vašim lasem doda mehak pridih volumna. V ta namen uporabite močan valjček ali kodralnike, da kodre dodate namige. Razdelite lase od sredine, če imate ovalni obraz, za obraz v obliki srca ali diamanta pa uporabite poševne šiške.

5. Mehki sloji:

dolge odprte pričeske

Stranske šiške so pri tej pričeski hitro pometene na eno stran. To je klasična večplastna pričeska z mehkimi toplimi šiškami, zavitimi na notranji strani. Stransko pometanje ali stransko ločevanje las preprosto doda teksturo slogu, saj je večplastni videz vedno šel skupaj s stranskimi deli. Lahko celo poravnate videz ali za spremembo kodrate šiške zunaj.

6. Mešanica Fusion:

pričeska za dolge odprte lase

S prirezano bluzo in rokerskimi kavbojkami ste pripravljeni, edina stvar, ki vam pred koncertom manjka, pa je popolna pričeska, ki ji ustreza. Mehka zima zunaj želi, da lasje ostanejo odprti in svobodni, vendar želite mehak naraven videz, ki bi jim dodal elektrificirajoč šok. Uporabite šiške in pletenice in dodajte življenje.

7. Vintage Waves:

ženske z odprtimi dolgimi lasmi

Iz enega kota glave izberite stranski pramen in nato lase temeljito počešite. Ta pričeska vsebuje v sebi mehak in precej naraven videz. Uporabite kodre in mehčalce, da dodate gladke valove. Ta pričeska nekako spominja na dekleta Bond z bleščečimi oblekami, zdaj pa lahko dobite tudi ta videz.

8. Sprednje šiške:

dolgi lasje za ženske

To je popolna pričeska za lepo dekle, kot si ti, kjer se ljubkost meša z eleganco. To so goste sprednje šiške v francoskem slogu, vendar lahko za ta videz uporabite tudi sloje.

9. Plažni valovi:

pričeska za ženske z odprtimi lasmi

Plažni valovi so nekje med plastmi in valovi, vendar z rahlo hipijevskim pridihom. Ti so lahki in imajo volumen.