Ruby je dragulj rožnate do krvavo rdeče barve. Rdečo barvo povzroča predvsem prisotnost elementa kroma. Rubin velja za enega izmed dragih kamnov. Kakovost Rubyja določajo njegova barva, rez in jasnost. Najdražji Ruby na svetu je Sunrise Ruby. So kamni ljubezni, strasti, vitalnosti in moči.

Obstajajo tudi prednosti dragega kamna iz rubina. Svetuje pri sprejemanju odločitev in pomaga uresničiti sanje. Ima celo zdravilno moč, ki zdravi telo, zlasti težave s srcem. Tako s številnimi prednostmi okrasijo rubinaste kamne.

Nakit z dragulji Ruby:

Obrezani so v različne nakite, ki se dotikajo kože, da bi koristili in seveda izgledali lepo. Nekateri najboljši nakit iz rubinskega kamna so omenjeni spodaj.

1. Maang Tikka z Ruby draguljem:

Maang Tikka z Ruby draguljem

V ugodnih priložnostih, kot je poroka, lahko nevesta okrasi to maang tikko iz rubinastih kamnov. Ta maang tikka se bo popolnoma ujemala z obleko rdeče barve in bo videti lepo. Ne samo nevesta, ampak tudi druge ženske lahko nosijo ta rubinasti kamen maang tikka na tradicionalni obleki.

2. Prstani iz dragih kamnov za moške in ženske:

Moški in ženski prstani iz dragih kamnov

Najmanjši dodatek, ki ga lahko nosite vsak dan, je prstan. Če želite v celoti izkoristiti rubinasti kamen, morate imeti prstane iz rubinastega kamna, ki se dotikajo kože. Kamniti rubin, oblečen v srebrni prstan, bo videti lepo na postavi.

3. Zapestnice iz kamna Ruby:

Ruby Stone Bangles

Zapestnice iz rubinskega kamna so oblikovane v različnih vzorcih. Izgledajo zelo elegantno in sijoče, ko jih nosite. Lahko ga nosi vsaka starostna skupina na tradicionalnih oblačilih, da izgleda čudovito.

4. Oblikovalske zapestnice Ruby Stone:

Oblikovalske zapestnice Ruby Stone

Če želite vsak dan nositi rubinasti kamen, so zapestnice dobra izbira. Zapestnica je lahko iz zlata ali srebra z rubinom. Lahko je cela zapestnica iz kamna iz rubina, ki je videti kot kroglice. Izgledajo zelo živahno s svojimi prozornimi kristali.

5. Veriga z Ruby dragulji:

Veriga z Ruby dragulji

Rubin kamnite verige so lahke in jih lahko nosite v vsakdanjem življenju. Verige so lahko iz srebra, zlata ali platine. Veriga bo videti lepša, če k rubinu dodamo tudi diamante. Blistajo kot karkoli in bodo eni osebnosti dodali čar.

6. Rubin uhani za dekleta:

Rubin uhani za dekleta

Uhani povečujejo lepoto žensk. Rubin iz dragega kamna v uhanih naredi videti čudovito. Lahko jih zmešate z drugimi dragulji za delo na vseh oblačilih in potem ne potrebujete ujemanja.

7. Viseči nakit iz Ruby kamna v srebru:

Viseči nakit iz kamna Ruby v srebrni barvi

Obesek pritegne vso pozornost nase, še posebej, če je rubin iz dragega kamna. En sam rubinast kamen kot obesek izgleda bleščeče in pokriva lepoto celega vratu.

8. Ročno izdelana ogrlica iz rubinskega kamna:

Ročno izdelana ogrlica iz rubina

Rubin kamni v ogrlici so cenjenega videza. Na voljo so v različnih oblikah in vzorcih. Za lepši videz so dodani tudi kundan in drugi kamni. Ogrlice so iz ene, dveh ali več vrvic, da izgledajo težke in elegantne.

9. Nožica iz nosu Ruby Gemstone:

Nožica iz nosu Ruby Gemstone

Zatič za nos z rubinom naredi videz popolnoma drugačen. Lahko je v cvetličnih, zankastih ali drugih oblikah, ki ustrezajo različnim obrazom, vendar rubin ustreza vsem obrazom.

Naravni rubin je dragocen dragulj, ki pritegne skoraj vse posameznike. To je dragocen dragi kamen, ki ga pogosto pripisujejo razkošju in eleganci, pa tudi z dobrim razlogom. Najkakovostnejši rubin ima golobje krvavo rdečo barvo in je na otip zelo gladek s finim in ostrim rezom in obliko.

Rubin lahko nosite kot nakit. Lahko je vgrajen v srebro, zlato in platino. Nakit so lahko prstani, uhani itd., Ki jih lahko okrasite v korist telesu.