Aquamarine Gemstone je dragi kamen, ki prikazuje videz oceana. Njegova barva spominja tudi na oceansko barvo. Ima modro do svetlo zeleno senco. Nošenje ima ogromne koristi. Pomaga pri zdravljenju in meditaciji. Po teoriji je to koristno za rojene marca. Najprej ga najdemo kot grob kamen. Nato se razreže in dobi različne oblike za uporabo v različne namene. Široko se uporablja v nakitu, kot sta prstan in ogrlica. Prej je veljalo, da je akvamarinski kamen zelene barve. Zdaj pa je sprejeta kot svetlo modra barva.

Najnovejši kamen iz akvamarina s slikami:

Tukaj si oglejte naših 9 najboljših kamnov iz akvamarina v najnovejših modelih. Izberite ljubljeno osebo in poskusite.

1. Grobi kamen iz akvamarina:

Grobi kamen iz akvamarina

To je hrapav kamen iz akvamarina v oceansko zeleni barvi. Nato ga razrežemo na kose in segrejemo, da se spremeni v različne oblike. Nošenje tega kamna lahko povzroči ogromne pozitivne učinke, kot sta pogum in odpravljanje čustvenega neravnovesja. Je simbol sreče.

2. Aquamarine Stone Ring:

Aquamarine Stone Ring

To je osupljiv kamen iz akvamarina z velikim draguljem iz akvamarina. To je učinek modrikastega oceana. Uporabite ga lahko tudi kot zaročni prstan. Takoj po nošenju bo začel dajati učinek. Tisti, ki nosijo kamen iz akvamarina, imajo dostop do hitre odločitve.

3. Zdravilni kamen iz akvamarina:

Zdravilni kamen iz akvamarina

Ta akvamarinski dragi kamen je zdravilni kamen za uravnoteženje duševnih motenj. Pomaga tudi pri fizioloških motnjah. Počisti vaše misli in vam daje dobre komunikacijske sposobnosti. To je čudovit kamen za pomiritev živčne napetosti.

4. Smaragdno rezani kamen iz akvamarina:

Smaragdno izrezan kamen iz akvamarina

Ena glavnih prednosti kamna iz akvamarina je, da vam dajanje tega kamna v kozarec vode in pitje te vode pomaga pri odpravljanju očesne bolezni. Ta smaragd je najpogostejši rez. Ta oblika je priljubljena za prstne prstane. Ta je precej trpežna in mehka.

5. Ogrlica iz akvamarina:

Kamnita ogrlica iz akvamarina

Gre za kamnito ogrlico iz akvamarina s steklenimi perlicami. Tu je obesek iz ovalne oblike akvamarinskega kamna, prekrit s starinskim okvirjem. Kamen v obesku ima neposreden stik s telesom in tako pomirja in pomirja.

6. Aquamarine Gem v obliki hruške:

Hruškast kamen iz akvamarina

Ta vodno modra barva, ki sveti iz akvamarinskega dragega kamna, je v obliki hruške. S tem kamnom lahko izdelate tudi ogrlico iz akvamarina. Ta kamnita ogrlica naj bi imela srečo za rojenega marca. To lahko nosijo vsak dan in prejmejo nešteto ugodnosti.

7. Trilijonski kamen iz akvamarina:

Trilijonski kamen iz akvamarina

To je modri kamen iz akvamarina v bilijonih oblik. Modra ima zelo svetleč učinek. Temno modri akvamarinski dragi kamen je predrag. Natančna podloga je vidna na bilijonih oblik. Ta kamen lahko uporabite za meditacijo tudi za zdravljenje psihološkega neravnovesja.

8. Kamnite kroglice iz akvamarina:

Kamnite kroglice iz akvamarina

To je rojstni kamen iz akvamarina v neenakomernih oblikah. Te neenakomerne oblike rojstne kamne lahko zberete v skledo in jih hranite na mizi kot razstavne kose. To bo pritegnilo ljudi in v vas zbudilo zaupanje in pogum. Na voljo so tudi drugi odtenki tega kamna.

9. Zelenkast kamen iz akvamarina:

Zelenkast kamen iz akvamarina

Akvamarin je tudi vodnarjev rojstni kamen z zelenkastim učinkom. Ima veliko hruškovo obliko. Je peneča s svojo naravno barvo. Nekje so tudi svetlo rjave črte. To je tako pomirjujoče in na dotik je mehko. To je splošno sprejeto zaradi številnih pozitivnih koristi.

Čeprav je akvamarinski dragi kamen najbolj trpežen kamen, pa vseeno zahteva skrbno ravnanje. Ta kamen krasi vaš nakit, zato je ves čas priljubljen pri ženskah. To je vsestranski kamen. Ima številne prednosti. Izboljša splošno počutje in človeka vrne v zdravo stanje. Spodbuja osebo v času telesnega in duševnega neravnovesja. Lahko vas tudi duhovno ozdravi. To je odličen kamen, ki lahko dobro spremeni vaše življenje.