Dragi kamni so naravno najdeni kamni v zemlji, izkopani in izkopani ter oblikovani v dobre oblike in oblike, da so videti privlačni in se uporabljajo kot kosi nakita in drugih predmetov. Iskanje pravega je naloga, zato smo vam predstavili seznam prvih 9 naravnih dragih kamnov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljšega izmed njih in ga kupiti!

Lepi naravni dragi kamni s slikami:

Tukaj imamo seznam najboljših naravnih dragih kamnov, da izberete najboljše, ki vam ustreza.

1. Naravni safirni kamen:

Naravni safirni kamen

Izjemno krasen, temno zelen in svetel kamen je kamen iz safirja s čudovitim videzom. To lahko uporabite za svoj nakit, ki vam daje privlačen videz, ki ga želite. Pravi dragi kamen, ki ga boste uporabili za svoj namen, brez napetosti stranskih učinkov, kamen je odlična izbira za vas.

2. Dragulj iz kalcita:

Kalcitni dragi kamen

Kalcitni kamen je ojačevalnik in je znano, da se uporablja za čiščenje energije s spodbujanjem ognjenega elementa in njegovim premikanjem po telesu. Različne barve imajo različne namene, zelena pa je znana po tem, da vas reši stresa in čustvenega neravnovesja.

3. Tanzanitski dragi kamen:

dragi kamen tanzanit

Dragih kamnov ni vedno mogoče kupiti, zato so nadomestki vedno dobra izbira. Tanzanit je eden takih kamnov, ki se uporablja namesto dragega safirnega kamna. Narejen je tako, da je po zdravljenju videti svetel in globoko obarvan in vam daje enako bistvo kot drag kamen po nizki ceni.

4. Pisani dragi kamni:

pisani dragi kamni

Barve vas vedno razveselijo in pisani dragi kamni bi to nadomestili. Uporabite ga lahko za namene prikaza ali celo podarite svojim bližnjim in dragim. Zato jih kupite in uporabite, kot želite.

5. Kristalni dragi kamen:

kristalni dragi kamen

Dragoceni kamni v videzu kristala bi bili v blaženosti. Z lahkoto se uporablja kot okrasni material ali celo v nakitu, zato ga je mogoče kupiti in uporabiti.

6. Etiopski dragi kamen:

Etiopski dragi kamen

Starodavni kamni so norost mnogih. Etiopski kamen na sliki je ena taka entiteta, ki jo lahko kupite in dodate v svojo starinsko zbirko, če želite. Ne samo starodavna zgradba in barva kamna, ampak tudi posute barve na njem dajejo premišljen videz, zato ga je treba kupiti.

7. Natisnjeni dragi kamen:

natisnjen dragi kamen

To je privlačen dragi kamen v svetlo zeleni barvi in ​​temno zelenimi odtisi na njegovi površini. Kamen lahko uporabite kot razstavo v vaši hiši, da ga razstavite ali celo na delovni mizi vašega otroka. Zato ga kupite zase.

8. Roza kamen Ruby:

Roza Ruby Gemstone

Roza rubin dragi kamen spada pod sekundarni odtenek različnih najdenih kamnov iz rubina. Dragi kamen ima fizikalne lastnosti za uporabo pri zlomih in mehurčkih v votlinah, zato ga morate kupiti tudi v zvezi z zdravjem.

9. Nakit Gig Gemstone:

Nakit Gig Gemstone

Dragi kamen je narejen z izkopavanjem kamenja in zemlje. Narejen je iz lepote, ki jo najdemo v kamninah in mineralih. Dragi kamen se uporablja za izdelavo različnih ogrlic, uhanov, zapestnic in drugega nakita. Z lahkoto ga lahko uporabite za nakit in dobro izgledate s privlačnim draguljem.

Prstane iz naravnega dragega kamna redko najdemo in posedovanje enega od njih je lahko zaklad. Seznam izpostavlja vsa dejstva, ki vam lahko pomagajo razlikovati med naravnimi in umetnimi. Zato pojdite skozi njih in kupite tisto, ki vas najbolj očara.