Žametni material je zaradi bogatega in kraljevskega videza vedno ena najbolj iskanih tkanin. Tudi najtanjši prameni bodo vaši obleki ali nakitu dali veličastno privlačnost. Žametne ogrlice so elegantni nakit, ki ga mora imeti vsaka ženska. Lahko dopolnijo pogled in naredijo veličastno spremembo. Med temi možnostmi izberite svoje primerne žametne čoke in pojdite naprej ter si priskrbite rdečo preprogo.

Najnovejše in modne žametne ogrlice za ženske:

Poglejmo si prvih 9 modelov čokoladnih žameta za mlada dekleta v modi.

1. Tanka črna žametna čoker:

Tanka črna žametna čokolada

Za ta poenostavljen pristop k modi izberite ta tanki črni žametni čoker. Žametna čoker je navadna, a privlačna. Trak ima na koncu kovinsko zaponko, ki pritrdi dušilko. Barva chokerja je lahko črna, mornarska ali celo vijolična. Izberite tistega, ki ustreza vašemu slogu.

2. Zapenjanje iz žametnega čopiča:

Zaponka Velvet Choker

S svojo osupljivo zaponko v srebrni barvi dodajte še nekaj žameta. Sponka dodaja značaj tej čudoviti barvi čokoladne čokolade. Srebrna zaponka in žametna barva vam dajeta viktorijanski občutek. Izberite to, če jo želite obleči v priložnostne obleke ali celo na svečane obleke.

3. Gothic Style Velvet Choker:

Žametna čokolada v gotskem slogu:

Pojdite v retro in gotiko s to edinstveno žametno ogrlico iz čokolade, ki ima obesek v navdihu gotike. Obesek za sončno sliko je izdelan iz medenine, ki nima poliranega videza. Gotski medeninasti žametni čoker je nujen za študente, ki ga lahko kombinirajo s kavbojkami in topi.

4. Širokopasovni žametni čoker:

Žametna čokolada z širokim pasom

Ta debela žametna ogrinjala je najbolj čudovita, saj pokriva predel vratu in vam daje trendovski videz. Žametna ogrlica v slogu skupine v rdeči barvi je precej edinstvena. Bodite elegantni tako, da nosite čop ali pustite lase razpuščene, da se razmetavate s čokoladico in ji dajete pomen.

5. 5 žametni čokoladni pramen:

5 Strand Velvet Choker

V tej črni žametni ogrinjali s 5 prameni v črni barvi, ki izstopa ob barvi vaše kože, izgledajte čudovito seksi. Črna barva koži doda sijaj in vas naredi osupljivo. Prameni žametne črne ogrlice pokrivajo večino predela vratu, njena lepota pa je v preprostosti.

6. Žametna ogrinjalo z obeskom:

Žametna ogrinjalo z obeskom

Izberite ta žametni čoker za njegov impresiven obesek v obliki solz. Ogrlica iz črnega žameta, tanke širine. Dušilka ima zadaj kovinsko zaponko. Kovinski obesek je narejen iz lava kamna in zapletenega okvirja. Čoker se lahko uporablja za nočne zabave in koncerte.

7. Žametna žameta Criss Cross:

Žametna čokolada Criss Cross

To je popolnoma drugačen pogled na žametne čoke. Ta križni slog dušilca ​​z žametnim vratom je zelo impresiven in spominja na viktorijansko ali edvardijansko dobo. Osrednji obesek iz kamna oniks je precej vpadljiv. To se bo odlično podalo k uradnim oblekam ali oblekam.

8. Bow Velvet Choker:

Bow Velvet Choker

Tako kot križasti choker je tudi ta osupljiva nebesno modra žametna ogrinjala, ki je v obliki obeska z lokom na sredini. Privlačen lok je kratko obrezan in konci se na vsakem koncu dobro usedejo. Barva je kraljevska, zato je ta choker žametna choker zelo formalna dodatna oprema za balsko obleko. Obleki lahko dodate veliko značaja tako, da oblečete to choker skupaj z visokim konjskim repom, da pokažete choker.

9. Zavijte žametni čoker:

Zavitek iz žameta

Ta kul in elegantna žametna čokolada je narejena iz tankih žametnih trakov, ki so večkrat oviti okoli vratu. Ta prefinjena različica navadnega žametnega čokerja vam daje sodobnejši videz. Konce chokerja lahko spredaj zavežete v ločni vozel za bolj osupljiv zaključek.

Žametne ogrlice so lahko ozke ali široke in so lahko v kraljevskih barvah, kot so črna, vijolična, rjava itd. Izberite tistega, ki vam omogoča, da ustvarite nekaj veličastnega ali viktorijanskega ali kaj sodobnega.