Dušilci so spet v modi. Ta nakit iz zlate dobe je bil dolgo pozabljen. Zdaj s svojo vrnitvijo industrija mode in nakita preizkuša najnovejše modele čokerjev. Čokolade nosijo dekleta zaradi poenostavljenega, a elegantnega dizajna. Dušilci so lahko iz usnja, semiša, žameta, čipke ali drugega materiala. Tesno se prilegajo vašemu vratu, saj imajo bodisi zaponke, magnete ali pristop vozla. Izberite eno od teh čudovitih dušilk za dekleta, ki jih boste nosili za fakulteto ali samo za zabavo.

Najnovejši in lepi modeli dušilk za dekleta s slikami:

Oglejmo si najboljših 9 čokerjev za dekleta.

1. Usnjena čokolada za dekleta:

Usnjena čokolada za dekleta

Izberite to kul črno usnjeno ogrlico za dekleta, da bo videti očarljivo in elegantno. Usnjena dušilka je votla in ima obliko srca. Drobna srca so izrezana v neprekinjeno zanko. Dušilka tesno sedi na vratu.

2. Ogrlice iz čopiča:

Ogrlice iz čopiča

Odločite se za zelo poenostavljen pristop s to ogrlico za dekleta iz usnjene vrvi. Ogrlica ima na vsakem koncu dva različna čarapa, ki izgledata zelo boemsko. Ogrlico iz usnjene vrvi lahko zavežete v obliki premca, da dobite hladen videz.

3. Žametna čokolada za dekleta:

Žametna čokolada za dekleta

S tem gladkim žametnim čokoladom v temno vijolični ali črni barvi dodajte stil svoji večerni obleki. Mehki dotik in občutek žameta se zelo lepo počutijo na vratu. Čoker je na sredini pritrjen in nanj pritrjen obesek. Ta poseben obesek ima kristalno srce.

4. Choker iz kristalnega nosoroga:

Ogrlica iz kristalnega nosoroga

Kristalni nosorogi so za vas zelo barvita možnost, če vam je všeč bling. Ti precej drobni kamni, postavljeni v čoker, dopolnjujejo vsako barvno obleko. Ta dušilka je narejena iz treh vrst kristalov in zapolnjuje predel vratu. Idealen je tudi za dekleta, ki nosijo preproste vrhove.

5. Suede Choker za dekleta:

Duška za dekleta

Ta tanka umetna dušilka iz umetnega semiša je popolna univerzitetna obleka. Uporabljen material iz semiša je eleganten in ima srebrne kroglice, razporejene po dolžini dušilke. To je zelo komplementaren kos nakita, ki ga lahko nosite kadar koli, naj bo to dnevna ali celo večerna ali za nočno zabavo.

6. Ogrlice za obeske za živali za dekleta:

Ogrlice za obeske za živali za dekleta

Izberite svoje najljubše obeske za živali in jih naredite osebno s temi ogrlicami iz čokolade. Obesek je nameščen na sredini ogrlice in izdelan iz srebra ali katere koli druge kovine. Podrobnosti na vsakem obesku so v redu in dodajo čar.

7. Raztegljiva čokolada za dekleta:

Stretch choker za dekleta

Tale je za drzno in drzno dekle! Izberite to dušilko zaradi živahnih barv in raztegljivega materiala. Dušilka je narejena s križanjem vrvi, pisane kroglice pa se prepletajo na enakih razdaljah. To je precej širok dušilec in tako pokriva celotno območje vratu.

8. Magnetna dušilka za dekleta:

Magnetna dušilka za dekleta

Eden najnovejših modelov chokerjev, ta magnetni choker za dekleta se odlično prilega vratu katere koli velikosti. Dušilka je narejena iz usnja in ima v sredini kristalni obesek. Magnetna zaponka vam omogoča brezhibno pritrjevanje, v nasprotju z vezanjem v stilu vozlov drugih dušilk.

9. Dvojni dušilec za dekleta:

Dvožilni choker za dekleta

Ta lepota bo zagotovo dodala blesk vaši splošni privlačnosti. Dvojni zlati choker je zelo preprost, a izjemno izjemen. Čudovit zvezdni obesek dodaja značaj tej zadušnici. Choker napolni predel vratu in ga lahko povežete za večerni izhod.

Dušilke za dekleta so tanke enojne verižice iz usnja ali drugega materiala. Dušilci imajo sredinski obesek, ki doda šarm in lepoto. Izberite obeske, ki so smiselni ali drzni z živahnimi barvami.