Dušilke za vrat so elegantni nakit, ki ga dekleta nosijo povsod. Dobro se ujemajo s preprostimi oblačili in priložnostnimi oblačili. Čipkaste čoke so korak višje in uporabniku dajejo prefinjen videz. Uporabljena čipka ima predvsem cvetlične odtenke in je lahko zaključena z biseri ali kristali. Tudi čipke so različne kakovosti, čipke Chantilly pa so najbolj cenjene.

Lepi in privlačni modeli čipkastih ogrlic za ženske v trendu:

Tu so najboljši čokerji s čipkastimi vzorci.

1. Ogrlica iz cvetličnih čipk:

Cvetlična čipkasta čokolada

Ta elegantna črna čipkasta ogrlica je najboljši slog za mlada dekleta. Tu uporabljena cvetlična čipka je vrhunske kakovosti, vzorec pa ima cvet in liste v debeli čipki. Choker izstopa zaradi debelega sijočega videza.

2. Ogrlica iz čipk iz kroglic:

Čipkasta čokolada z bisernimi čopiči

Za vrhove in obleke z globokim nizkim izrezom je najboljša možnost nošenje ogrlice v širokem slogu. Izberite to cvetlično ogrlico s kapljami vode, ki dajejo popoln videz predelu vratu. Čipka je lepa in tanka in je na nekaterih mestih videti prozorna.

3. Gotska čipkasta ogrlica:

Gotski čipkar

Izberite to starodavno čipkasto ogrlico v gotskem slogu za formalni in eleganten videz. Čipka, uporabljena tukaj, je vintage čipka, osrednji kamen, pritrjen nanjo, pa ima okvir iz srebrne kovine. Sam okvir ima zelo zapleteno obliko in je ovalne oblike.

4. Čopič iz kristalne kristalne čipke:

Kubasti kristalni čipkasti čoker

Bele čipkaste ogrlice dodajo zelo žensko in prefinjeno podobo vaši garderobi. Poiščite tanko belo čipko in jo povežite s preprostimi oblačili, kot so majice in kavbojke. To je zelo priložnostni kos nakita, ki ga lahko nosite tudi kot večerni ansambel.

5. Viktorijanska čipkasta čokolada:

Viktorijanska dušilka čipk

Ta čipkasta ogrlica s polno pokritostjo je iz viktorijanske dobe. Zapletena čipkasta prevleka ne pokriva vratu, ampak tudi pade navzdol do zgornjega dela prsnega koša. Čudovit rob čipke je posejan s kristali Swarovski, da je bolj privlačen. Izberite to čipkasto ogrlico, če želite dati drzno modno izjavo.

6. Choker iz čipke Chantilly:

Čopič iz čipke Chantilly

Čipka Chantilly velja za najdražjo in najlepšo čipko na voljo. Izdelan je v oblekah za poroke in tudi večerne obleke. Ta čopič iz čipke Chantilly v beli barvi je izjemen in konec črne vrvi doda zasuk, da postane bolj sodoben.

7. Poročna čipkasta ogrlica:

Poročni čop čipke

Popoln nakit za nevesto je bela čipkasta ogrlica, ki se lepo poda k obleki. Ta poročna čipkasta ogrlica je narejena iz drobnih kroglic, ki imajo raztrgan videz. Ogrlica za čipke je lepa in elegantna.

8. Ogrlica za čipke iz vložka s trakom:

Čipkasta ogrlica s trakom

Izberite kul ogrlico iz čipke, ki jo boste oblekli ob zabavi. Ta modni izdelek je v slogu popestren z dodatkom vložka iz rdečega traku. Kot vložek lahko izberete poljuben barvni satenski trak. Tanki trak v satenu daje sijaj in zaključek chokerju.

9. Kvačkanje čipke Choker:

Kvačkanje čipke choker

Ta čudovita bela kvačkana čipkasta čokolada je zelo ženstvena. Kvačkanje je zelo občutljivo. Ta čipkasta ogrlica je narejena iz bombaža, ki ji daje lep in impresiven videz. Kvačkanje, tako kot tatting, daje zelo subtilen videz in celoten kos je vreden nakupa.

S tega obsežnega seznama izberite svojo najljubšo čipko. Slogi, ki vas bodo pritegnili, bodo viktorijanski, gotski ali sodobni. Čipkaste čoke so lahko občutljive ali drzne in drzne. Barve, kot sta črna in bela, so najpogostejše, zdaj pa dobite čipkaste ogrlice v različnih odtenkih, kot so roza, turkizna itd. Čipkaste čoke, ki so na voljo na trgu, so čudoviti kosi, ki dopolnijo vaš videz. Ni vam treba nositi težkih uhanov itd., Saj dušilke napolnijo vaš obraz in vrat.