Okleni so tisti modni dodatek, ki se nosi okoli gležnja. Zapestnice so del modnega nakita in obstajajo formalne vrste zapestnic, ki jih lahko nosite celo v pisarni. Oklepci so lahko iz katere koli kovine, na primer iz zlata ali srebra, lahko so funky z biseri ali čari ali celo kot preprosta zapestnica.

Novi gležnji z biseri v trendu:

Zdaj si bomo ogledali prvih 9 gležnjev z biseri.

1. Moški gleženj iz vozlov:

Moški gleženj iz kroglic iz kroglic

To je gleženj z biseri z dragulji iz ahata, starinski obroči, lesene kroglice, ki so sijajno obložene v starinsko verigo. To je idealno za moškega, ki se rad sprosti in se sprosti na plažah ali vikendih. To je subtilen gleženj, s katerim se lahko vsak človek ziba v slogu.

2. Leseni moški gležnji iz kroglic:

Leseni moški gležnji iz kroglic

To je čudovit gleženj z borovimi kroglicami. Najpomembnejša stvar v tem moškem zapestju je dragi kamen Jasper, ki je nameščen skupaj z borovimi lesenimi kroglicami. Dragulj Jasper je simbol miru, fizične moči in energije, ki so lastnosti, ki jih pripisujejo človeku. To je tista posebna zapestnica za moškega, ki zaroti, da bo vedno sledil svojim sanjam.

3. Usnjeni gležnji za moške:

Moški usnjeni gležnji

Moški obožujejo usnjene dodatke. Zakaj torej ne bi eksperimentirali tudi z usnjenimi čevlji. To je moški gleženj, izdelan iz Zaka, ki je pravzaprav zlitina bakra, cinka, aluminija in magnezija ter usnja, narejenega v pletenici. Ta ima visoko odpornost proti oksidaciji in vedno izgleda kot nov.

4. Terapevtski gležnji za moške:

Terapevtski gležnji za moške

To je edinstven kos ročno izdelanih zapestnic za moške. Zapestnica je narejena iz magnetnih hematitnih kroglic, ki daje videz močnega terapevtskega dela in ima barvo kovine pištole. Zapestnica je narejena iz bakra z magnetno zaponko. Magnetna zaponka in Gauss v tem zapestju dajeta to terapevtsko vrednost.

5. Poročni gležnji iz kroglic:

Poročni gležnji z biseri

Rdeča je barva, ki jo indijske neveste pogosto izbirajo, in na svoj poseben dan izgledajo sijajno v rdeči barvi. Ta zapestnica v rdeči barvi z ogrlicami je ravno prava za nevesto. To ni običajna občutljiva zapestnica, ampak je zapestnica s kroglicami, narejenimi kot ogrlica. Rdeče kroglice so vezane v verigo in so nekoliko težke zapestnice.

6. Biserni gležnji z biseri:

Ogrlice iz bisernih biserčkov

To so gležnji iz srebra za ženske v verižnem vzorcu. Gleženj ima na srebrni verižici v enakih razdaljah vezane tri majhne bisere. Vsak gleženj ima sedem teh kompletov biserov. Gleženj je treba zapreti s srebrno S verigo. To je idealno za poroko in ga lahko nosi nevesta.

7. Čudoviti gležnji iz kroglic:

Funky Beaded gležnjevi

To so čudoviti zapestni čevlji, narejeni iz pisanih nebesno modrih kroglic, narejenih na debeli rjavi vrvici. Mlada dekleta in najstniki ter dekleta, ki hodijo na fakulteto, lahko ta gleženj združijo s kavbojkami, krili ali katero koli drugo sodobno obleko. Na koncu je list kot čar za gleženj in kovinski kovanec z vrtnico na sredini. Ta funky gleženj se lahko uporablja tudi za nogavice z eno nogo.

8. Ročno izdelani gležnji iz kroglic:

Ročno izdelani gležnji z biseri

Vse, kar je ročno izdelano, izgleda lepo in je res očarljivo. Ta ročno narejen gleženj iz rjavega kristala je narejen iz tanke žice in ni vrvic, ki so kot nalašč za žensko, da se razmetava na plaži, poletni zabavi ali samo za sproščen sprehod. Ženska bo zagotovo obrnila veliko glav s tem gležnjem na nogah.

9. Kristalni in bakreni gležnji:

Kristalni in bakreni ankleti

To je modna zapestnica za ženske z rojstnim kamnom, pritrjenim v občutljivih gležnjih s kristali Swarovski. Okrogle bakrene kroglice so pritrjene na enaki razdalji skupaj s kristali in rojstnimi kamni iz src in diamantov. Konec gležnja ima sivo srce, ki visi za dodaten čar.

Najbolj trendovski dodatek in celo elegantno iskanje nog so ljubki gležnji z biseri. Prihajajo v modelih, ki si jih človek niti ne predstavlja. Oblikovanje in vzorci gležnjev z biseri z veliko različnimi barvami glede na kroglice so tisto, zaradi česar so te zapestnice iz kroglic čudovito lepe. Izbirate lahko med krožnikom, ki je v ponudbi in se lahko skoraj vsakemu obleče z ogrlico iz kroglic.