Gleženj je najbolj trendovski in pameten dodatek, ki ga nosijo tako moški kot ženske. Oklene najdemo v številnih dinamičnih oblikah, ki dobro pristajajo vsaki priložnosti, zabavam in celo kul pisarniški obleki. Enostavni zapestni čevlji bi lahko bili pravilna izbira za nošenje v pisarnah, pa tudi za vse uradne zabave. Preprosti gležnji izgledajo milostno in dodajo slavo tudi osebnosti.

Preprosti modeli zapestnic v trendu:

Preprosti zapestni čevlji so prav tako dih jemajoči, iz krožnika pa lahko izberete najprimernejši gleženj glede na vašo obleko. Zdaj si bomo ogledali prvih 9 preprostih modelov zapestnic:

1. Preprosta zlata zapestnica za ženske:

Preprosta zlata zapestnica za ženske

Ta vrsta preprostih zlatih gležnjev je brezčasna in klasična za nošenje. Gleženj ima zastekljeno upognjeno cev, drugi del pa ima povezano verigo, kar daje sijoč videz mehkim in lepim ženskim gležnjem. Ta vrsta zapestnic je lahko najboljša možnost obdarovanja vaših najdražjih.

2. Enostavna biserna zapestnica s kristalnimi kroglicami:

Enostavna biserna zapestnica s kristalnimi kroglicami

Biserna zapestnica izgleda zelo edinstveno in elegantno ter skoraj izgleda kot sestavni del čevlja in vam in vam oblači dinamičen videz. Med gležnji so majhni bleščeči okrogli kristali posejani z zlato podlogo, zaradi česar je videti brezhiben kos dodatka.

3. Preprosti srebrni gležnji z zvezdicami:

Preprosti srebrni gležnjarji z zvezdicami

Enostavno in elegantno je prava fraza za te srebrne dvoslojne anklete. Gleženj je edinstven in nežen in je kot nalašč za mlada dekleta. Majhne svetleče zvezde, vgrajene v zapestje, naredijo videti nebeško in popoln preprost, a eleganten kos gležnja.

4. Preprosti lističi za dekleta:

Preprosti lističi za dekleta

Tukaj je idealen zapestni čevelj za ženske, ki so zaljubljene v naravo in si celo želijo biti podobne v svoji obleki in dodatkih. Zapestnica je izdelana iz jekla, vmes pa so vstavljene majhne srčkane kroglice. Na robovih so vgrajeni fini in občutljivi čari v obliki listov, zaradi česar je to najbolj razkošen gleženj.

5. Posrebreni križni gležnji za dekleta:

Srebrni križni gležnji za dekleta

Ta vrsta gležnjev prikazuje duhovni ovinek uma. Na gležnju so obešeni posrebreni križni gležnji, ki naredijo bolj razburljivo in zlahka pritegnejo pozornost drugih proti vam.

6. Enostavni gležnji iz neskončnega vozla:

Enostavni nogavice iz neskončnega vozla

To so lepi in preprosti gležnji iz niti. Med nitjo je posejan srebrni neskončni čar, zaradi česar se zdi neverjetno na moškem gležnju. Ta vrsta zapestnic je lahko popolna darilnica za vašega ljubljenega ali katerega koli bližnjega moškega prijatelja.

7. Preprosta usnjena zapestnica s srebrnim čolnom:

Preprosta usnjena zapestnica s srebrnim čolnom

Usnjeni pripomoček je pri moških vedno hit. Ta preprosta zapestnica je narejena iz čistega belega usnja v vozlanem vzorcu. Na robu je obešen majhen srebrn čoln in to vrsto gležnjev lahko kombinirate z vsemi vrstami oblačil, ki jih želite.

8. Enostavna zapestnica iz tkanine s sidrom:

Enostavna zapestnica iz tkanine s sidrom

Ta vrsta gležnja iz tkanine v sivi barvi izgleda odlično na vseh moških hrapavih in trdih nogah. Ta gleženj je čudovito oblikovan v dveh plasteh, hladen videz posrebrenega sidra pa je pritrjen, zaradi česar je nekoliko drugačen in eleganten od drugih gležnjev.

9. Preprosti tkani gležnji za moške:

Preprosti tkani gležnji za moške

To je obvezna vrsta hladnih zapestnic za vsakega moškega. Zapestnica ima dinamične štiri plasti, vse skupaj tkane in se zdijo zelo trendovske in drugačne od drugih. Te vrste gležnjev so kot nalašč za kombiniranje s kratkimi hlačami, da pokažete te zapestnice.

Eden izmed najbolj trendovskih in hladnih dodatkov, ki jih nosijo tako moški kot ženske, so ti preprosti in elegantni gležnji. Ti preprosti zapestni čevlji so izdelani iz plemenitih kovin, kot so zlato, srebro in naredijo osebo zelo lepo in čudovito. Preprosti zapestni čevlji so tudi dih jemajoči, iz krožnika pa lahko izberete najprimernejši gleženj glede na vašo obleko.