Čevlji so tisti najbolj eleganten in moden dodatek, ki enako privlači tako moške kot ženske. Diamanti so tisti najdragocenejši kamen, ki se ponaša v skoraj vseh dodatkih. Klasična kombinacija zlata z diamanti nikoli ne gre iz mode. Človek se lahko razmetava z diamanti, zlatom, belim zlatom itd. To je lahko nekoliko dražje, a kljub temu je lahko njegova dragocena lastnina v nakitu.

Diamantni gležnji za moške in ženske z novim dizajnom:

Tukaj bomo preverili 9 najboljših modelov diamantnih gležnjev. Izberite ljubljeno osebo in jo izberite.

1. Moški diamantni gležnji v obliki srca:

Moški diamantni gležnji v obliki srca

To je čudovita diamantna zapestnica za moške. Gleženj je zlata verižica s srcem kot čar. Srce je na zunanji strani posejano z diamanti. Srčni čar ima lahko vgravirane simbole ali kateri koli napis.

2. Nogavica iz trdnega diamanta:

Ogrlica iz trdnega diamanta

Narejena je iz 10 -karatnega finega zlata s trdnimi diamantnimi rezi. Veriga gležnja je oblikovana z vzorcem verige odrezane vrvi. To je nogavica za vsakodnevno nošenje. To ni zelo dodelano in zato izgleda popolno tudi za formalno delovno okolje.

3. Diamantni zapestje za moške z rožnatim zlatom:

Diamantni zapestje za moške z rožnatim zlatom

Ta je narejena iz rožnatega zlata za moške s črnimi grobimi diamanti. To je tudi kombinacija zlatih kroglic. Zlate kroglice in diamanti izgledajo elegantno na moški roki. Narejen je iz rožnatega zlata, ki pritegne moškega in mu doda veličastnost in veličino.

4. Zapestnice iz gležnja z masivnim zlatom, diamantne:

Enobarvne diamantne zapestnice za gležnje iz masivnega zlata

Ta je narejena iz 14 -karatnega masivnega zlata. To je osebna zapestnica z diamantnimi zapestnicami za moške in ženske. Ime je oblikovano in pritrjeno v trdno zlato zapestnico z diamanti.

Poglej več: Nogavice za dekleta

5. Zlati diamantni gležnji CZ za ženske:

Zlati diamantni gležnji CZ za ženske

To je čeden gleženj, ki ga lahko ženska nosi vsak dan. Ta ima majhen okrogel diamant CZ v občutljivi zlati verižici. To je lahko odlično darilo za mlado žensko ali najstnico, ki bi se rada razmetala s tem gležnjem.

6. Kristalni gležnji za ženske:

Kristalni gležnji za ženske

To je popoln kristalni diamantni zapestni čevelj za zahodne obleke in visoke pete ali štikle. To ni v običajni zlati verigi, ampak je kot bend in posejano z briljantnimi diamanti.

Poglej več: Zlati zapestniki

7. Črni diamantni gležnji za ženske:

Ženski gležnji iz črnega diamanta

Ta čudovit gleženj iz črnega diamanta je narejen iz kroglic iz črnega diamanta. Ta je narejena iz verižice iz rumenega zlata. To je zelo občutljivo in ker se iz črnih diamantov ujema z vsako obleko. To velja tudi za tradicionalne obleke.

8. Diamantni gležnji iz belega zlata:

Diamantni gležnji iz belega zlata

To je preprosta, nežna diamantna zapestnica iz belega zlata. Ta zapestnica ima tanko verižico iz belega zlata in ima cvetlični vzorec s petimi cvetnimi listi z belim diamantom vmes. To je odlična možnost obdarovanja za ženske.

Poglej več: Tradicionalni modeli srebrnih gležnjev

9. Avstrijski diamantni gležnji za ženske:

Avstrijski diamantni gležnji za ženske

To je občutljiv, ljubek avstrijski diamantni zapestnik za ženske. To je tradicionalno privlačno in je narejeno iz srebrne zlitine, posejane z avstrijskimi diamanti. Diamantni gleženj ima lep rodij in je lahko idealen za festivale in poroke.

Diamanti izgledajo elegantno in elegantno. Nakup diamantov in diamantnih dodatkov je lahko drag. Ko pa človek nosi diamante, obstaja velika navezanost na čustva. Diamantni ankleti v neverjetnih vzorcih in oblikah so najpomembnejša stvar, ki je v teh gležnjih velik vrhunec. Ti diamanti z diamanti so kot nalašč za vsako posebno priložnost ali pa so najboljše darilo, ki ga lahko podarimo našim najdražjim.