Indijske ženske različnih starosti so se okrasile z osupljivim nakitom. Med temi je popolna in čudovita zapestnica. Gleženj se nosi okoli stopala. Zadnji modni trend je, da gleženj nosite samo na eni nogi. Ne glede na to, ali se boste odločili, da jih nosite okoli nog ali samo za stopalo, bo ta lep in občutljiv izdelek zagotovo navdušil vse. Izberite čudovit slog in obrnite glavo. Najnovejši slog bosih nog se odlično dopolnjuje s temi srčnimi zapestnicami.

Lepi srčni gležnji:

Tu je seznam 9 vrst srčnih gležnjev. Zapestnico izberite glede na priložnost, na katero se boste udeležili, nato pa poglejte, koliko komplimentov prejmete.

1. Zapestnica z več srci:

Zapestje z več srci

Pojdite na zapestnico z več srčki, ki bo lepo okrasila vaše stopalo. Srčna gležnja v zlatu so drobna, a osupljiva. Veriga je obdana z najmanj šestimi oblikami srca in daje gležnju polnost in telo. Izberite popolne modne nogavice z več srčki.

2. Srčna zapestnica z dvojno verigo:

Srčni zapestje z dvojno verigo

Ta subtilna zapestnica z zapestnico iz srca z dvojno verižico bo všeč ženskam, ki napredujejo v modi. Preprosta, a elegantna oblika srca v zlatu je precej poenostavljena. Toda dvojna veriga tukaj naredi razliko.

3. Zapestnica z zapestjenim srcem:

Zapestnica iz srčkanega srca

Izberite to čudovito srebrno zapestnico iz srca, da pokažete svojo žensko plat. Izjemna oblika srca je bleščeča, kar daje lep glamurozen učinek. Preprosta enojna veriga v tem gležnju izgleda res osupljivo.

4. Retro srčna zapestnica:

Retro Srčna zapestnica

Želite nekaj povsem edinstvenega? Tukaj je popoln srčni zapestje za vas. Ta retro tibetanska srčna zapestnica je osupljiva. Krasijo ga drobni slivovi cvetovi v srebrni barvi. Osrednja oblika srca je narejena iz filigranskega dela, tako da ima ta gleženj res bleščeč videz.

5. Srčni zapestje neskončnosti:

Srčni zapestje Neskončnost

Izbrati nekaj za nevesto? Pridobite to mojstrovino v zlatu. Neskončna oblika srca je sinonim za poroko in ljubezen. Tu je oblika ustvarjena z dvema oblikama srca, ki sta združena. Nevesta bo imela to srčno zapestnico in jo bo najbolj cenila.

6. Izrezana srčna zapestnica:

Zareza iz srca

Rezano delo v kakršni koli obliki daje zelo lep videz. Ta zlati zapestje iz srca je en tak kos. Izrezana oblika srca je občutljiva in je kot nalašč za ženske, ki bi želele prikazati bolj preprost in umirjen videz. Občutljiva veriga za ta gleženj je prav tako ljubka.

7. Srčna zapestnica iz debele verige:

Srčni zapestje iz debele verige

Diamond je najboljši prijatelj deklice. Ta debel verižni srčni zapestnik v srebrni barvi je okrašen z ljubkim obeskom v obliki srca, ki je posejan v diamantih. Srčni obesek je kot nalašč za ljubko nevesto ali nekoga zaljubljenega.

8. Charm Heart Anklet:

Charms Heart Anklet

Izberite srčno zapestnico, na kateri so srčni čari, za res srčkan videz. Ta modni kos nakita bo zagotovo stopil srca. Šest drobnih srčnih čari, povezanih na kljukice v obliki srca, izgledajo čudovito okoli stopala. Ta gleženj je kot nalašč za deklice in mlajše ženske.

9. Zapestnica iz kristalnega srca:

Zapestnica iz kristalnega srca

Sijajte kot pesek na plaži na jasen kristalni dan s tem kristalnim srčnim zapestjem. Gleženj krasijo osupljivi in ​​vpadljivi kristali, ki dajejo svetleč učinek. Kristalno srce je napolnjeno in ni votlo. Gleženj sije na sončni svetlobi in izgleda popolnoma osupljivo.

Kot lahko vidite, so čudoviti srčni gležnji lepota. Srčni zapestni čevlji iz zlata, srebra ali celo diamantov so zelo vpadljivi. Zapestnico izberite glede na priložnost, na katero se boste udeležili, nato pa poglejte, koliko komplimentov prejmete. Naj bo votla, napolnjena ali polna oblika srca, nežen zapestje zagotovo napolni vaše srce z ljubeznijo. Srčni gležnji so lepi in občutljivi nakit za vaše stopalo. Zaradi njih je vaša noga osupljiva.