Čevlji so tisti, ki dodajo več videza osebi, in če je to ročno izdelan gleženj, lahko ustvarite ali prilagodite lastni zapestni čevelj, ki lahko postavi novo obdobje v svetu mode. Ročno izdelani ankleti so lahko izdelani iz materialov, kot so niti, kovanci, biseri in kateri koli material, ki ga je mogoče izdelati ali spremeniti v čudovit gleženj. Glede na priložnost lahko oblikujete kakršne koli zapestnice, kot so modne, tradicionalne ali funky.

Najnovejši modeli ročno izdelanih zapestnic:

Ročno izdelani ankleti so tisti, ki jih lahko oblikujete po svoji želji in uporabite barve, ki jih želite. Raziščimo nekaj čudovitega dizajna ročno izdelanih gležnjev.

1. Ročno izdelani zlati sidrni gležnji za moške:

Ročno izdelani zlati sidrni gležnji za moške

Ta vrsta unikatnih gležnjev se zdi zelo pametna in si lahko po lastni izbiri oblikujete svoje anklete, ki ji dajo osebno noto. Gleženj je izdelan iz volne v vozlanem vzorcu, na robovih pa je zaradi zlatega sidra videti nebeško in se razlikuje od drugih gležnjev.

2. Zavijte ovalne usnjene ročno izdelane gležnjeve:

Ročno izdelani ovalni usnjeni gležnji

Ta vrsta posebnih ročno izdelanih usnjenih zapestnic izgleda čudovito, če jih moški nosijo ob vsaki priložnosti. Čevlji so gneteni skupaj v dveh slojih in vmes bleščeče beli ovalni kamni dajejo elegantnim videzom tem nitkastim gležnjem.

3. Ročno izdelan rožnati kamen in čar sandala:

Ročno izdelan rožnati kamen in čar sandala

Moški obožujejo nekaj drugačnega videza, kot so ti večplastni gležnji. Gleženj ima tri plasti in govori drzno izjavo o uporabniku, zaradi čudovitega srebrnega, pisanega rožnato -modrega kamna, obrobljenega s črnimi plašči na zadnji strani, pa se zdi izjemen. Čar srebrne sandale, obešen na zadnji plasti, naredi vroče in hladnejše kot kdaj koli prej.

4. Preprosti ročno izdelani gležnji pri moških:

Preprosti ročno izdelani gležnji pri moških

Moški usnjeni dodatki iz ljubezni, prihaja osupljiv in neverjetno videti ročno izdelan usnjen zapestnik za moške vseh starostnih skupin. Zapestnica ima edinstveno detajlno obdelavo s kroglicami in se zdi zelo privlačna za oči, ko jo nosite na vseh življenjskih poteh.

5. Simpatični ročno izdelani gležnji za dekleta:

Simpatični ročno izdelani gležnji za dekleta

Tukaj prihaja srčkano videti ročno izdelana zapestnica za ljubka in ljubka dekleta. Na gležnju so obešeni pametni in elegantni čari, kot so zvezda, kovanci, zvončki in majhen modri biser, ki tem majhnim in lepim gležnjem doda več šarma in lepote.

6. Unikatni čevlji iz svilenih nizov iz bakrenih zvoncev:

Unikatni čevlji iz svilenih nizov iz bakrenih zvoncev

Če želite s svojo lehengo nositi nekaj tradicionalnih in etničnih gležnjev, bi lahko bila ta preprosta, a unikatna ročno izdelana zapestnica idealna izbira. Čudovita rdeča in zelena vrvica in v plasteh vozlani zvončki ter obešeni izrezani sladki zvončki dajejo čudežen videz in se počutijo bolj posebno.

7. Ročno izdelani rdeči Boho gležnji za dekleta:

Ročno izdelani rdeči Boho gležnji za dekleta

Te zelo lepe ročno izdelane rdeče školjke z boho videzom. Zapestnica je oblikovana z rdečimi lupinami, vmes pa bele daje očarljiv videz, majhen srčkan metulj pa daje stopalom vsakega dekleta podaljšan in odmeven videz.

8. Čudoviti ročno izdelani gležnji iz konoplje:

Čudoviti ročno izdelani gležnji iz konoplje

Prihaja čudovit, okolju prijazen konopljin zapestnica za mlada dekleta. Če želite temu gležnju dodati še več sijaja in iskric, je obešen čudovit videz sijočega zelenega dragega kamna, ki je primeren za plažo za zabavne zabave.

9. Ročno izdelan Swarovski kristalni gleženj s kroglicami:

Ročno izdelan Swarovski kristalni gleženj s kroglicami

Tovrstni ohlapni zapestni čevlji Swarovski in kristalni biseri so videti zelo elegantni in povečujejo videz uporabnika za milje. V teh vrstah ročno izdelanih gležnjev lahko uporabite poljubno barvo kristalnih kroglic glede na vašo dnevno obleko in zgrabite tiste vroče elegantne podobe

Ročno izdelane oblike zapestnic so tiste, ki jih lahko oblikujete po svoji želji in uporabite barve, ki jih želite. Zato si ustvarite čudovito zapestnico in se ženite v skladu s tem, ustvarite svojo slogovno izjavo in pustite iskriv vtis na druge. Tako ustvarite zapestnice, ki presegajo vsakogar in si v množici videti elegantno, dinamično in osupljivo.