Čevlji so dodatek, ki ga je mogoče ročno izdelati z minimalno potrebnimi stvarmi. Med izdelavo zapestnice lahko jasno vložite v svojo domišljijo in ustvarjalnost. Gležnjarji so popoln dodatek za kombiniranje z dolgimi krili, oblekami s cvetličnim potiskom in celo zahodnimi oblekami itd. Moški in ženske se v teh dneh enako razkazujejo s tem trendom. Čevlji so simbol odnosa in prijateljstva in to je edinstven dodatek, ki ga lahko dodate vsaki obleki. Enostavno jih je narediti doma in so odlična ideja za obdarovanje prijateljev in družine. Za izdelavo gležnjev iz črnih niti potrebujete zelo minimalne stvari, kot so osnovne črne niti ali črne vrvice, čare, kroglice, okraski, škarje, trak, lepilo, spona ali zaponke za pritrditev gležnja itd. In seveda malo ustvarjalni in domišljijski um. Osnovna črna nit se lahko uporablja kot taka ali pa se plete, vozla, plete itd. Glede na zahtevo in dolžino gležnja. Poleg tega lahko malenkosti, ki jih želite privezati na gleženj, oblikujete z vzorcem, objemko ali zaponko pa prilagodite in pritrdite. Voila, tako je. Ogrlice iz črnih niti so pripravljene za razkazovanje.

Najnovejši gležnji s črnimi nitmi v novih stilih:

Zdaj pa v tem članku raziščimo 9 najboljših modelov zapestnic s črnimi nitmi za moške in ženske.

1. Črna usnjena zapestnica iz moškega usnja:

Črna usnjena zapestnica za moške

To je preprosta zapestnica za moške. Ta je narejen iz usnjene vrvice ali vrvice in je črn, kar moški dejansko nosijo kot čar sreče. To zapestnico nosijo celo številne znane osebnosti.

2. Ročno izdelani gležnji s črnimi nitmi za moške:

Ročno izdelani moški gležnji s črnimi nitmi

To je čudovit gleženj v črni barvi za moške in celo za fante. To je tesno pleten gleženj s črno bombažno nitjo. To je nastavljiv gleženj za moške.

3. Zapestni čevlji s črnimi nitmi s šarmom za moške:

Zapestni čevlji s črnimi nitmi in šarmom za moške

To je odlična zapestnica, ki jo lahko kombinirate s priložnostno obleko za moške. To je gleženj iz črnih niti s čarom iz keltskega vozla. Čar keltskega vozla ima zanj verski pomen in je poseben vzorec vzorcev in vozlov, ki jih zato moški lahko nosijo v tem čudovitem zapestju iz črnih niti.

4. Črni gležnji z več žicami za moške:

Črni moški moški gležnji z več žicami

Ta je narejen iz navadne črne niti, vendar je navit, da ustvari večplastno črno zapestnico z zlatimi kroglicami, ki so tu in tam vmes za drugačen videz gležnja. Obstajajo tudi vozli, narejeni s črnimi nitmi. Kombinacija črnih vozlov, zlatih kroglic v zapestnici iz večplastne črne niti izgleda odlično.

5. Črna makrame pletena zapestnica za ženske:

Črna makrame pletena zapestnica za ženske

Makrame je način previjanja niti. Črna zapestnica iz makrameja je spletena tako dobro, da je preprosta, a popolna vsakodnevna nogavica za ženske. Gleženj ima ohlapne konce, ki jih je mogoče privezati glede na dolžino gležnja.

6. Črna čipkasta zapestnica za ženske:

Črna čipkasta zapestnica za ženske

To je čudovito elegantna ženska zapestnica iz črne čipkane tkanine. To je kul raztegljiv gleženj in izgleda zelo retro in se odlično poda k vsaki obleki. Za oblikovalski element je tanka črna veriga vezana tudi na zapestnico s črno nitjo.

7. Ženski gležnji iz etničnih črnih niti:

Ženski etnični čevlji s črnimi nitmi

To je lepa etnična nogavica za ženske. Ta je narejen iz črne volnene niti, ki je debelo navita, nanjo pa so privezani zlato obarvani zvončki, ki so lačni. To je popolna zapestnica za ta etnični občutek in je kot nalašč za tradicionalna oblačila in festivale.

8. Ženski gleženj s črno nitjo iz srebrnih kroglic:

Ženska zapestnica iz črne niti s srebrnimi kroglicami

To je zelo preprosta nastavljiva zapestnica iz črnih niti z majhnimi srebrnimi kroglicami na nekaj mestih na gležnju. To je gleženj za vsakodnevno nošenje, lahko pa ga naredite tudi v zanimivi kombinaciji z drugimi gleženji.

9. Ženski gležnji v slogu Black Choker:

Ženski nogavice v črnem čokerju

To je elegantna ženska zapestnica. Zapestnica je narejena tako, da najprej naredite čoker s črno nitjo, nato pa nanj privežete črne in zlate kroglice skupaj z zlato verižico. Čar je dodan ljubki mali fotoaparat zlate barve.

Črne niti so v bistvu za preprečevanje nesreče in celo privezovanje preproste črne niti na eno nogo je tisto, kar zdaj počnejo celo slavne osebe. Enostavni gležnji s črnimi nitmi so lepi in videti elegantno, saj so zelo minimalistični in niso preveč na vrhu.