Gležnji so v Indiji znani tudi kot verige za noge, za gležnje ali bolj znano kot payal. Nošenje gležnjev na obeh nogah obstaja že od antičnih časov. Trenutno je nošenje ankletov postala tudi modna stvar. Dekleta, najstnice in mlade ženske nosijo zapestnice tudi na eni nogi. Gleženj je namenjen razmetavanju teh nog in stopal. Zdaj pa poglejmo nov trend v gležnjih, ki se imenujejo kvačkani gležnji.

Najnovejši modeli kvačkanih zapestnic za moške in ženske:

Drugačen videz lahko ustvarite tako, da kvačkanim ankletom dodate čare, srčke, zvezde, nakit, kroglice itd. Tako lahko ženska modi doda nove razsežnosti v svetu gležnjev, tako da te superge nosi. Tukaj si oglejte naših najboljših 9 modelov kvačkanih gležnjev v trendu.

1. kvačkani suženjski zapestnik za moške:

Kvačkanje Slave anklet za moške

Beseda suženj v tej zapestnici ne pomeni sužnja, ampak je pravzaprav vzorec, iz katerega je narejena kvačkana zapestnica. Moški sivi gleženj pokriva stopala in gleženj z veliko plastmi kvačkanja. Prav tako ima črne in smetane lesene kroglice, ki poudarjajo sivo kvačkanje, ki se lepo prilega moškim stopalom.

2. Howlite Stoned kvačkanje za moške:

Kvačkani zapestni čevelj Howlite s kamni za moške

Howlit kamni so pomirjujoči kamni, ki dajejo mirno in umirjeno stanje duha ter sproščajo in pomirjajo um. Ta čudovita zapestnica iz celovitosti je narejena iz halitskih kamnov, kroglic z lepim kvačkanjem. Na gležnju je oljčno zelen križ. To naj nosijo moški točno pod vozlasto kostjo na nogah.

3. Kvačkanje joga zapestnice za moške:

Kvačkanje joga zapestnica za moške

To je tudi popolna zapestnica v skladu z barvo. To lahko nosi moški za pomirjujočo jogo ob plaži in se popolnoma prilega. To ni zelo večplastno ali težko, vendar kvačkanje v eni vrstici v rumenih oranžnih kroglicah izgleda lepo na moških nogah.

4. kvačkano sidrano zapestje za moške:

Kvačkano sidrano zapestje za moške

To je lahko eno idealno darilo za moškega. To je dvoslojna tanka kvačkana zapestnica z zaponko v obliki sidra. Ta zapestnica je kombinacija dveh kvačkanih trakov, povezanih s posrebrenim obeskom v obliki sidra. To je idealna zapestnica, ki jo lahko kombinirate z jeansom in priložnostnimi oblekami za moške.

5. Kvačkani gležnji z vzorcem črne čipke:

Kvačkani gležnji z vzorcem črne čipke

Ta črna zapestnica v kvačkanju izgleda tako ljubko, da se zdi, da je narejena iz čipke. Gleženj je lepo zaključen z rdečo vrtnico v satenu na sredini s kristalom solze. To je kot nalašč za večerno zabavo z majhno črno obleko in ustreznim dušilcem.

6. kvačkanje Boho anklet:

Kvačkanje Boho anklet

To je čudovit kvačkan zapestni čevelj z boho elegantnim občutkom. Kvačkani gleženj je oblikovno nekoliko debel in nanj so pritrjeni kovanci na vsaki zanki v gležnju. Kovanci so iz kovine ali zlitine. Temu gležnju se lahko primerjamo s čopičem za kvačkanje v podobni izvedbi boho.

7. Poročni gležnji iz belega kvačkanja:

Poročni zapestni čevlji iz belega kvačkanja

Ena ženska si bo vedno želela poroke na plaži. Kakšen popoln način, da naredite poročni dodatek bolj eleganten, če nosite in se razmetavate s temi čevlji v mlečni beli kvačkani sandali. Ženske lahko to uporabijo za poroko na plaži, festival ali celo ples. To je en čudovit kvačkani delovni pripomoček, podvojen kot nožna sandala.

8. Kvačkani gležnji z biseri:

Kvačkani gležnji z biseri

To je ena kvačkana zapestnica, s katero se lahko ženska razmeta v teh popolnoma pedikurastih nogah. Ta zapestnica je ročno izdelana z raznovrstnimi steklenimi kroglicami, ki se prepletajo v kvačkano vrvico in so narejene v čudovit gleženj.

9. Ženska zapestnica s cvetličnim kvačkanjem:

Ženska zapestnica s cvetličnim kvačkanjem

To je popoln zapestni čevelj za žensko, ki se ga lahko razmetava poleti ali spomladi. Nadomestna bela in roza kvačkana roža, narejena v gležnju, je idealna za kratko valovito obleko ali oblačila svetle barve. Najboljši del je ročno ustvarjen občutek, ki ga človek nosi pri tem svetlem klasičnem tematskem kvačkanju.

Najlepše pri teh ljubkih kvačkanih ankletih je, da jih lahko preprosto naredite doma z domišljijo. Za kvačkanje vzorca gležnjev lahko uporabite različne niti in jih ustvarite za vsako obleko. Drugačen videz lahko ustvarite tako, da kvačkanim ankletom dodate čare, srčke, zvezde, nakit, kroglice itd. Tako lahko ženska modi doda nove dimenzije v svetu gležnjev, tako da te superge nosi.