Oklepci so v modi že od nekdaj. Zgodovina gležnjev je bila predstavljena nakitu iz različnih držav, kot je bil Egipt, nato pa iz vzhodnih držav, kot je Indija, nato pa so postopoma pritegnile zahodne države. Oklepci so v preteklosti veljali za simbol poročenih žensk, danes pa jih običajno nosijo najstniki in majhna dekleta.

Oblikovalske zapestnice za gležnje za dekleta:

Zapestnice so na voljo v številnih oblikah in jih rokodelci preizkušajo v skoraj vseh kovinah in ročno izdelanem nakitu iz kroglic. Zaradi bogastva so ankle izbrane v zlatu in srebru. Toda modno aktivne ženske radi nosijo gležnjače iz različnih materialov, ki jih lahko nosijo celo v kavbojkah in krilih.

1. Oblikovalec Kundan Anklets:

Oblikovalec Kundan Anklets

Kundanovo delo je v današnjem svetu modnega nakita zelo priljubljeno. Dragulji, biseri in diamanti z zlatimi folijami med diamanti in nosilci. Delo kundan izstopa s kamnitim delom v nakitu. Najstniki lahko ob posebnih priložnostih nosijo zapestnice iz kundana.

2. Ekskluzivna zapestnica s cvetličnim vzorcem:

Ekskluzivna nogavica s cvetličnim dizajnom

Rdeči in beli pol -diamanti, vloženi v srebrno pozlačen gleženj, izgledajo čudovito. Cvetlični dizajn izdelujejo diamanti, zabodeni v drugo kovino in pozlačeni pozneje. Dizajn izgleda čudovito z vašimi ljubkimi negovanimi nogami.

3. Zapestnica z oblikovanjem imena:

Zapestnica z oblikovanjem imena

Oklepci z obeskom, ki je bil pritrjen na ime, so bili prej predstavljeni v Združenih državah. Postal je tako priljubljen med najstniki in je postal pomemben kos nakita, ki je bil podarjen za vašo ljubezen. Preprost, čeprav eleganten videz tako oblikovanih gleženjskih oblek z kavbojkami do kratkega gležnja in kratkim krilom

4. Zapestnice v enojni verigi z obeski:

Zapestnice v enojni verigi z obeski

Ljubke male čare in omarice, pritrjene na verigo iz ene same zlate niti, izgledajo tako bogato in trezno, namenjene najstnikom. Mlada dekleta izgledajo očarljivo, ko ji na gležnju visi ljubki metulj. Obstaja še več modelov omaric in obeskov, ki jih najdemo v modelih zapestnic.

5. Antique Designer pozlačena zapestnica:

Starinski oblikovalec pozlačen gleženj

Starinski modeli so v današnjem svetu mode zelo privlačni. Ženske te imajo radi, da nosiš bogat kos nakita na telesu, da pokažeš bogastvo, ki si ga priskrbi njen moški. Nekatere dame obožujejo oblačila starinskega nakita. Tukaj lahko vidimo isto zasnovo, narejeno iz kovine in pozlačeno. Oblikovanje ima majhen ghunghru, ki obroč vsakič, ko naredite korak.

6. Dizajnerski srebrni gležnji z brošami:

Dizajnerski srebrni gležnji z brošami

Broške izgledajo čudovito, ko padejo na gleženj. Lepi modeli brošk so čudoviti in se najbolje ujemajo z oblačili, ki jih nosijo dame. Dame bodo z veseljem izbrale takšen dizajn na slovesnostih in tradicionalnih zabavah.

7. Oblikovalec Pearl Bosa Nogavica:

Oblikovalec Pearl Bosa Nogavica

Bosi čevlji na prvi pogled so tako čudoviti. Nakit je tako občutljiv in pokriva skoraj prst. Ko boste imeli posebno priložnost, vas bo tukaj oblikovalska zapestnica bosih biserov pustila za sabo, da jo ocenijo vsi, ki jo vidijo.

8. Široka oblikovalska zapestnica:

Široka oblikovalska zapestnica

Zapestnice širokega dizajna se običajno nosijo ob posebnih priložnostih, kot so poroke in gleženj. Širina gležnja je veliko bolj preprosta za premikanje po gležnju. Za pritrditev zapestnice obrtniki privijejo vijak, ki pritrdi gleženj na noge.

9. Ročno izdelana starinska zapestnica:

Ročno izdelana starinska zapestnica

Zapestnice so danes narejene iz toliko materialov. Ročno izdelani ankleti so narejeni iz debelih črnih niti in vrvic s kroglicami in kamni, zaradi česar se odlično ujemajo z obleko, ki ste jo izbrali. Najstniki bodo s temi gleženji zagotovo radi povečali videz svojih stopal.

Gleženj je bil revolucija v okrasnem svetu. Nakit za stopala je bil omejen na zapestnice za gležnje, izdelane v preteklosti. Danes pa lahko gležnjare izdelate na več načinov. Obstajajo gležnji iz lesenih kroglic, steklenih materialov, zapestnic iz školjk, plastičnih zapestnic, kamnitih zapestnic, zapestnic iz kosti, gležnjev iz jute, zapestnic iz slonovine, zapestnic iz rodija, zapestnic iz rumenega in belega zlata, zapestnic iz platine, gležnjev iz imitacije kundana, zapestnic iz kundana umetnost lac in še veliko več.