Ena od stvari, po katerih smo ljudje drugačni od živali, so čevlji. Je glavni del naših dodatkov. Samo primerna tkana obutev je bila samo živalska koža. Ti vzorci čevljev so se od časa do časa razvijali, od sezone do sezone. Barve in sorte so neskončne. Ena izmed elegantnih barv čevljev je srebrna.

Različne vrste čevljev v srebrni barvi:

Tukaj je nekaj stilov uradnih in poročnih srebrnih čevljev za moške in ženske v Indiji.

1. Srebrni ženski čevlji z mačjimi petami:

Srebrne ženske čevlje z mačjimi petami

Vsa dekleta se rada gibljejo v stilu. Visoke pete zagotovo dodajo centimetre, vendar jih čez nekaj časa začne boleti. Če imate torej dolg dan, potem srebrni čevlji z mačjimi petami. Imajo samo 1 palčne pete.

2. Srebrni moški čevlji na vezalko:

srebrni čevlji

Od raperjev do športnikov so vsi moški v čipkastih čevljih. Nosite ga za igranje žoge ali tek ali kakršno koli telesno aktivnost. Moški dodajo malo bleska, če v čevljih na čipke uporabijo srebrno barvo. Je zelo elegantna. Moški jih raje nosijo na zabave in dogodke.

3. Poročni čevlji iz srebrnega klina:

Ženski čevlji s srebrnim klinom

Če res želite nositi pete za zabavo, vendar ne želite kompromisov glede svojega udobja. Potem so za vas najbolj primerni čevlji s srebrnim klinom. Ker so kot pete na platformi, so udobne. Široke pete vam pomagajo pri ravnotežju.

4. Srebrni čevlji za treniranje:

Srebrni čevlji za treniranje

Lahko tečete v športnih čevljih ali vadite v njih. Srebrni športni čevlji zagotavljajo pravo udobje in hkrati izgledajo elegantno. Idealen je za moške, ki želijo izgledati pametno in modno tudi med telovadbo.

5. Srebrni ženski čevlji Stiletto za poroko:

Srebrni ženski čevlji

Stilettos so visoke tanke pete. Boste našli veliko žensk, ki uporabljajo to vrsto čevljev. Na njem so diamanti ali bleščice. Dekleta ga nosijo na zabave. To je poročna izbira.

6. Srebrni čevlji za moške:

Srebrne moške natikače

Natikači so najljubši v pisarni. Srebrni čevlji so elegantna možnost v pisarniški obleki. Niso tako bleščeči. Izgledajte elegantno in drugačno privlačno za moške. Moški ga zlahka nosijo na oblekah in svečanih oblekah.

7. Ženski čevlji Silver Peep Toes:

Ženski čevlji Silver Peep Toes

Če imate široke prste, so čevlji s peep prsti najboljši za vas. Čevlji s srebrnimi peep prsti imajo majhne odprtine v bližini prstov. Ti čevlji so najboljši za napol formalne zabave. Dekleta ga lahko nosijo nad vsem.

8. Srebrni čevlji Moški čevlji:

Moški čevlji Silver Boots

Čevlji so lahko zelo dolgočasni. Moški radi eksperimentirajo z barvami v čevljih. Srebrni čevlji so elegantna možnost za moške. Idealen je za dnevno zabavo, še posebej, če vključuje veliko plesa.

9. Srebrni satenski ženski čevlji:

Srebrni satenski čevlji

Dekleta obožujejo satenske čevlje. Srebrni satenski čevlji imajo izjemno gladek zaključek. Neveste ga nosijo s svojo poročno obleko, saj niso zelo bleščeče. Tudi za delo so zelo pametni.

10. Moški čevlji iz srebrnih superg:

Srebrni superge moški Čevlji

Noben fant ne more rasti brez superg. Ti idealni čevlji izgledajo res super v srebrni barvi. Izgleda pametno in zelo modno. Mladi moški ga nosijo za nočne izlete zaradi dodatnega udobja.