Eden najsrečnejših trenutkov v življenju staršev je, ko se njihovi dojenčki začnejo izogibati svojim majhnim in ljubkim stopalom. To je čas, ko se pravi lov začne prinašati pravi čevelj za malčke, tako da jim bo med majhnimi koraki omogočil udobje in jih celo zaščitil, ko so zunaj. Čevelj za malčke mora biti popolne velikosti, idealno prilegati in imeti mehko dno, da ne poškoduje njihovih nežnih stopal.

čevlji za malčke

Najnovejši in lepi modeli čevljev za malčke:

Oglejmo si 10 najboljših modelov čevljev za malčke.

1. Srčkan roza čeveljček za malčke:

Simpatičen roza čevelj za malčka

Prihaja sijoč in izrazito videti roza čevelj za malčka. To vrsto čevljev lahko nosi deklica ali fant in na obeh se zdi srčkan. Čevelj ima ustrezno širino spredaj, da jih ne poškoduje, majhen cvet na straneh čevljev pa izboljša videz čevlja in stopal.

2. Ležerni čevlji za malčke:

Ležerni čevlji za malčke

Ti čevlji v obliki lisice se zdijo zelo kul za debelega dekleta. Tovrstne čevlje lahko nosite za vsakodnevno nošenje, le poskrbite za primerno nogavico, da bo videti bolj srčkana kot kdaj koli prej.

3. Ročno izdelan kvačkani čevelj za malčka:

Ročno kvačkani čevelj za malčka

Kvačkanje je ročno delo, v katerem je preja teksturirana v obliki privlačnih čevljev. Čevlji so v številnih svetlih in pastelnih barvah in se na nogah mladih zdijo zelo različni in zelo lepi.

4. Zlati čevelj za malčke v obliki srca:

Zlati čevelj za malčke v obliki srca

Ta srčkan majhen zlati čevelj za oblačenje daje moden videz in očarljiv videz. Ravni čevlji imajo mehko dno, velik lok na vrhu pasu pa izboljša videz čevlja. Majhno srčkano srček spredaj doda temu čevlju za malčke še več srčkanja.

5. Čevlji za malčke iz mehkega krzna:

Mehki čevlji za malčke

Majhni srčkani čevlji iz belega krzna so kot nalašč za malčka, ko začne hoditi. Ker je krzno zelo mehko, čevlji nudijo izjemno udobje nogam in so tudi zelo udobni za hojo. Krzneni čevlji so na voljo v številnih srčkanih in smešnih oblikah, izberete pa lahko takšnega, ki bo otroškemu obrazu prinesel nasmeh

6. Vijolični volneni čevlji za malčke:

Vijolični volneni čevlji za malčke

Volneni čevlji za malčke so idealni pozimi, saj ohranjajo noge tople tudi med hojo. Ker je volna porozna, omogoča celo kroženje zraka navzven in ven in je celo prilagodljiva. Ti čevlji so na voljo v številnih svetlih barvah in dobijo čevlje najljubših barv za vašega otroka.

7. platneni čevlji za malčke:

Platneni čevlji za malčke - kopija

Čevlji iz platna so idealni čevlji za malčke, saj so zelo mehki in celo prilagodljivi. Čevelj je oblikovan v rdeče -belem kari, ki otroškim nogam daje zelo privlačen in ekskluziven videz.

8. Dizajnerski čevelj za malčke za deklice:

Oblikovalski čevlji za malčke za deklice -8

Ta vrsta unikatnih čevljev izgleda zelo kul pri dojenčkih in izgleda kot princesa. Čevelj ima mehko dno, leopardov tisk z rožnatimi čipkami pa je videti privlačnejši za mlade.

9. Čevlji Nike Toddler:

Čevlji Nike Toddler -9

Zdaj številne velike blagovne znamke oblikujejo tudi čevlje za malčke, ki majhnim stopalom nudijo večje udobje. Ta čevelj je s sprednje strani precej širok in ima debela gumijasta dna. Te vrste čevljev so idealne za vsakodnevno nošenje in tudi za priložnosti.

10. Eleganten čevelj za malčke:

Eleganten čevelj za malčke -10

Ta vrsta elegantnih in hladnih čevljev izgleda kot nogavice in je med nošenjem izjemno udobna. Čevlji so tako privlačni, da z lahkoto pritegnejo pozornost mladih in postanejo potem pametnejši kot prej.

Čevlji za malčke so na voljo v številnih trgovinah, vendar se morate kot starši prepričati, da jim ustreza in da so dobro opremljeni. Čevlji za malčke so zelo privlačni za oči in naredijo majhne bolj srčkane in pametne kot kdaj koli prej. Zato prinesite čeden in udoben čevelj za svojega otroka in mu dajte zemeljski in čvrst videz.