Ljudje s sladkorno boleznijo se pogosto soočajo s težavami s čevlji, ko se soočijo z otečenimi nogami. Ljudje s sladkorno boleznijo potrebujejo čevlje z dodatno globino in nastanitev. Čevlji morajo imeti zaščitne plus točke, ki jih potrebuje bolnik s sladkorno boleznijo. V tem članku je seznam čevljev za pomoč diabetikom, ki bi lahko pomagal najti prave čevlje, ki vključujejo specifikacije njihovih stopal.

Najnovejše & Udobni moški čevlji za diabetike & Ženske:

Tukaj si oglejte 10 najboljših čevljev za diabetike in na spodnjem seznamu izberite svojega.

1. Ortopedski pralni čevlji s sladkorno boleznijo:

Ortopedski pralni čevlji za diabetike

Ortopedski čevelj s sladkorno boleznijo za potrpežljivost s sladkorno boleznijo lahko nosi te pralne čevlje za posebno zdravljenje stopal. Duša ima dodatno debelino in mehkobo, ki pomirja težave diabetičnega bolnika.

2. Obleka za ženske s sladkorno boleznijo:

Obleka za ženske s sladkorno boleznijo

Ženske s sladkorno boleznijo lahko nosijo čevlje, posebej oblikovane s prostorom okoli prstov, zato jim širši prostor v čevljih omogoča dobro kroženje zraka in jim pomaga tudi pri soočanju s poškodbami stopal. Takšni čevlji za diabetike za ženske se izkažejo za zelo koristne pri nepravilnem diabetičnem insulinu.

3. Ekstra širok čevelj za diabetike s Velcro:

Ekstra širok čevelj za diabetike z ježkom

Čevlji Velcro za diabetike so eden najboljših čevljev za bolnike s sladkorno boleznijo. Dodatni Velcro se prilagaja z mero spreminjanja velikosti stopal pri bolnikih s sladkorno boleznijo zaradi otekanja stopal.

4. Diabetični udobni copati:

Udobni copati za diabetike

Udobni ženski čevlji s sladkorno boleznijo so tudi zelo udobni med gostovanjem po hiši. Zaradi mehkega podplata in oblazinjenega telesa čevljev je udobno v čevljih. Nekateri materiali pacientom ne ustrezajo, prav tako usnje, sintetika pa odbija delce vlage iz notranjosti čevljev. Bakterije in nalezljivi delci lahko uspevajo v toplem in smetnjaku.

5. Tan usnjeni terapevtski čevlji:

Usnjeni terapevtski čevlji

Ljudje s sladkorno boleznijo potrebujejo dolgo in široko nošenje, saj se njihova stopala s staranjem ponavadi sploščijo. Ženski čevlji s sladkorno boleznijo s podplatom morajo biti trdi in debeli, da se najbolje izkažejo za zaščito stopal pred ostrimi predmeti.

6. Diabetični čevlji z visokim gležnjem za moške:

Moški čevlji z visokim gležnjem za diabetike

Podplatu in petam je treba dati posebno obliko in material, ki ustreza medicinskim specifikacijam bolnika s sladkorno boleznijo. Moški čevlji s sladkorno boleznijo so lahko čudoviti kot čevlji z visokim gležnjem..

7. Diabetični čevlji izredno široki in mehki za otekle noge:

Diabetični čevlji izredno široki in mehki za otekle noge

Prilagodljivi tesni čevlji za bolnike s sladkorno boleznijo so v veliko pomoč tudi takšnim ljudem, ko imajo otekle noge. Zavihki, ki so namenjeni za pokrivanje vrha prstov, se lahko prilagodijo glede na zahtevo.

8. Diabetični copati v indijskem slogu:

Diabetični copati v indijskem slogu

Čevlji, posebej zasnovani za bolnike s sladkorno boleznijo, morajo biti izdelani z distančnimi zaščitnimi prsti. Diabetični čevlji v Indiji so običajno oblikovani kot copati z udobno dušo.

9. Diabetični sandali za gleženj:

Diabetične sandale na gležnju

Bolniki s sladkorno boleznijo se pogosto soočajo s težavami z otekanjem nog, v teh primerih jim čevlji s prostorno posteljo za noge in dovolj prostora v notranjosti čevljev veliko pomagajo pri hoji v teh čevljih s sladkorno boleznijo.

10. Diabetični sandali, kot športni čevlji:

Diabetični sandali kot športni čevlji

Moški čevlji s sladkorno boleznijo z oblazinjenjem v podplatu so prav tako impresivni za bolnike s sladkorno boleznijo, saj oblazinjenje zmanjšuje pritisk na podplat. Odprta oblika pomaga tudi kroženju zraka kot nalašč za stopala.

Bolniki s sladkorno boleznijo lahko dobro poznajo uporabnost čevljev za sladkorno bolezen. Te vrste čevljev omogočajo pravilno prileganje in sprostitev zaradi otekline na nogah. Specifikacije pomagajo bolnikom s sladkorno boleznijo kar najbolje med jedri dnevnega dela. Različni modeli čevljev za diabetike so videti tudi kot običajni modni čevlji.