Skoraj vsakdo potrebuje par superg, saj zdaj vsak od nas izvaja kakšne vaje, da ostane v formi. Čevlji so pravi športni ali lepljivi čevlji, saj so prava izbira, ko hodite, tečete ali se ukvarjate s kakšno športno dejavnostjo. Čevlji za superge so na voljo v številnih izvedbah in nekaj kategorijah ter v najrazličnejših materialih. Superge so najprimernejše za dejavnosti na prostem, saj nudijo vaše noge ogromno udobje med hojo ali katero koli drugo tekaško dejavnostjo.

Najnovejši in privlačni modeli čevljev za moške in ženske v trendu:

Oglejmo si top 15 različnih in ekskluzivnih superg za fante in dekleta.

1. Nizke superge za moške:

superge čevlji

Te vrste nizkih superg izgledajo dinamično na vseh moških ali fantih. Nizke superge so opredeljene tako, da ne pokrivajo gležnja in imajo vezalke za pritrjevanje čevljev. Kombinacija temne in svetlo modre barve daje superge tem supergam in je združena s pol formalnimi oblekami.

2. Moške poletne superge:

Moške poletne superge

Prihaja sijoča ​​rdeča dihajoča super moška superga. Ker je rdeča barva privlačna in privlačna, ti rdeči čevlji pritegnejo vse oči, čevlji pa imajo majhne luknje, ki omogočajo kroženje zraka in ohranjajo stopala sveža. To je popolna superga in nujna za vsakega moškega.

3. Mornarsko modri slip na supergah:

Navy Blue Slip na supergah

Superge, ki jih lahko nosite, so enostavne za nošenje in so najboljše, ko ste na sprehodu. Te superge so precej lahke in jih je zelo enostavno nositi in sleči, saj vam ni treba porabiti časa za pritrjevanje čevljev z vezalkami. Temno modra superga z belim dnom izgleda odlično in je idealna kot priložnostna oblačila.

4. Unikatne platnene superge:

Unikatne platnene superge

Ta tip čudovitih in edinstvenih platnenih superg se zdi zelo kul tako za moške kot za ženske. Ta slog visokih čevljev Converse je videti zelo vsestranski zaradi svojih elegantnih platnenih superg s čipko in spodnjim delom. Ta čevelj daje človeku športno obleko.

5. Najnovejše superge za moške:

Najnovejše superge za moške

Ta vrsta najnovejših klasičnih sivih superg znamke Adidas je videti čudovito in nujno za vsakega moškega. Superge so oblikovane iz mehke tkanine z mehkimi podplati, ki nudijo vse udobje, medtem ko se ukvarjate s športom.

6. Usnjene superge v obliki zmaja za moške:

Usnjene superge v obliki zmaja za moške

Visoka superga v beli barvi izgleda izjemno, zmaj, oblikovan na straneh čevljev, pa ji daje dodatno lastnost. Te vrste superg so idealne za košarko ali kateri koli šport.

7. Klasični moški čevlji z vrhunskimi supergami:

Klasične moške superge

Ta vrsta klasičnih na videz popolnoma športnih čevljev je ta superga. Superge imajo vezalke za pritrjevanje čevljev in so idealne superge za športnike. Čevlji so na voljo v številnih privlačnih in pametnih barvah, ki jih lahko izberete glede na vaš slog in videz.

8. LED superge s svetlečimi utripajočimi superge:

Led superge s svetlečimi utripajočimi supergami

Prihajajo privlačni čevlji z močnim in ženskim vodenjem z lahkimi čevlji. Čevelj ima zgornji del iz tkanine in gumijast podplat, ki ne drsi in ima majhne pore za kroženje zraka. Ta vrsta očarljivih čevljev je lahko popoln dar za vaše ljubljene.

9. Ženski čevlji s stranskimi zadrgami:

Ženske superge na stransko zadrgo

Ker ženske zelo skrbijo za svoj videz, prihajajo elegantne črne superge za ženske. Čevelj ima stranske zadrge za prepletanje, črno -bela barvna kombinacija pa poskrbi, da je superga videti dinamična in da se vsaka glava obrne proti vam.

10. Ležerni roza slipi na supergah za dekleta:

Casual Pink Slip na superge za dekleta

Te vrste elegantnih in udobnih čevljev, ki jih je enostavno sneti in nositi, so te roza superge. Čevlji so izdelani iz tkanine in imajo mehko dno, ki nudi izjemno udobje med hojo in jih lahko kombinirate s katero koli obleko, ki jo nosite.

11. Usnjene superge za ženske:

Usnjene superge za ženske

Ta čudovit videz bele usnjene superge ima pete na platformi, ki omogočajo udobje v vsakem trenutku, ko ste v gibanju. Te vrste superg so na voljo v številnih privlačnih barvah in jih lahko dobite glede na vašo uporabo.

12. Bela platnena superga za žensko:

Bela platnena superga za žensko

Superge so narejene iz platna in so zelo lahke, zato so idealne za ženske. Čevelj je bele barve in rožnate vezalke na robu naredijo čevelj zelo kul in dajejo uporabniku vsestranski videz.

13. Ženske superge z blagovno znamko:

Ženske superge z blagovno znamko

Elegantne superge svetlo roza superge z jedrnimi črnimi pikami poudarjajo videz te superge z blagovno znamko. Ta edinstvena in udobna superga za posojanje je nujna za vsako žensko, ki se ukvarja s kakšno športno dejavnostjo ali je fitnes čudak.

14. Plesne superge za dekleta:

Plesne superge za dekleta

Elegantna in popolna superga za ljubitelje plesa. Čevelj ima mehko dno in ima na vrhu dva trakova za pritrditev superge. Čevelj ima majhne pore, ki dajejo zrak nogam med plesom, te superge pa izgledajo zelo lepo in vsestransko za vsako dekle.

15. Svetlo modre denim superge s peto na klin:

Svetlo modre denim superge s peto na klin

Ta vrsta pametnih in čudovito videti svetlo modrih teksastih superg je nujna v vsaki ženski kolekciji. Superge imajo na dnu hladne klinaste pete in stranske zadnjice ter vezalke za pritrjevanje čevljev. Čevlji te vrste izgledajo odlično, če jih kombinirate s kratkimi hlačami in vročimi hlačami. Popolne superge za zabave in klepetalnice. Če jih združite z idealno obleko, boste videti vroče elegantno.

Superge so zelo kul videza in so nujne v vsaki garderobi. Superge so zelo praktične v uporabi, nudijo ogromno udobja in izgledajo tudi zelo elegantno in pametno. Superge so na voljo v številnih tkaninah in oblikah. Vedno lahko izberete tistega, ki ustreza vašemu slogu in videzu ter izgledate najbolje s supergami na nogah.