Šolski čevelj je bil izbran zelo previdno, saj bi moral biti praktičen in dobro izdelan. Če je šolski čevelj trden, lahko povzroči mehurje in bi ga bilo tudi zelo neprijetno nositi. Zato vedno raje izberite lahke in prožne čevlje za rastoča stopala. Šolski čevlji, ki so jih izbrali mladi, odražajo tudi njihov okus, všeč in ne marajo nekatere stvari. Šolski čevlji so na voljo v najrazličnejših različicah, ponudbi, proračunu in barvah, izberete pa jih lahko po svojih željah in prepričanju.

Šolski čevlji

Najnovejši in lepi šolski čevlji za dečke in dekleta v trendu:

Oglejmo si 15 najboljših modelov šolskih čevljev za otroke.

1. Edinstven črni šolski čevelj za dekleta:

Unikatni šolski čevlji za dekleta

Čevelj je precej trpežen in z mehkim dnom daje ogromno udobja čez dan majhnim nežnim stopalom. Čevelj ima na sebi T-palico in pametne robove, t-palice, ki ne dopuščajo, da bi čevelj zdrsnil, ne glede na to, koliko tečete v šoli ali plezate na gugalnice v šoli ali kasneje.

2. Girl School Shoe Black:

Šolski čevelj za dekleta

Te vrste šolskih čevljev so zelo preproste in tradicionalni šolski čevlji, ki jih nosijo dekleta. Čevlji imajo podplat iz gumijastega podplata s posebno podlogo, ki ohranja stopala suha in so najbolj idealni čevlji za stopala, ki so nagnjena k vročini in lepljivosti.

3. Beli šolski čevlji z ravnim dvojnim trakom:

Beli čevelj z ravnim dvojnim trakom

Prihaja čudovit dvojni trak z ravnim dnom, pameten beli šolski čevelj za dekleta. To vrsto čevljev običajno nosijo majhna dekleta, ki so šele stopila v svet izobraževanja. Na robu zaponke je majhna luštna rožica, ki poudarja videz šolskih čevljev.

4. Navy Blue Deep Flower Girls School Shoe:

Navy Blue Deep Flower School Shoe

Ta vrsta trendovskih in super videti mornarsko modrih čevljev izgleda zelo kul in ljubka za dekleta. Čevelj ima gumijast podplat, ki omogoča odličen oprijem stopal med tekom ali športno aktivnostjo. Čevelj ima nastavljive trakove za pritrditev, majhni cvetovi pa dajejo neverjeten videz mladim.

5. Klasični šolski čevlji v slogu balerine za dekleta:

Klasični šolski čevelj v slogu balerine

Šolski čevlji v klasičnem balerinskem slogu so najbolj udobni in enostavni za sezuvanje in obuvanje čevljev. Ni vam treba žonglirati in izgubljati časa pri zavezovanju čipk čevljev. Čevelj ima široko širino spredaj pri posojanju, medtem ko ste v gibanju, srčkan lok pa čevelju daje lep dotik.

6. Loafers Style šolski čevelj za dekleta:

Loafers Style šolski čevelj za dekleta

To so elegantni in pametni šolski čevlji za dekleta, ki izgledajo bolj trendovsko in od tistih tradicionalnih. Čevelj je izdelan iz visoko kakovostnega usnja in ima majhne pete, majhne resice spredaj pa dajejo uporabniku vsestranski videz.

7. Šolski čevlji za spone z lasmi z rožami:

Cvetlični čevlji za čevlje za dekleta

Ta srčkan čevelj je izdelan iz finega usnja in spremenljivih sponk za lase. To pomeni, da lahko na komplet spredaj čevlja pritrdite, drugi komplet pa lahko nosite tudi. Preklopite lahko po svojih željah in zahtevah. Kaj dekleta še želijo od šolskih čevljev? Cvet na sprednji strani daje mladim cvetoč videz.

8. Otroški šolski čevelj Rip Tape:

Otroški šolski čevelj Rip Tape

Ta vrsta srčkanega šolskega čevlja je idealna za majhne otroke. Čevelj ima namesto zaponke odtrgan trak, ki olajša nošenje majhnih. Ima ravne mehke podplate, ki preprečujejo občutljivost stopal. Simpatičen in idealen šolski čevelj za male.

9. Tradicionalni beli šolski čevelj iz platna:

Tradicionalni beli platneni čevlji

To je tradicionalni beli čevelj iz platna. Čevelj ima bele vezalke za pritrditev čevlja in gumijaste podplate, ki omogočajo oprijem med hojo ali tekom. To je najpogostejša vrsta športnih čevljev, ki jih nosijo fantje in dekleta v šoli.

10. Šolski čevlji za dečke:

Šolski čevlji za fante

Čevelj je idealen čevelj za starejše dečke, saj ima dva rip trakova in ob nošenju v šolo nudi ogromno udobja. Čudovita svetla in temno rjava barvna kombinacija izgleda zelo dinamično pri fantih in idealen čevelj za izvajanje vseh dejavnosti v šoli.

11. Otroški čevlji Hi Boots, črni:

Čevlji Hi Boots za dečke

S temi čevlji hi top nikoli ne morete zgrešiti. Ti čevlji v celoti pokrivajo gleženj in preprečujejo kakršno koli škodo. Čevelj ima vezalke za pritrjevanje in se zdi zelo trendovski kot tradicionalni šolski čevlji. Čevelj je kot nalašč za vse športne dejavnosti v šoli.

12. Črni šolski čevelj za dečke:

Šolski čevelj za dečke na vezalko

Odličen par tradicionalnih črnih čevljev za dečke s čipkami. Čevelj ima prijeten in gobast občutek na stopalu in se dobro prilega ter tako preprečuje, da bi stopala od kakršnih koli mehurčkov. Nekatere šole imajo raje te čevlje samo za dečke, saj jim daje pameten videz.

13. Oblikovanje belih šolskih čevljev za trojčke:

Šolski čevlji za bele trojke

Ta vrsta bele šole ima tri pasove ali trakove za pritrditev in omogoča odličen oprijem stopal. Čevelj je narejen iz visoko kakovostnega platna in se odlično prilega ter je izredno udoben. Ta vrsta čevljev je popolna in dobra izbira za športne aktivnosti, saj preprečuje poškodbe stopal.

14. Usnjeni črni šolski čevlji za dečke:

Eleganten usnjen šolski čevelj za dečke

Unikatni in elegantni usnjeni čevlji za šolarje. Čevelj je izdelan iz visokokakovostnega sijočega usnja in ima luknje, ki omogočajo kroženje zraka, in kot nalašč za prepotena stopala. Čevelj ima lep in gladek zaključek ter pametne šolarje.

15. Šolski čevelj za črne čolne za dečke:

Čevlji za fante

Ta vrsta očarljivega in tradicionalnega sloga šolskih čevljev je navdihnila oblikovanje odraslih. Čevlji so izjemno trpežni in imajo gumijaste podplate, ki fantom omogočajo dodatni oprijem in so eleganten in popoln šolski čevelj za dečke.

Biti študentski šolski čevelj je treba in se ga morate odločiti glede na vaše udobje in uporabo. Zdaj so na voljo številni osupljivi šolski čevlji v različnih vzorcih in oblikah, ki jih morate izbrati tudi glede na vaš slog, potrebe in raven udobja.