Poroka je najboljši del našega življenja. V tem dnevu želite uživati ​​v največji možni meri, kaj pa, če vam majhna stvar, kot so neudobni čevlji, pokvari poseben dan. Zato vam vedno svetujemo, da izberete popolne čevlje. So najpomembnejša stvar, saj boš v njih ves nepozaben dan svojega življenja.

15 modnih in popolnih poročnih čevljev za neveste 2017

Različne vrste poročnih čevljev za plažo & Poroke na prostem:

V poročnih čevljih je veliko stilov in vrst, ki prilagodijo vse potrebe. Tukaj jih je nekaj.

1. Poročni čevlji s petami na platformi:

Pete na platformo Poročni čevlji

V filmih vidite junakinjo v vitkih visokih petah, ki teče za cvetličarno, gostincem in dekoraterjem. To se v resničnem življenju zdi nerealno. Naše ceste niso tako ravne in tudi stanje ni. Pete na platformi so idealne za neveste. Lahko tekajo naokoli, kolikor hočejo, brez bolečin.

2. Poročni čevlji z zlatimi petami:

Poročni čevlji z zlatimi petami

V Indiji je zlato povsod v nevestini obleki. Zlata obleka, zlati nakit in dodatki ter celo čevlji. Blesteče so in zelo modne. Zdaj neveste nosijo zlato nekoliko manj. Njihovi čevlji niso iz zlata. Omejene so na pete. Izgledajo elegantno in zelo subtilno.

3. Poročni čevlji Kitten Heels:

Kitten pete Poročni čevlji

Če želite pete in ne želite kompromisa glede udobja, so mačje pete kot nalašč za vas. Poročni čevlji z mačjimi petami so poročni čevlji sladkega videza. Idealen je za neveste, ki želijo vse udobje in hkrati izgledajo elegantno. Te čevlje je nosila Pepelka.

4. Ravni poročni čevlji za ženske:

Ravni poročni čevlji

Ravni poročni čevlji sploh nimajo pete. So zelo udobni. V njih lahko preprosto tečete. Ti čevlji so zelo elegantni. So kot slive. Videni so z bleščicami in čepki. Ker ni veliko dodati, so videti preprosto in sladko. Ta slog bi predlagala le, če ste visoki, saj ne želite pasti pod senco svojega moža.

 5. Beli poročni čevlji za poroko:

Beli poročni čevlji

Mnoge neveste želijo povsem belo poroko. Neveste nosijo vse belo. Beli poročni čevlji imajo pridih srebra in biserov. Nosijo se z eleganco in stilom. Morda ne boste želeli stopiti na lužo in umazanijo, da bi bili čisti. So kot nalašč za katoliško poročno obleko. Morda boste želeli preizkusiti bele poročne čevlje s štipalkami.

6. Poročni čevlji iz slonovine:

Slonokoščeni poročni čevlji

Vse neveste se ne odločijo za čisto bele obleke. Slonovina je dober odtenek bele barve. Ime je prišlo iz kljove slona. V čevljih so zelo trezni. Niso zelo bleščeči in drzni. Poročni čevlji iz slonovine so preprosti, a elegantni. Namig biserov jim daje popoln eleganten videz. Če želite ublažiti svoj videz, so poročni čevlji iz slonovine popolnoma popolni.

 7. Srebrni čevlji za poroko:

Srebrni poročni čevlji

Na beli poročni obleki se srebrni poročni čevlji odlično ujemajo. So pametni in zelo elegantni. Malo so bleščeči. Kdo pa na poročni dan ne bi želel biti središče privlačnosti? Ti čevlji so zelo elegantni. Če imate preprosto obleko, so srebrni poročni čevlji prava stvar za vas.

8. Rdeči čevlji za neveste:

Rdeči poročni čevlji

Tipična indijska poročna obleka je rdeča. Obstajajo vsi odtenki rdeče. V skladu s tem se neveste odločijo za rdeče poročne čevlje. So zelo različni in tako elegantni. Rdeča je običajno globoka in temna. Mnoge neveste ga nosijo v svoji kontrastni zlati obleki.

9. Poročni čevlji s črpalkami iz kroglic:

Poročni čevlji Beaded Pumps -9

Kaj je poročni čevelj brez sijaja? Črpalke iz kroglic dajejo pravo količino sijaja, ki jo potrebuje vsaka nevesta. So glamurozne in kot nalašč za zbiranje pozornosti, ko naredite prve korake kot nevesta. Črpalke dodajajo potrebno udobje.

10. Poročni čevlji oblikovalca Stilettos:

Poročni čevlji Stilettoes

Stileti so vitke visoke pete. Dolge so in zelo elegantne. Videti je, da igralke nosijo poročne čevlje Stilettos. So zelo glamurozne. Če veste, da ne boste veliko tekali. Potem je to idealno za vas.

11. Čipkani poročni čevlji za poroko:

Čipkani poročni čevlji

Čipke vsemu dodajo eleganco. Čipkasti poročni čevlji so skromni poročni čevlji. Dobro izgledajo na vsaki poročni obleki. To je najbolj elegantna izbira. Tako bodo vaše noge videti tanjše. So tudi najbolj udobni poročni čevlji. Dodajo se lahko biseri in diamanti, ki dajo malo sijaja.

 12. Vintage poročni čevlji:

Vintage poročni čevlji

Vintage poročni čevlji so čevlji z naramnicami. So zelo indijski. Imajo veliko sijaja z biseri in diamanti. Večinoma so to mačje pete in stanovanja. Večinoma so bele in srebrne barve.

 13. Pearl oblikovani poročni čevlji:

Biserni poročni čevlji

Pearl je idealen za dodajanje sijaja poročnim oblekam. Dodane so celo na čevlje. Biserni poročni čevlji so pametni in elegantni. Niso zelo neprijetni. Neveste morajo biti pri njih previdne, saj med hojo po hodniku morda ne bodo želele spustiti dragih biserov.

 14. Ročno izdelani poročni čevlji polne dolžine:

Ročno izdelani poročni čevlji

Vsaka nevesta želi, da so njene stvari popolne. Iščejo edinstveno vse. Ročno izdelani poročni čevlji so posebni čevlji po meri za neveste. So posebne in narejene glede na obleko neveste. Posebna skrb je namenjena udobju neveste.

 15. Poročni čevlji v indijskem slogu za poroko:

Indijski poročni čevlji

Indijski poročni čevlji so nekoliko drugačni od zahodnih poročnih čevljev. So bolj pisane kot sijoče. Indijanci si želimo vse več, od sijaja do barv. Indijski poročni čevlji imajo veliko čepkov in kroglic. Vedno so prijetni, ker čutimo ljudi.

Poročni čevlji so zelo pomemben del vašega poročnega dne. Izgledati morajo dobro in vam zagotoviti dovolj udobja. Poročni čevlji so na voljo v različnih barvah in stilih. Pametno jih izberite, saj vam polepšajo dan. To je vaš dan, lepo ga preživite.