Ali želite videti višje kot ste? Obrnite svoje sanje o visokem in samozavestnem položaju s čevlji za povečanje višine! Ja! Prav ste slišali! Obstaja veliko čevljev za dvigala, ki lahko dvignejo vašo višino za 2 do 4 palce. S temi čevlji se med prijatelji ne boste več izgubili ali se počutili nizko. Zdaj lahko hodite z elegantno hojo, ne da bi morali skrbeti za svojo višino. V tem članku bomo razpravljali o nekaterih najbolj udobnih in kakovostnih čevljih za povečanje višine v Indiji.

čevlji za povečanje višine

Najboljši čevlji za povečanje višine za moške v Indiji:

Spodaj je seznam najboljših čevljev za povečanje višine v Indiji, ki so zelo udobni in znani čevlji z blagovno znamko, ki so na voljo v Indiji.

1. Tek-Tron Talent Derby varnostni čevelj z jeklenim prstom:

To so rjavi zaščitni čevlji, zgornji material pa je usnje. Podplat je izdelan iz PU. Pripravljeno iz pravega mehkega usnja, 200 Joules Isi jeklena kapa za prste, debelina usnja-1,8 do 2 mm, impregniran netkani podplat, oblazinjena podloga za ovratnik, netkana, zračna sintetična podloga iz vampira, podplat odporen na vodo in olje, notranji Campbrell laminiran s peno , Podplat iz vbrizganega poliuretana (Pu), PU z dvojno gostoto, neposredno vbrizgano, podplat je načrtovan za spopad z največjim zdrsom.

Poleg specifikacij obstaja še eno pomembno dejstvo, ki bi ga morali vedeti o teh čevljih, to je, da so najboljši za povečanje višine. Nič ni boljšega od njih in ko gre za čevlje za povečanje višine, ljudje to najbolj zahtevajo. To je prva stvar, na katero ljudje pomislijo, ko pomislijo na čevlje, ki povečujejo višino.

2. Zaščitni čevlji Allied Houston:

To so zaščitni čevlji črne barve, zgornji material pa je narejen iz usnja, material podplata pa iz PU. Koda SKU je ALHO12. Značilnosti so celotni zrnati usnjeni zgornji del, notranja podloga je dihajoča netkana tkanina, podplat PU z dvojno gostoto; Antistatičen, odporen proti vbodom, odporen proti obrabi, podplat odporen proti oljnim kislinam in zdrsu, z oblazinjenjem za gleženj skupaj z jeklenim prstom.

Zagon se razlikuje od zgoraj obravnavanega. Sprednja stran prikazuje ovalni vzorec, prtljažnik pa je tudi precej velik. Ta boo bo primeren za tiste, ki imajo trda in velika stopala. Čevelj ima nič napak in ga je nedvomno mogoče trditi kot enega najbolj prodajanih čevljev na trgu za povečanje višine. Čevelj izgleda tako kul, da se bo kdorkoli zlahka zaljubil v tega. To je eden najboljših čevljev za povečanje višine za moške v Indiji.

3. Zimski višji čevlji:

Ti črni čevlji so na voljo v vseh velikostih s čipko. Zgornji material je iz polnozrnatega usnja, material podloge pa iz prašičjega usnja. Edini material teh martinovih čevljev z okroglimi prsti je guma. Njegov priljubljeni element je šivalna nit skupaj z valjem, visokim 10-20 cm, v slogu iz mehkega testa. Moški škornji za moške povečujejo višino okoli 8 cm / 3,15 palca. Čevlji so elegantni in hkrati zelo modni. So udobni in nekateri najboljši čevlji za vožnjo s kolesom. Čevlji služijo več kot enemu namenu in ohranjajo vaš status. V te škornje je enostavno vstaviti, če nekatera podjetja izdelujejo te čevlje v prosti velikosti, kar pomeni, da so oblikovani tako, da ustrezajo skoraj vsem med 9 in 12 čevlji.

Ljudje z manjšo velikostjo stopal na splošno ne želijo nositi takšnih čevljev. Izkazalo se je, da je učinkovit pri povečevanju višine in lahko rečemo, da so eden najbolj prodajanih čevljev za povečanje višine na indijskem trgu, ki so tudi precej elegantni. Barva čevlja je precej lepa in dejansko dopolnjuje obliko. To je eden najboljših čevljev za povečanje višine, ki ga boste kdaj našli. Čevelj je tako kul, da se ga bo kdorkoli zlahka zaljubil. Zaradi oblike in velikosti je čevelj videti precej udoben, kar v resnici je. Čevelj se lahko počuti dobro pri sebi in ga lahko tudi preprosto pokaže.

4. Tek-Tron rjavi usnjeni dolgi čevlji:

To je še en rjav zaščitni čevelj z usnjenim zgornjim materialom in podplatom iz PU. Koda SKU je 39TTTL01. Lastnosti so naslednje; pripravljeno iz pravega mehkega usnja, impregniranega netkanega vložka, debeline usnja-1,8 do 2 mm, 200 Joules Isi jeklene obloge s podlogo, obložene z ovratnikom, vbrizganega podplata iz poliuretana (pu), netkane, dihajoče sintetične vamp podloge, vodoodpornega in oljnega podplata , Notranji Campbrell laminiran s peno, dvojno gostoto neposredno vbrizgano Pu, podplat je načrtovan za spopad z maksimalnim zdrsom.

Barva čevlja je precej lepa in dejansko dopolnjuje obliko. To je eden najboljših čevljev za povečanje višine, ki ga boste kdaj našli. Čevelj je tako kul, da se ga bo kdorkoli zlahka zaljubil. Zaradi oblike in velikosti je čevelj videti precej udoben, kar v resnici je. Čevelj se lahko počuti dobro pri sebi in ga lahko tudi preprosto pokaže.

5. Športni čevlji za dvigala:

Ta športni čevelj za dvigala-K19A03 je 5.490/-. Njegova barva je modro platno z višino 7 cm. Ta čevelj vsebuje nevidno peto v notranjosti in se od zunaj zdi normalen in eleganten ter lahko ustvari osebo višjo od 2,75 do 5 palcev. To ni nič takega, kar ste že videli. Čevelj je tako kul in sijoč, da bi katera koli blagovna znamka želela tržiti ta izdelek. Čevelj ima na notranji in zunanji strani dva različna niza barv. To je lahko eden najboljših in eden najlepših načinov za povečanje vaše višine. Svojo višino lahko dodatno povečate, če hkrati pokažete svoje kul čevlje. Dobesedno ni nič boljšega od tega!

6. Britanski izrezljani čevelj za dvigala:

To je za moške, da postanejo višji 7 cm / 2,75 palca in so na voljo v vseh velikostih. Ta črni vezeni čevelj ima čipko in ima podlogo iz skorje in zgornji material iz prvega usnjenega usnja, enobarvni vzorec. Najboljše za pomlad in jesen, nekatere značilnosti pa so material podplata iz gume, slog koničastih prstov in usnje iz mehkega testa. Ti čevlji ambasadorji bodo kot nalašč za moške, ki delajo v podjetniških ustanovah in se morajo s strankami pogosto srečevati. Čevelj je precej lep in hkrati edinstven. Nikakor se ne morete izogniti pogledu na te čevlje. Naj bodo čisti in vse oči bodo uprte v vas.

7. Calden – K333011:

Ta črni čevelj ponuja 3 palce višjo višino s super lahkimi. Značilnosti so kolesarski prst in zgornji del iz mehkega usnja, zdrs, Skrita elastična kri. Priročna oblika brez čipk, višina pete: 1 1/4 ″ in višina gredi. 5 3/4 ″ in zgornji del iz visoko kakovostnega usnja in gumirano dno. Če imate raje usnjene čevlje, potem je pričakovati, da se odločite za to. Ta čevelj ima edinstven dizajn in bo videti odlično skoraj vsakomur, ki ga nosi. Čevelj bo naredil osebo edinstveno in to je ena najboljših kolekcij te blagovne znamke. Čevelj je bil oblikovan in izdelan z ljubeznijo in skrbjo in pričakuje se, da bo uporabnik naredil enako. To je še en čevelj za povečanje višine znamke blagovne znamke, ki je namenjen tudi moškim.

8. Calto – G5828:

Odlikuje ga koničasti usnjeni oksford, slog pol kvadratnih prstov in skrita elastična kri. Njegova teža je 18 oz, elegantno šivana za dodatno vzdržljivost in slog, zgornji del iz polnozrnatega usnja visoke kakovosti, zgornji del iz polnovrednega visokokakovostnega usnja. Vsebuje gumirano dno in obutev, ki povečuje višino obleke. CALTO je danes eno najboljših imen v proizvodnji čevljev v podjetju in to je pravzaprav eden izmed mnogih lepih izdelkov blagovne znamke.

9. Toto – H252112:

Ta čevelj v črni barvi vsebuje čedne kape, klasični slog na čipko, konstrukcijo Goodyear z izrezom in zgornji del iz mehkega usnja ter elegantno šivanko za dodatno trdnost in slog. Kakovostno zgornje usnje, elegantno, uvoženo in izdelano iz visoko kakovostnega usnja.

Prednosti uporabe čevljev za povečanje višine:

Nevidno vas poveča v višino:

Ti čevlji nevidno povečajo vašo višino, zato ni mogoče ugotoviti, ali nosite čevlje za povečanje višine ali ne. Ker je po zunanjem videzu videti kot vsi drugi običajni čevlji.

Ima zdravstvene koristi:

Ti čevlji so lahko koristni za hrbet in kolena. Uporaben je za držo telesa, zaradi česar ste videti dobro in stabilno.

Prihaja v različnih oblikah:

Ti čevlji so v različnih stilih in vrstah ter so na voljo tudi za različne priložnosti. Ljudje se raje držijo trenda v teh dneh, tako so tudi ti čevlji, na voljo so tudi priložnostni in pisarniški čevlji.

Neboleča metoda:

Danes so na trgu na voljo različni izdelki, ki vam zagotavljajo, da boste v nekaj dneh ali mesecih dosegli višino, vendar ne obljubljajo vsi oglasi, ki jih dajejo, so resnični, obstajajo različni stranski učinki teh izdelkov, ki lahko škodujejo zdravju osebe. Toda ti čevlji za dvigalo ali višino vam hitro dajo rezultat in sploh niso škodljivi za zdravje. Varno je za vse.

Preprosto dostopen izdelek:

Čevlji za dvigala ali višino, ki so na voljo, so zlahka na voljo na trgih in v salonih, tudi na spletnem trgu so po teh čevljih velike zahteve. Te so na voljo za vsakogar in za vsako velikost.

Obstaja veliko znanih osebnosti, ki skrivajo svojo dejansko višino za temi čevlji. Ti dvižni čevlji so v zadnjem času dobili različne dobre ocene. Mnogi so ugotovili, da je ta izdelek zelo učinkovit, saj višina osebe določa njeno osebnost in nihče se ne želi sramovati svoje višine, ko je na zabavi ali na zmenku, ti čevlji so glavni dejavnik, ki ga nihče ne more iz njega razbrati, da gre za čevlje, ki povečujejo višino, saj so podplati in dodatne pete v čevljih. Večinoma nizki moški raje nosijo te čevlje, da bi bili videti višji od partnerja. Nihče še ni odkril škodljivih učinkov teh čevljev, ker je odvisno od tega, koliko jih oseba uporablja..

V tem članku ste dobili ustrezne podatke o nekaterih najboljših čevljih, ki bodo pomagali pri povečanju višine. Čevlji, obravnavani v tem članku, so dobro dostopni na indijskem trgu in jih je mogoče brez zadržkov kupiti. Če ste pripravljeni kupiti nekaj čevljev za povečanje višine, je priporočljivo, da se odločite za katerega od njih (ali več). Sporočite nam, kateri so najbolje ustrezali vašim zahtevam.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

1. Kdaj potrebujem čevlje za povečanje višine?

Moški med javnimi nastopi imajo moški zelo priljubljene čevlje za povečanje višine. Še posebej, če morate samozavestno hoditi med ogromno množico in občutiti svojo prisotnost, so ti čevlji blagoslov. Priporočajo jih tudi manekenke, ki pri hoji po klančini rade dobijo višji videz. Tudi v pisarni se lahko počutite dobro, če te čevlje nosite s svojimi hrustljavimi formalki.

2. Ali so čevlji s povečanjem višine varni za hrbet in hrbtenico?

Ja! Čevlji za povečanje višine blagovnih znamk so opremljeni s trdno blazino in materialom za blaženje udarcev. Torej jih lahko nosite dlje, ne da bi morali občutiti bolečine v hrbtu. Za razliko od ženskih visokih pete, ki poškodujejo hrbtenico, ti čevlji ustvarjajo enakomeren dvig spodnjega dela telesa in so zato popolnoma varni!

3. Ali lahko te športne čevlje nosim med športom?

Čevlji za dvigala niso namenjeni športu. Ko nosite te čevlje, se struktura vaših stopal spremeni. Torej, ko se prepustite ekstremnemu teku, brcanju ali skakanju, obstaja možnost poškodbe čevlja in posledično tudi stopal. Bolje je vlagati v oblazinjeno športno opremo, ki omogoča boljše gibanje.