6. dan GM prehrane je najbolj pričakovan dan 7 -dnevnega programa hujšanja z GM dieto. To je zakonit dan goljufanja, potem ko ste bili v zadnjih petih dneh prikrajšani za vso svojo najljubšo hrano. To pomeni, da lahko končno zaužijete »pravo hrano«, sestavljeno iz rjavega riža, zelenjave, mesa itd., Ki vam daje občutek zadovoljstva. Vendar boste na ta dan še vedno upoštevali določena pravila in predpise, ki jih bomo obravnavali v tem članku!

TOC:

Kako pripraviti svoje telo na GM prehrano 6. dan?

Vzorec obroka prehrane za 6. dan GM prehrane

GM Dieta 6. dan vaje

Živila, ki se jim je treba izogniti na 6. dan GM prehrane

Zakaj to deluje?

Kako se boste počutili ob koncu dneva GM prehrane 6?

Pogosta vprašanja

Kako pripraviti svoje telo na GM prehrano – 6. dan?:

Na začetku 6. dne boste opazili, da se vaš apetit normalizira. Zjutraj se boste verjetno počutili lažje in energičnejše. Danes je na dnevnem redu uživanje veliko beljakovin in vlaknin, izgubljenih v preteklih dneh. Dovoljeno je jesti različne mesne jedi (pretežno iz govedine, piščanca itd.), Zelenjavo na žaru, rjavi riž in seveda GM dietno juho.

Zato pripravite obroke pred dnevom, da prihranite veliko časa in truda.

GM prehrana – vzorec obroka za 6. dan:

Kot smo že omenili, danes lahko zaužijete trdno hrano, ki lahko normalizira vaš sistem. Skupaj z zelenjavo lahko jeste zdravo porcijo mesa, kot je govedina, piščanec itd. Vegetarijanci lahko meso nadomestijo z rjavim rižem, skuto ipd. Za najboljše rezultate pa si privoščite tudi obilen zajtrk, srednje veliko kosilo in lahko večerjo.

Gm prehrana 6. dan

Tukaj je vzorčni načrt prehrane GM – 6. dan indijska različica:

Ne-vegetarijanski:

Zajtrk:

Začnite dan z enim ali dvema govejimi/piščančjimi kotleti skupaj s skledo zelenjavne solate. Zelenjavo lahko skuhate ali prepražite, da postane okusna in prebavljiva. Popijte 1-2 kozarca vode za pospešitev metabolizma.

Dopoldanski prigrizek:

Če ste lačni, si privoščite eno skledo GM dietne juhe. Tisti, ki zaradi zajtrka še vedno čutijo težo, lahko vzamejo 1 kozarec navadne vode, kokosove vode ali limonine vode brez dodane soli, sladkorja itd..

Kosilo:

Kosilo naredite zanimivejše tako, da pripravite hamburger brez kruha. Lahko jeste 1 goveji ali piščančji kotlet z zeleno solato, zelenjavo na žaru itd. Lahko pa se odpravite tudi na azijsko pečenko z zelenjavo in govejimi kosi. Izogibajte se omakam, MSG ali umetnim aromam.

Večerni prigrizek:

Še enkrat izmerite raven lakote in na podlagi tega lahko zaužijete eno skledo GM dietne juhe ali 1 kozarec vode.

Večerja:

Naj bo vaša večerja lahka, če zaužijete eno skledo juhe, enega ali dva piščančja/goveja ražnjiča z nekaj zelenjave.

Vegetarijanec:

Zajtrk:

Dan lahko začnete s hranljivim in okusnim zajtrkom, ki vsebuje eno ploščo na žaru ali skuto in eno skledo zelenjave na žaru.

Dopoldanski prigrizek:

Popijte kozarec limonine vode, kokosove vode ali navadne vode

Kosilo:

Lahko popijete eno skodelico mešanega zelenjavnega pulaoja z rjavim rižem, en zdrav del zelenjavne solate z nekaj kalčki, da povečate vsebnost beljakovin.

Večerni prigrizek:

Držite se navadne vode ali si privoščite nekaj GM dietne juhe, odvisno od vaše lakote.

Večerja:

Vzemite en del paneerja na žaru z nekaj rjavega riža in zelenjave. Vse jih lahko vržete v obrok v enem loncu. Vendar ne pretiravajte glede količine in naj bo lahka!

OPOMBA:

 • Za kuhanje mesa ali zelenjave lahko uporabite nekaj kapljic olja
 • Če niste vegetarijanec, nameravajte v prehrano vključiti vsaj en ali dva dela zelenjave za prehranske vlaknine.
 • Osredotočite se na obroke s kontrolirano porcijo

GM prehrana – 6. dan vaje:

Šesti dan GM prehrane je vaša poraba beljakovin, prehranskih vlaknin in ogljikovih hidratov ustrezna. Tako se lahko vrnete k običajni vadbi, kot so hitra hoja, tek, plavanje, navzkrižna maščoba ali celo HIT (visokointenzivni trening). Privoščite si aktiven življenjski slog, da porabite odvečne kalorije in se počutite lažje, bolj fit kot kdaj koli prej. Ne pozabite piti vode, da se izognete dehidraciji.

Živila, ki se jim je treba izogniti na dieti GM – 6. dan:

Tu je seznam živil, ki se jim morate na 6. dan popolnoma izogniti:

 • Krompir, paradižnik, grah, koruza
 • Kruh
 • Sadje
 • Hitra hrana
 • Solatni preliv
 • Žita
 • Sladkor
 • Jajca
 • In druga živila, ki niso navedena v “dovoljeni” tabeli.

Zakaj to deluje?:

Ideja te prehrane z mesom in zelenjavo na 6. dan je, da se vaše telo spet počuti normalno. Velike količine beljakovin in prehranskih vlaknin, pridobljene danes, lahko poganjajo vaš sistem in ga oskrbijo z energijo. To je zelo pomembno za stabilizacijo telesa po 5 -dnevni dieti. Če porabite 10-12 kozarcev vode v tem dnevu, lahko izperete toksine in pospešite proces prebave beljakovin v telesu.

Kako se boste počutili na koncu GM prehrane – 6. dan?:

Do konca 6. dne boste verjetno doživeli višjo stopnjo zadovoljstva, kot ste bili kateri koli drugi dan. Ponovno se boste počutili blagoslovljene, če boste jedli običajno hrano, ki ne daje občutka, da ste na “dieti”. Vaša koža se začne počutiti mehkejša in sijoča ​​zaradi izločanja vseh toksinov iz telesa.

Mnogi ljudje poročajo, da so izgubili vsaj 10 kg ali pribl. 4,5 kg teže do šestega dne. Vendar se lahko ti rezultati razlikujejo od osebe do osebe. Ne glede na številke na tehtnici; zagotovo boste opazili vitkejše, napeto telo.

Torej, 6. dan GM dietnega načrta je končan! To pomeni, da imate na voljo le še en dan! Ohranite te pozitivne vibracije in se osredotočite na namen, da se tega programa hujšanja lotite več kot le na izgubo nekaj kilogramov. V posteljo se odpravite zgodaj, saj se boste na 7. dan zbudili na pravi praznik!

ODGOVORNOST: Vsebina, napisana v tem članku, je zgolj informativne narave in ni namenjena zamenjavi strokovnega zdravniškega nasveta. Preden preizkusite nov načrt prehrane, vključno s tistim, omenjenim v tem članku, se morate posvetovati z zdravnikom ali usposobljenim zdravnikom.

Pogosta vprašanja:

1. Ali lahko Vegan sprejme načrt prehrane z GM?

Odgovor: Razlog, zakaj je GM prehrana tako priljubljena, je njena vsestranskost. Izbiro hrane lahko prilagodite glede na vaše individualne želje in način življenja. Če ste vegan, skuto zamenjajte s tofujem in povečajte število zelenjave v svoji prehrani.

2. Ali je jogurt dovoljen na GM dieti -6. dan?

Odgovor: Čeprav v prvotnem načrtu prehrane GM ni omenjeno, lahko jogurt ali skuto zaužijete šesti dan. To so lahko zdrava alternativa skuti za vegetarijance. Izboljšajo tudi črevesno floro za boljšo prebavo.

3. Ali so začimbe dovoljene pri kuhanju mesa ali zelenjave v GM prehrani?

Odgovor: Ko rečete začimbe, lahko dodate eno ali dve celi začimbi, poper, papriko itd. Izogibajte se uporabi garam masale, mletih začimb ali masalas. Lahko sprožijo kislost v želodcu in povzročijo nelagodje. Poskusite, da bodo vaši obroki čim preprostejši in čistejši.