Skrivnostne plasti hidžaba so simbol skromnosti, milosti in zasebnosti. Pogumna izjava muslimank je, da so samozavestne in jim ni treba, da bi jih drugi hvalili. Hidžab velja za islamsko predstavnico žensk. Slogi in prakse nošenja tega pokrivala so zelo različni po vsem svetu, a glamurozen arabski slog hidžaba prevladuje v modni industriji.

Najboljši slogi arabskega hidžaba za ženske korak za korakom:

Najdemo tukaj z omenjeno zbirko arabskega stila hidžaba za ženske.

1. Eleganten kraljevski arabski hidžab:

Eleganten kraljevski arabski hidžab

Arabski hidžab izstopa zaradi svojih razkošnih stilov. V sprednji ovoj vključujejo turban, ki mu daje osupljiv videz. Posebna pozornost je namenjena drznim barvam te mantile, ki je dodatno dopolnjena z njihovim ujemajočim se drznim ličenjem. Dodate lahko več blinga le tako, da si oblečete elegantno obleko in poskusite nositi nakit z glavo, da bo vašemu hidžabu bleščeč videz.

2. Hidžab na tekočem:

Run-of-the-Mill hidžab

To je le kos tkanine, ki pokriva glavo in lase. Arabski slogi hidžaba korak za korakom vas naučijo najlažjega načina, da si šal ovijete čez glavo, pripnete stranice pod brado in ga obrnete okoli ramen ter na koncu razširite oba konca, da pokrijete prsni koš. Ustrezna naglavna glava bi vam dala osupljiv videz.

3. Hidžab v slogu Diva:

Hidžab v slogu Diva

To preprosto oblačilo je z velikim pokom zavladalo modnemu svetu. Čeprav gre za navaden tradicionalni šal, ovit okoli glave, imajo Arabke najnovejšo zbirko hidžabov, ki so jo izvrstno oblikovali modni oblikovalci. Ta preprosta pokrivala so oblikovana tako, da so videti trendovsko, očarljivo in sodobno n vas vodijo, kako nositi arabski slog v hidžabu.

4. Popolno ujemanje arabskega hidžaba:

Perfect Match arabska hidža

Slog rute se razlikuje glede na tradicijo in način življenja. Prej se je arabski slog hidžaba nosil na preprost način, zdaj pa ima modernizirana družba nove trende in izdelane sloge za ta kos oblačila, odvisno od priložnosti, zaradi česar se razlikujejo od trendov, ki jih sledijo v preostalem svetu.

5. Vrhunski glamurozni hidžab:

Vrhunski glamurozni hidžab

Moda arabskega hidžaba mora ostati v skladu s tradicijo, ne da bi spremenila osnovni koncept tančice, ker izvira iz njihove lastne kulture. Toda danes najnovejša elegantna, modna in vrhunska glamurozna zbirka postaja priljubljena pri muslimankah. Svojim zahodnim kolegom zagotovo predstavljajo hudo konkurenco.

6. Tradicionalna hidžabska obleka:

Tradicionalna hidžabska obleka

Abaya “ogrinjalo” je preprosta ohlapna obleka, podobna tradicionalni hidžabski obleki. Črni konvencionalni slog se razlikuje od regije do regije, vendar je ta kostum udoben za vsakodnevno uporabo. Dodatno je poudarjen s kamnito obdelavo in izvrstnim vezenjem, kar mu daje očarljiv videz. Arabske ženske ga nosijo mirno in milostno.

7. Hidžab v stilu princese Jasmine:

Hidžab v stilu princese Jasmine

Ta dvobarvna pokrivala vam dajo očarljiv in privlačen videz. Narejena je iz zračne šifonske tkanine s kroglicami. To kul oblogo za glavo bi radi nosili, ker vam ni treba ves čas nositi težkega šala. Nove sloge arabskega hidžaba lahko kombinirate s krili, kavbojkami in vsemi drugimi priložnostnimi oblekami.

8. Praznični modeli hidžaba:

Praznični modeli hidžaba

Sodobne muslimanke nosijo arabske modele hidžabov, da se prosto gibljejo po zunanjem svetu. Oblikovalci oblek so zaposleni pri ustvarjanju novih nepremagljivih in elegantnih pokrival, ki jih lahko po vaši izbiri kombinirate z glamuroznimi ličili in dodatki.

9. Slogi poročnega hidžaba:

Slogi poročnega hidžaba

Izjemna poročna obleka je na seznamu želja vsakega dekleta. Tako so obleke v arabskem poročnem hidžabu posebej izdelane z domišljijskimi, zapletenimi vezeninami in šali iz pašmine, šifona, svile ali mreže. Nevestim daje ekstravaganten videz. Poročne obleke s polnimi rokavi s hidžabi v privlačnih barvah so videti izjemno elegantno in mikavno. Muslimanske neveste lahko izbirajo med različnimi kroji, tkaninami in oblekami, med katerimi lahko izbirate.

Skrivnostne plasti arabskega hidžaba so namenjene zaščiti muslimank pred radovednimi očmi. Običajno se domneva, da so do mode brezbrižni. Toda z leti je ta preprost ovitek glave, hidžab razbil ta mit in spremenil modne trende v islamskem svetu. Mednarodni oblikovalci ustvarjajo najnovejše modele za vse priložnosti.