Frocks še vedno veljajo za najboljšo obleko za priložnosti, kot so zabave in srečanja. Naj bodo dekleta, dame/ženske vseh starosti še vedno radi oblečene za takšne funkcije. Zaradi kratkih hlač si videti nekoliko višje in elegantno. Frocks so tudi najpogosteje izbrani kodeks oblačenja za nedeljsko cerkev. Vsak dan si lahko ogledamo veliko stilov in vzorcev kratkih oblačil, a tukaj je na izbiro nekaj ultra modnih in vrhunsko oblikovanih oblačil.

Najnovejše in privlačne kratke hlače za ženske v modi:

Tu so najboljše kratke obleke za dekleta.

1. Kratka obleka za kožo brez ramen:

Koža na ramenih, kratka Froc

Ta je vodoravno črtasta kratka obleka za dekleta, ki objemajo postavo. Lepo dopolnjuje vašo postavo, vzorec pa je brezčasen z nekaj različicami. Zaradi vzorca zunaj ramen je videti zelo modno. Nosite klobuk s širokim robom, ki mu ustreza, in par sandalov z visokimi petami, in vsi ste pripravljeni zažgati cesto.

2. Ankara kratka obleka:

Ankara kratka obleka

Slog je narejen iz materiala in teksture z afriškega trga. Barve in tisk se resnično dopolnjujejo in dajejo zelo vpadljiv videz. Ta črno -rdeča kombinacija Ankara potiska glamurozno in je kot nalašč za ženske. Zaradi tega so videti veliko mlajši, kot so.

3. Roza sežgani kratki plašč:

Rožnata sežgana kratka plašča

Eden najlepših stilov kratkih oblačil, ta rožnati plašč je narejen iz bombažnega materiala. Rob se razširi. Obleka brez ramen ima kratke in lepršave rokave. Majhnim dekletom zelo ustreza, zato so videti bolj občutljive.

4. Kratka bela poročna obleka:

Kratka bela poroka Froc

Želite nositi kratko poročno obleko namesto tradicionalne dolge ?? Brez problema. Tukaj je kratka obleka za belo poročno obleko in bela kratka obleka s podlogo A s slogom ljubkega vratu. Obleka je brez rokavov in hrbta. Obleka je popolnoma elegantna in razkošna.

5. Kratka večerna halja:

Kratka večerna halja

Ta kratka satenasta obleka je ena najboljših oblek za vašo zabavo. Ima mrežasti steznik, obložen s satenskim materialom. Je brez rokavov s čolnastim vratom. Pas na pasu ima pritrjeno vrtnico, ki obleki doda lepoto.

6. Simpatična družica Frock:

Simpatična družica Frock

To je čudovita obleka družice. Celotna obleka je iz materiala organza, okrašena s čipko. To je kratka mini obleka, zaradi katere je oseba, ki jo nosi, videti nežna in krhka. Silhueta je podložena z A in jo lahko nosite za poroke, zabave, zmenke itd.

7. Peacock Design banketna obleka:

Peacock Design banketna obleka

To je izvrstna rdeča obleka, primerna za banketne zabave, saj je kratka obleka. Steznik je v celoti izvezen s stilom pavovega perja. Na obleki je narejeno veliko dela z biseri. Je brez rokavov in ima V-izrez. Precej zlati cvetovi in ​​listi so nanešeni na rob in pas.

8. Retro obleka iz bombaža:

Retro bombažna obleka

Ta bombažna retro obleka je najbolj udobna za večerne zabave in večerje. Je 100% bombažni material. Ima tudi kratke rokave in ovratnik. Vrat je v obliki črke V, obleka pa je spredaj odprta do pasu. Pas na pasu je mogoče privezati v srčkan lok zadaj.

9. Oblikovalska obleka z enim ramenom:

Oblikovalska obleka z enim ramenom

To je ena izmed najbolj zaželenih oblikovalskih oblek in najnovejša kratka oblačila za zabave. Ta majhna kratka obleka z enim ramenom je narejena iz šifon materiala. Na rami ima vrtnico iz istega materiala, ki ji daje krhek videz. Sprednji del obleke je ves razburkan in zašit, da je videti kot velik cvet vrtnice.

10. Črna čipka&Satenska kratka obleka:

Črna čipkasta in satenska kratka obleka

Mala črna obleka je kombinacija bombaža in čipke. Rokave ima do komolca, ramena pa je rahlo široka-skoraj brez ramen. Vrat je v poševnem slogu. Lahko se odločite tudi za slog brez rokavov, ki mu daje več milosti. To je popolna črna kratka obleka za maturantsko zabavo.

11. Nosečnična obleka Short Frock:

Nosečniška obleka Short Frock

Kdo je rekel, da lahko kratke hlače nosijo samo ženske in dekleta-tukaj je čudovita kratka obleka tudi za bodoče matere. Je zelo udobno in enostavno skriti otroško grbo. Obleka je kratka obleka s polno obleko v obliki črke A. Popolnoma sežge in izgleda kot majhen šotor.

12. Nenavadna materinska srajca:

Sproščena materinska srajca

Tukaj je ljubka kratka obleka za nekoga, ki med nosečnostjo rad izgleda elegantno in se rad pokaže s svojim otrokom. Ta obleka naredi mamo pripravljeno za svojega otroka s kratkim V-izrezom in majhnimi puhastimi rokavi.

13. Kratka nasičena siva pegavost:

Kratka nabrana siva pega

To je še ena lepa kratka obleka za zabave. Je brez rokavov s čipkastim steznikom s podlogo. Del krila je dvoslojen in ima majhen satenski pas s pentljo iste barve kot obleka. Obleka je klasična, pametna in tudi modna. Izgleda zelo pametno za ženske z majhnim telesom.

14. Kratek kaftanski plašč:

Kratek Kaftan Frock

Lepa kratka obleka v stilu Kaftana. To je zelo primerno za ženske, ki so nizke in debele. To so obleke za vsakdanjo uporabo in lahko ohranijo dolžino do kolena. Hlače Kaftan so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so Georgette, krep, šifon ali bombaž. Toda kaftan za kravate in barvila sta zelo priljubljena in povpraševana.

15. Vozljast plašč:

Knotted Frock

Ta slog ima pridih Retro Miamija. V pasu ima vozel. Material je 100% svila, zato deluje tekoče. Ima vrat čolna in dolge rokave. Rokavi imajo manšete, ki so zbrane skupaj, da izgledajo zabuhle.

Ženske in dekleta imajo na splošno raje kratke obleke za večerne zabave in koktajle. So tudi ena najboljših odločitev družic, ki želijo videti lepo kot neveste. Prej je bila dekleta najljubša, danes pa ženske rade nosijo tudi obleke. Bodoče matere se tudi radi razmetavajo v ljubkih in elegantnih nosečniških oblačilih.