Obstajajo različne vrste oblek, kot so indijske, indo-zahodne, zahodne itd. Vse se razlikujejo po zasnovi in ​​vzorcih. Hlače so zelo udobne za uporabo in tudi elegantne. Uporablja se lahko kot uradne obleke, priložnostna oblačila in oblačila za zabave. Ko govorimo o indijskih oblačilih, obstaja veliko novih oblik oblačil.

Najnovejši in privlačni indijski frock modeli za ženske v trendu:

Oglejte si nekaj priljubljenih modelov Indian Frock, ki jih lahko poskusite tokrat.

1. Obleka Style Indian Frock:

Obleka Style Indian Frock

To je obleka v indijski obleki za ženske. Narejena je iz mrežastega materiala, ta dolga obleka s polnimi rokavi pa ima vezene mrežaste rokave. Zgornji del suknjiča je vezen s cvetličnim dizajnom, na izrezu pa je veliko vezenje. Torej vam ni treba nositi težkih dodatkov. Obleka sama izgleda veličastno in jo lahko uporabite kot obleko za zabavo.

2. Dežnik Anarkali Long Frock z dežnikom:

Dežnik Anarkali Long Frock

To je dežnik kroja Indian Frock obleke. To je nova elegantna oblika oblačil za ženske. Narejena je iz mrežastega in poliestrskega materiala in je vezena na sprednji strani in hrbtu. Obleka Anarkali z dežnikom z dolgimi rokavi in ​​izvrstnim dizajnom z velikimi vezeninami. Za popoln videz ga lahko nosite s preprostimi dodatki.

3. Poročni dvoslojni dolgi plašč:

Poročna dvoslojna dolga frota

To je odlična indijska obleka za ženske. To je primerno kot poročna obleka. Na voljo je s težkim vezenjem od zgoraj navzdol. To je zlato -rdeča kombinirana obleka in ima dvoslojno zasnovo. Ta lepa obleka z dolgimi rokavi naredi vsako nevesto elegantno.

4. Jakna Style Long Anarkali Frock:

Jakna Style Long Anarkali Frock

To je modna jakna Anarkali za ženske. Ta vezena obleka s polnimi rokavi je narejena iz poliestra in žametnega materiala. To zeleno obleko lahko nosite kot zabavo. Vezenina je cvetlična oblika. Ta izvrstna dolga obleka z dežnikom vas bo naredila elegantnega in modnega.

5. Spredaj odprta dvojna majica Style Frock:

Spredaj odprta dvojna majica Style Frock

To je nov dizajn indijske halje 2018. Ta črno -bela kombinacija dvojnega srajčnega dizajna dobro deluje. Je dolga jakna z vezenjem na robovih. To je elegantna obleka, ki jo lahko nosite za zabave in srečanja. Lepo vezena je tudi notranja črna plast. Izberite ta eleganten dizajn, da izboljšate svoj videz.

6. Angrakha Style Anarkali Frock:

Angrakha Style Anarkali Frock

To je elegantna indijska dolga obleka za ženske. To lahko uporabite kot obleko za zabave. Narejen je iz odličnega svilenega materiala in je opremljen z velikimi vezeninami. Tako bo vaš videz eleganten in moden. Lahko ga nosite tudi brez dodatkov, ker je sama obleka videti čudovito.

7. Dolga obleka oblikovalca v indijskem slogu:

Dolga obleka oblikovalca v indijskem slogu

To je modna indijska obleka za ženske. To lahko nosite za zabave in funkcije. To je model tipa Angrakha in na njem je cvetlično vezenje. Narejen je iz mehkega mrežastega materiala in ima izrez po zaporedju. To je odlična izbira obleke, da med drugimi zasije. Vedno poskušajte prinesti edinstven slog oblačenja.

8. Trendi Frock v tleh:

Trendi Frock v tleh

To je elegantna indijska ženska obleka. Lahko ga uporabite kot zabavo za zabave. Zlata in zelena kombinacija izgleda dobro. Zgornji del je veličastno vezen in izgleda čudovito. To je nova trendovska dolga obleka, ki jo lahko preizkusite tokrat.

9. Banarasi Long Frock:

Banarasi Long Frock

To je nova indijska dolga obleka za ženske. Namenjen je izključno zabavam. Na voljo je iz materiala grand banarasi in vam daje tradicionalen kraljevski videz. Med drugim bi lahko zasijali z tem izjemnim dizajnom z dolgimi oblačili. Opremljen je z ovratnikom z visokim vratom in vam ni treba nositi veliko dodatkov.

10. Maroon Designer Party Wear:

Maroon Designer Party Wear

To je najboljša indijska obleka za ženske. Lahko jih nosite za zabave in druge funkcije. Narejena je iz vezenega mrežastega materiala. To je dizajn z ovratnikom z visokim vratom in v tej obleki ste lahko elegantni.

11. Jakna v slogu Anarkali Frock:

Jakna v slogu Anarkali Frock

To je dolga indijska obleka za ženske. Ta je narejen iz visokokakovostnega poliestrskega materiala in ima čudovito vezenje in obliž. Lahko ga nosite za zabave, poroke in druge tradicionalne priložnosti. S seboj nosite tudi preproste dodatke, ker je obleka sama videti čudovito.

12. Trendovska obleka v slogu Anarkali Frock:

Trendovska obleka v slogu Anarkali Frock

To je kombinacija trenda in tradicije. To je eleganten nov dizajn indijske halje za ženske. To je večplastni tip iz poliestra in mrežastega materiala. Je močno vezena s cvetličnim dizajnom in vam bo dala čudovit eleganten videz za vse zabave. Primeren je za zabavo.

13. Pishwas Anarkali Frock:

Pishwas Anarkali Frock

To je indijska obleka za dekle. Lahko ga uporabite kot zabavo za zabave. To je raznoliko oblikovanje, ki ga lahko preizkusite v tej sezoni. Med drugim zablestite tako, da nosite to super novo obliko obleke Anarkali. To je kombinacija številnih barv in je primerna za vse tipe kože.

14. Indijski plašč v slogu plašča:

Indijski plašč v slogu plašča

To je nova elegantna dolga indijska obleka za ženske. Lahko ga uporabite kot zabavo za zabave. Plašč je izdelan iz vezenega žametnega materiala, spodnji sloj pa iz bombažnega materiala. Ta obleka je odlična in poudarja vašo lepoto in slog. Ta obleka je elegantna oblika in za spremembo lahko preizkusite novo obliko.

15. Eleganten Anarkali Frock:

Eleganten Anarkali Frock

To je trendovska oblika oblačil Anarkali za ženske. Prišel je z elegantnim vezenjem in iz poliestrskega materiala. Dupatta je narejena iz materiala neto mreže. To je obleka za zabavo, ki vam bo dala eleganten videz. Izboljšajte svoj slog z izbiro najsodobnejšega indijskega dizajna.

Vsi zgornji modeli so novi in ​​različni slogi. Kadar koli želite preizkusiti nov slog, vam bo ta članek v pomoč. Biti edinstven je bolje kot biti brezhiben. Zato si drznite biti drugačni, nihče ne more nadomestiti vaših stilov.