Za dekleta in dame so na voljo različne obleke. Lahko segajo od preprostih do domišljijskih. Dekleta in dame izgledajo lepo oblečene v te obleke. Obstajajo različne vrste oblačil, ki prihajajo od sloga Anarkali do preprostih ravnih oblačil. Hlače različnih barv izgledajo lepo in so narejene tudi iz netkanega materiala. Te so zelo občutljive in nekatere so obleke v preprostem dizajnu, nekatere pa s cvetličnim tiskom, ki so na voljo v modnih kolekcijah. Ob naših priložnostih so priložene modne obleke po naši izbiri.

Najnovejše in modne modne obleke za ženske in deklice:

Oglejmo si nekaj različnih modnih oblačil s podobami.

1. Pink Floral Print Fancy Frock:

Pink Floral Print Fancy Frock

Je roza obleka s cvetličnim potiskom in je pletena maksi obleka iz tkanega materiala. Ima okrogel vrat in tudi brez rokavov. Ima skrito zadrgo in sežgan rob. To je otroška modna obleka, ki jo lahko podarite svoji punčki ob naslednjem rojstnem dnevu.

2. Črna oblečena modna obleka A-Line z bleščicami:

Črna modna obleka A-Line z bleščicami

Gre za črno tkano obleko A-linije z bleščicami. To je okrogel vrat s kratkimi rokavi. Ima dvojno zapiranje s podrobnostmi ključavnice in je popolna obleka za nošenje ob posebnih priložnostih. To je dobra elegantna obleka.

3. Okrašena Empire obleka v elegantnem slogu Frock:

Okrašena obleka Empire v stilu Fancy Frock

Gre za oranžno obarvano obleko imperija. Ta elegantna obleka ima okrogel vrat z vzorcem brez rokavov. Ima zapiranje na gumb in pritrjeno podlogo. Ima razširjen rob. To je modna obleka za dekleta. Zasnovan je za nošenje na zabavah in izgleda zelo lepo na punčkah.

4. Solid Fit in Flare Fancy Frock:

Solid Fit in Flare Fancy Frock

To je otroško rožnato obleko, ki izgleda zelo spodobno in čudovito. To je otroška modna obleka. To je obleka A-oblike z okroglim izrezom in kratkimi rokavi. Ima zapiranje na gumb in razširjen rob. Je bombažna tiskana obleka in je kot nalašč za vsakodnevno nošenje.

5. Karirana obleka in oblečena obleka v Frocku:

Obleka s karirasto obleko in obleko v Frocku

To je roza tkana obleka s preverjenim prileganjem. Ima okrogel vrat z naramnicami in elastičnimi detajli na hrbtu skupaj s pasom s podrobnostmi loka. Izgleda lepo z vezenjem.

6. Modna obleka Dungaree:

Fancy obleka Dungaree

Gre za modre in trdne obleke iz spodnjih hlač za otroke ali dekleta. Okrogel vrat, brez rokavov in z ravnim robom. Te obleke iz jeansa olajšajo nošenje deklet, medtem ko uživa vso pozornost.

7. Denim Pinafore Fancy Frock:

Denim Pinafore Fancy Frock

To je modra obleka s čevljem s cvetličnim potiskom. Ima nastavljive naramnice. Ima dva žepa z zankami za pas in rahlo volan. Najbolje je za priložnostno nošenje. Je zelo udoben in ima visoko trendovsko privlačnost, zaradi česar je kot nalašč za nošenje ob večerih.

8. Tiskana modna obleka s pasom:

Tiskana modna obleka s pasom

Je črna potiskana obleka za dekleta s črnim potiskom in ima okrogel vrat z večplastnimi detajli. Je brez rokavov in ima skrito zadrgo. Ima pritrjeno podlogo z razširjenim robom. To je obleka za zabavo.

9. Party Wear Fancy Frock:

Party Wear Fancy Frock

Večbarvna tiskana zabava nosi obleko s čipkastimi detajli in okroglim vratom. Je brez rokavov in se zapira na zadrgo. Ima pritrjeno podlogo in razširjen rob. Na voljo je s pasom iz tkanine. Je udoben za nošenje in je narejen za zabave.

10. Oranžna bombažna modna ovratnica Frock:

Oranžna bombažna modna ovratnica Frock

Lepa in modna obleka je oranžne barve. Idealen je za dekleta, izdelan je iz bombažne tkanine in ima žepe. Nato ima kamnite gumbe, ki mu dajejo elegantno privlačnost. To je čudovita obleka za dekle.

11. Baby Velvet Net Fancy Frock:

Baby Velvet Net Fancy Frock

Tovrstna oblačila za dekleta so narejena iz žameta in mreže, kar daje popoln princeski učinek. V notranjosti jopice je mehak material, ki dekletom omogoča udobno nošenje. Je do dolžine do gležnja in je brez rokavov. Idealen je za nošenje na zabavah.

12. Maroon Party Dress Frock:

Maroon Party Obleka Frock

To je bež in rjava obleka z natisnjenimi tkaninami, ki izgleda zelo privlačno. Prišli boste okoli vratu in kratkih rokavov. Ima zapiranje z gumbom in pritrjeno podlogo ter razširjen rob. Na voljo je s sprednjim odprtim ramenom, zaradi česar je čudovita obleka za nošenje. Zaradi te obleke je dekle videti kot princesa, medtem ko jo nosi. Ta obleka do stegen ima dolge rokave, če jo nosite skupaj z rameni in je udobna za nošenje. To je elegantna ženska obleka.

13. Digitalno modro in gorčično rumeno natisnjeno oblačilo:

Digitalno modra in gorčično rumeno natisnjena froka

To je lepo oblikovano oblačilo za dame, ki je namenjeno nošenju ob posebnih priložnostih, kot so zabave. Je obleka z delom na njej, ki izboljša videz in osebnost vsake ženske, ima gladko teksturo in čudovito zaveso. Na voljo je v najrazličnejših oblikah in barvah.

14. Rajasthani Print Ladies Fancy Frock:

Rajasthani Print Ladies Fancy Frock

To je rajasthani obleka z ročnim tiskom. Privlačna je zaradi svojega videza in raznolikosti barv. Ima inovativen dizajn in je enostaven za vzdrževanje. Te obleke, oblikovane po Jaipuriju, so šivane s pomočjo tehnično oblikovanih strojev in visokokakovostnih niti. Narejen je iz bombažne tkanine in je primeren za nošenje ob posebnih priložnostih, kot so zabave.

15. Rayon Frock z natisnjenimi rokavi:

Rayon Frock z natisnjenimi rokavi

Je zeleno obarvana halja s polnimi rokavi, ki je natisnjena in je narejena v slogu Anarkali. Lahko se nosi za vsakodnevno uporabo. Narejen je iz dobrega materiala in je navaden z okroglim vratom, ki je pri nošenju videti zelo spodobno. Narejena je iz rajona in najbolje razkrije vašo zabavno plat. Je za priložnostno uporabo.

Našli boste različne vrste oblačil za dekleta in dame. Izgledajo zelo dobro pri dekletih in ženskah. Otroci jih nosijo ženskam in so različnih barv in modelov. Fancy obleke naredijo, da izgledate lepo in imate drugačna dela. Modne obleke prihajajo na videz, nekatere pa imajo na tem delo.