Rečeno je, da je deklica blagoslov boginje Laxmi. Pričakovani starši si zelo želijo, da bi imeli punčko. In še naprej načrtujejo različne stvari za svoje dojenčke. Eno najbolj priljubljenih področij razprave za pričakovane starše so oblačila za njihovega otroka. Na trgih različne obleke prihajajo za punčko že od njihovega enodnevnega otroka do starosti. To je tudi eden od razlogov, zakaj starši pričakujejo, da bodo imeli punčko, ko bodo svoje otroke razvajali kot princesa. Tkanina obleke je izbrana tako, da je mehka, da ne škoduje otrokovemu telesu. Boste Jabla, težka obleka, Barbie obleka in obleka tudi za spalna oblačila. Oblikovalci izvajajo veliko inovacij, ki dajejo nove vzorce in modele otroških oblačil. Dekleta imajo v tako oblikovanih oblačilih celo punčko in dojenčkom je bolj všeč, ko ljudje okoli nje občudujejo njihove obleke. Vse to je navdihnilo dojenčke in celo oblikovalce pri ustvarjanju novih vzorcev.

Nekatere matere poskušajo doma svojim otrokom narediti obleke. Matere ponosno naredijo svoje dojenčke, da nosijo svoje ročno izdelane obleke. Starši živijo svoje otroštvo, ko vidijo, kako njihovi dojenčki odraščajo, in tako izpolnijo vse želje svojih dojenčkov. Starši na trgu za svoje dojenčke vedno iščejo kaj novega. Vedno si želijo, da bi bila otroška obleka drugačna za počitek. Dojenčki se lahko oblečejo tudi s pričesko, trakom za lase, torbicami in obutvijo. Dojenčki so vedno pripravljeni na nove obleke in ustrezne dodatke.

Najnovejša zbirka otroških srajc z osupljivim dizajnom:

Najdemo tukaj z omenjenih top 50 novih in najnovejših modelov otroških oblačil s slikami.

1. Otroška rožica:

Baby Flower Frock

To je tako čudovita podoba otroških oblek treh barvnih odtenkov. Obleka ima privezan pas z vzorcem cvetnega loka in čudovitim rokavom. Povsod po plašču so vodoravne obloge neenakomernih velikosti. Na dnu so narejene lepe kroglice, ki dajejo volane.

2. Frock s težkim delom:

Frock s težkim delom

To je ljubka otroška obleka v dveh barvah. Je brez rokavov in na vratu so pritrjeni trije diamanti dveh barv. Ustvarjenih je pet plasti bele in roza barve čipke. Dva umetna cvetja sta pritrjena na rokav in eno na pasu.

3. Najnovejša Baby Frock:

Najnovejša Baby Frock

To je preprosto neverjetno oblikovanje otroških oblačil 2018, kjer je v dolgi obleki eno ramo. Do pasu je vgrajen tisk in od tam je navaden. Otrok bo v tej obleki izgledal tako srčkana pita in golumolu, da se ne boš mogel dvigniti.

4. Angel Baby Frock:

Angel Baby Frock

V tem vzorcu otroških oblačil je dojenček resno videti kot angel. Celotna bela halja dopolnjuje odtenek otroške kože. Na prsih je na eni strani pritrjen šopek treh cvetov, od pasu pa je dovolj širok. Tudi trak za lase ima eno rožo.

5. Enostavno Baby Frock:

Enostavno Baby Frock

Ta deklica z obleko vam bo preprosto pograbila srce. Je kratek in brez rokavov. Na rdeči obleki je odtis bele barve. Na vratu in na dnu je pritrjen en okrogel volan črne barve. Trak za lase z enakim vzorcem obleke se zvije po glavi.

6. Lady Bird Baby Frock:

Lady Bird Baby Frock

To je tako luštna obleka za punčko z obližem pikapolonice, prišito na obleko. Zelo majhna velikost čekovnega tiska je narejena na plašču, ki ima kakovost hipnoze. Na obeh rokavih je pritrjen lok z vzorcem polka pik. Na rdeči tkanini je bel polka pik.

7. Ročno izdelana otroška žabica:

Ročno izdelana otroška srajca

To je ročno izdelana obleka. Ročno izdelana obleka se vedno zdi srčkana. Ima okrogel vrat z enim rožnim cvetom, pritrjenim na eni strani pasu. Ta roza obleka z velikimi belimi pikami vas bo zmešala.

8. Princesa Baby Frock:

Princesa Baby Frock

To je res zabavna dolga obleka v slogu princese. Ta luštna obleka za punčko je v rdeči barvi z navadnim materialom v notranjosti in mrežico s priloženimi potiski in zlatimi kroglicami. Te zlate kroglice so peneče na plašču. Tudi pričeska podpira slog obleke, da izgleda čudovito.

9. Eleganten Baby Frock:

Eleganten Baby Frock

Deklice bodo v tem slogu otroških oblačil preprosto dale eleganco. Ta bela debela materialna halja ima odtise metuljev in nekaj človeških likov. Izgleda barvito. Črno -bele kroglice mala so pritrjene s plaščom na vratu, ki izgleda super.

10. Baby Frock of Net:

Baby Frock of Net

To je tako privlačna nova otroška obleka bele barve. Na vratu in ramenih je meja belih penečih kovin. Na pasu je narejen lok z belim pasom, na spodnjem delu pa čudoviti volančki. Volani imajo spredaj odprto krožno obliko.

11. Čudovit dojenček Frock:

Graceful Baby Frock

Je sijoča ​​bela halja z različnimi oblikami cvetličnih odtisov na dnu. Ta oblika oblek za dojenčke izgleda prefinjeno s poenostavljenim dizajnom. Na vratu je rožnata obroba, zašita s premcem na strani vratu. To vam bo dalo mehak dotik.

12. Trendy Baby Frock:

Trendi Baby Frock

To je tako elegantna obleka za dekle. Na prvem pol črnem delu je na enostranski rokav pritrjen velik umetni rožnati cvet. Spodaj je ljubka umetnost rožnatih cvetov, ki je središče privlačnosti. Ohranjen je čudovit sponka za lase z vzorcem klobuka, ki se dobro ujema.

13. Banarasi Baby Frock:

Banarasi Baby Frock

Ta podoba za dojenčke je narejena iz svilene tkanine Banaras. Na črni obleki je zlati odtis slona, ​​pava, cvetov in listov, ki izgleda tako okrasno. Ker je to svila Banaras, bo ta obleka ostala tesna in stabilna. Ne bo ga enostavno oblikovati.

14. Long Baby Frock:

Long Baby Frock

Ta obleka za otroško obleko ima ustrezen klobuk, na hrbtno ramo pa je pritrjen ekstra prozoren material, ki bo tekel skupaj s suknjičem. Na suknjiču je pritrjen patchwork zlate barve. Od pasu ima halja žogo kot široko območje.

15. Polka Dot Baby Frock:

Polka Dot Baby Frock

To je zimzeleni polka pik v lepi otroški obleki. Na plašču se naredijo plasti po korakih. Na modri obleki so vzorci bele pike, njen pas v kontrastni rožnati barvi pa je vezan na pas. Cvet velike velikosti je pritrjen na pas z rožnatim pasom.

16. Tradicionalna otroška žaba:

Tradicionalna otroška srajca

Ta deklica ima tradicionalni slog, ki ga lahko nosite med porokami in festivali. Zasnova, podobna plašču, je narejena na zgornji rdeči tkanini, na kateri so pritrjeni zlati cvetovi. Na pasu je obroba okrogle oblike, spodaj pa rdeča obroba na ravnem delu.

17. Zamrznjeni dojenček Frock:

Frozen Baby Frock

Ta otroška elegantna obleka je zaradi oceanske akvarele znana kot zamrznjena. Obleka ima izrezano ramo, na sredini vratu pa je pritrjena zanka. Odtis, podoben metulju, ki ga najdemo pod morsko vodo, je pritrjen na plašč.

18. Pravljični dojenček Frock:

Pravljični dojenček Frock

Zaradi te pravljične tematske obleke bodo vaši dojenčki videti kot punčka Barbie. Ta dolga obleka ima s seboj tudi ročne nogavice iste barve. Lepo ustvarjanje je narejeno s stilom vratu. Tam je tudi tiara z umetniško pričesko.

19. Tutu Baby Frock:

Tutu Baby Frock

Dojenčki bodo videti tako ljubki v najnovejšem slogu tega dojenčka, ki ima vzorec cevi. Obleka ima halter vrat z veliko umetno sončnico na vratu. Pod delom plašča je volansko perje, ki je videti tako sladko.

20. Papirček Baby Frock:

Papirček Baby Frock

Ta nova oblika otroških oblačil je sestavljena iz papirja. Na papirnatih oblekah so majhni odtisi za dojenčke. Na pasu je bel papirnat pas z majhnimi metulji zlate barve. Ta papirna obleka je videti grozljivo in hrupno.

21. Baby Frock z volančki:

Baby Frock z volančki

To je osupljiva luštna otroška obleka z navadnimi sprednjimi in zadnjimi polovicami s čipkami. Na hrbtu je pritrjen velik lok. Spodnji del plašča ima tri plasti volanov. Obleka je preprosta in preprostega videza. Enake barve neenakomerne kroglice mala visijo na vratu.

22. Pinafore Baby Frock:

Pinafore Baby Frock

To je najljubši vzorec otroških oblačil za skoraj vse. Bela srajca v notranjosti ima velike ovratnike, polne rokave in lepo pritrjeno belo čipko na vratu. Prozorni gumbi v zlati barvi so prišiti na srajco, modra barva pa poudarja belo srajco.

23. Baby Frock s hrbtnim lokom:

Baby Frock s hrbtnim lokom

Ta čudovita obleka ima črno čipkasto mašnico na hrbtni rami. Rdeče krilo je okrašeno s črno čipkasto tkanino, prozorni pa so tudi polni rokavi. Čudovita črna nogavica s to obleko je videti super. Otrok je v tej obleki videti res sladek.

24. Baby Frock s pokrovčkom:

Baby Frock s pokrovčkom

To je luštna obleka za deklico z bleščečim dizajnom. Na črni obleki je velik rumeni cvetlični odtis, klobuk pa ima tudi ustrezen tisk. Obleka ima okrogel vrat in vzorec brez rokavov. Na pasu je širok rumen pas z zeleno obrobo in lokom.

25. Božičkova tema Baby Frock:

Božičkova tema Baby Frock

Ta vzorec obleke je zasnovan na temo Božička. Ta rdeča halja ima obliko cevi in ​​prsni koš je okrašen z belim krznom. Na pasu je tanek črn pas, od koder se razširi. Otrok je celo oblekel lepo božičkovo kapo.

26. Creative Baby Frock:

Creative Baby Frock

Umetnik je v tej otroški obleki uporabil neverjetno ustvarjalnost. Spodnji del plašča ima tisk, kot da majhne obleke visijo z obešalnikom na vrvici. Bela halja ima rdeč cvetlični vzorec in rdečo obrobo na pasu.

27. Baby Frock s plaščem:

Baby Frock s plaščem

Ta otroška elegantna obleka ima s plaščem pritrjen plašč. Polovica plašča je črne barve, preostali del pa ima različne črne črte na belem plašču. Plašč ima enak vzorec. Na pasu sta pritrjeni dve črti črnih gumbov.

28. Krzno Baby Frock:

Krzno Baby Frock

To je osupljiv najnovejši vzorec za dojenčke s kopico širokega krzna, okrašenega na zadnji strani vratu. Obleka ima slog ovijanja z dvema črtama s tremi rdečimi gumbi. Obleka ima polne rokave in ima na obeh straneh žep.

29. Baby Frock s polnimi rokavi:

Baby Frock s polnimi rokavi

Gre za vrhunsko stvaritev v ljubki otroški obleki v beli barvi. Obleka ima visok okrogel vrat s polnimi rokavi. Na beli obleki je črnobarvni široki tisk. Je preprosta in sladka obleka s kakovostjo, ki daje čudovit dotik na otroški koži.

30. Baby Frock s Tiaro s cvetnimi lističi:

Baby Frock s cvetlično tiaro

Ta najnovejša oblika otroških oblačil je tako veličastna. Celotna halja je v čisto beli barvi s tiaro na glavi, sestavljeno iz umetnih belih cvetnih listov. Na prsih je pritrjena tudi okrogla obroba belega cvetnega lista. Ženska obleka ima v enakih intervalih pritrjen tudi cvetni list.

31. Gor Down Baby Frock:

Gor Down Baby Frock

Obstaja tudi vzorec navzgor navzdol v otroški obleki z inovativnim trakom za lase. Obleka ima pol rokav z volanom na koncu. Na zgornjem in spodnjem delu vratu je čipka. Prijeten velik cvet vrtnice poudarja tudi bel pas na pasu.

32. Bombažna dojenčka Frock:

Bombažna otroška srajca

To je preprosto nepredstavljiva luštna obleka za punčko. Obstaja edinstven vzorec vratu z rožnato barvo na vrhu. Na vratu sta tudi dva gumba s kljuko v notranjosti. Na dnu plašča je tudi vrstica velike račke, zaradi česar je ta obleka drugačna od drugih.

33. Balska obleka Baby Frock:

Ball Obleka Baby Frock

Ta otroška obleka zahteva veliko ustvarjalnega in umetniškega dela. Na zgornji del obleke so pritrjeni obliži neenakomernih velikosti. Zelo lepo delo volana je prikazano na spodnjem delu. Iste vrste volanov se nosijo tudi kot trak za lase in tudi na nogah.

34. Novorojenček Frock:

Novorojenček Frock

To obleko nosijo dojenčki v mesecih. Je iz čistega bombaža, ki ne trpi otroške kože. Večinoma so ohlapno nameščeni in rahlo natisnjeni. Morda so pripeti zadaj in so večinoma rakete. So lahki.

35. Vezeni dojenček Frock:

Vezen otrok Frock

Ta slog obleke je z vezenjem. Zelena halja ima širok okrogel vrat in ima rumeno obrobo na vratu in ramenih. Na eni strani je cvetlično vezenje v obliki črke L. Konec plašča je obrobljen z rumenimi nitmi. Je udobno za nošenje.

36. Heavy Work Baby Frock:

Heavy Work Baby Frock

Ta slika oblačila vsebuje težko delo biserov in zaplat. Prvi rdeči del ima cvetlični vzorec z zlato čipko in nekoliko biseri. Spodaj na nebesno modri mreži so velike cvetlične zaplate, ki jih spremljajo biseri. Obstaja rdeča obroba lotosove rože.

37. Jabla Baby Frock:

Jabla Baby Frock

Ta deklica je znana kot Jabla, ki jo nosijo dojenčki. Na rami imajo trakove v slogu špagetov, ki se zavežejo kot vozel. Vmes je en velik cvet, iz katerega izhajata dve struni. Na obeh straneh sta dva majhna cvetja.

38. Baby Frock z digitalnim tiskom:

Baby Frock z digitalnim tiskom

To je vzorec otroške obleke iz tkanine Hakuba, ki nosi digitalni tisk. Je v stilu majice, zato so vmes gumbi. Na eni strani je navaden, na drugi strani pa je cvetlični digitalni tisk. Povsod obleka ima cikcak obrobo rdeče barve. Otrok bo užival v tej obleki.

39. Neujemanje Baby Frock:

Neujemanje Baby Frock

To otroško obleko ustvarijo kosi neskladnih odtisov. Številni kosi različnih odtisov kvadratne oblike so razporejeni skupaj, da naredijo to obleko. Ima širok ovratnik in kratke rokave. Konec tulca je elastičen, da se prilega velikosti roke.

40. Kvačkanje Baby Frock:

Kvačkanje Baby Frock

Ta čudovita obleka je sestavljena iz volne v različnih barvah. Tudi rože, pritrjene na suknji, so sestavljene iz volne. Ima okrogel vrat in kratke rokave. Volnene obleke so vroče narave, tako da dojenčki v tej obleki ne bodo prehlajeni. Je enakovreden puloverju.

41. Toddler Baby Frock:

Otroški dojenček Frock

Otrok s svojim videzom ubija v tem slogu otroških oblačil. Ta bela obleka s polnimi rokavi ima ozek vrat in na jopiču so odtisi cvetov. Nekateri cvetovi so veliki, nekateri pa majhni. Hlačna tkanina je debela, da jo zaščiti pred zunanjim ozračjem.

42. Volna Baby Frock:

Volna Baby Frock

To je rjava barva volnene otroške obleke, ki je kratke velikosti. Na vsakem tulcu sta dva rumena gumba. V notranjosti plašča so tudi krožni odtisi različnih barv na beli podlagi. En del lisičje oblike je pritrjen na koncu plašča.

43. Denim Baby Frock:

Denim Baby Frock

Ta najnovejša otroška obleka je sestavljena iz jeansa, ki je v srajčni obliki. Rokavi so dolgi, vendar zloženi. Na tej obleki je narejena tudi obleka, kot so volančki. Ta denim je zasenčen in na tej obleki so oblikovane navojne obloge. Na tej obleki je narejen tudi vzorec, kot je žep.

44. Fancy Baby Frock:

Fancy Baby Frock

To je domišljijska punčka rožnate barve. Na hrbtni strani plašča je pritrjen dizajn, na sredini pa sta dva rožnata pasova, na katera so pritrjeni majhni beli diamanti. Spodaj jopica je okrašena z volanskimi podlogami, ki so edinstvena stvaritev.

45. Nazaj Odpri Baby Frock:

Nazaj Odpri Baby Frock

Običajno imajo vse obleke gumbe spredaj, v tej obleki pa je gumb na zadnji strani in je napol odprt. Na tej obleki je odtis cvetja in listov, na zadnji strani pa V izrez. Ker ima na hrbtni strani en gumb, se ohlapno prilega, tako da se otrok počuti prijetno.

46. ​​Party Wear Baby Frock:

Obleka za zabave Baby Frock

Dekleta v tej ljubki obleki izgledajo prefinjeno. Ta sladka halja ima obliko majhnih in velikih cvetov ter vzorce listov. Razen tega je celotna obleka navadna. Ta kratka svilena obleka tako lepo sije in dodaja glamur v vzdušje.

47. Večplastne volančke Baby Frock:

Večplastne volančke Baby Frock

Ta rdeče obarvana punčka ima troslojni vzorec. Na rami ima trakove, ki jih je treba zavezati kot vozel. Obleka je malo nad kolenom. Dekle je v tej obleki videti preprosto čudovito z odprtimi lasmi in črno torbico pri roki.

48. Baby Frock za spanje:

Baby Frock za spanje

Ta mehka obleka za deklice se uporablja med spanjem. Je bele barve z majhnimi odtisi cvetov. Ima volan na vratu in rokavih z nebesno modro obrobo. Dojenčki v tem oblačilu dobijo nemoten občutek in trden spanec. Ko bodo deklice enkrat oblečene, jih ne bodo želele odstraniti.

49. Baby Frock z risanim obrazom:

Baby Frock z risanim obrazom

Je eden najboljših vzorcev otroških oblačil in ga dekleta takoj vzljubijo. Sestavljen je iz tesne tkanine z odtisi različnih likov iz risank. Na celotnih oblekah so natisnjeni samo obrazi risank, na vratu pa je pritrjena biserna mala, ki se dobro ujema z barvo obleke.

50. Preveri Baby Frock:

Preverja Baby Frock

Ta slog otroških oblačil je v dizajnu čekov. Hlača je v različnih barvah, na jo pa sta pritrjeni dve umetni vrtnici. Na vratu je majhen ček, na spodnji del obleke pa je prišit tudi nabor majhnih čekov. Ima pokrovček s čepom z majhnimi čeki.

V zgornjih člankih smo videli številne modele otroških oblačil. Ni pa zmede, saj so za različne dogodke na voljo različne oblike oblačil. Obstajajo modeli za vsakodnevno nošenje, za vse festivale, za poročne funkcije ali tudi za nočna oblačila. Danes dojenčki nosijo tudi rožnate obleke s princeso. Dekleta sedanje starosti so postala tako pametna, da dajejo lepe premore za klik v takšnih otroških oblačilih.