Otroške obleke so super trendovska oblačila, zaradi katerih je vaš otrok videti elegantno in elegantno. Te obleke so lahko na temo princese ali udobne in elegantne. Za svojega otroka lahko preizkusite obleke, ki so kot nalašč za rojstne dneve in priložnosti. Na voljo so tudi poletne bombažne obleke in obleke za igro, ki se dobro podajo, saj so udobne.

Elegantne in modne 7 -letne otroške obleke s slikami:

Tu je top 9 oblek za 7 -letno dekle.

1. Vintage Flower Frock:

Vintage Flower Frock

Tukaj je luštna vintage cvetlična obleka za vašega 7 -letnega otroka. Ta ljubka in nežna otroška obleka za 7 let je narejena iz tiskanega materiala. V krilu je veliko plasti, zaradi katerih lahko stoji v plesni obleki v slogu princese. Material je lahko iz satena ali šifona.

2. Trak Frock:

Trak Frock

To je ljubka obleka za 7-letno dekle, ki je poudarjena s trakovi. Navadna obleka ima na spodnjem robu dve plasti trakov. Izrez in pazduhe so prav tako obrobljeni s trakovi. V pasu obleke so lepi trakovi, zaradi katerih je obleka videti zelo domišljijsko.

3. Cvetlična rožica iz organze:

Cvetlična rožica iz organze

Preizkusite to čudovito cvetlično obleko iz organze za svojega 7 -letnega otroka. To je narejeno z dolžino gležnja v slogu A-line. Bela halja je oblečena s kroglicami na stezniku, zaradi česar je videti osupljivo. V beli barvi je to oblačilo veličastno. Lahko ga imate tudi v drugih barvah, ki bodo videti super.

4. Flutter rokavi Frock:

Flutter rokavi Frock

Oglejte si to čipkasto mrežasto obleko s puhastimi rokavi za vaše dekle. Obleke za 7 -letno dekle bodo videti privlačne in elegantne. Tukaj imate rokave, ki so nagubani v drugačnem slogu. Čipkasta mrežasta podloga ima elegantno podlogo iz satena.

5. Talna dolžina kroglice:

Talna dolžina kroglice Frock

Naj bo vaš otrok v tem 7 -letnem obleku videti neverjetno. Ta osupljiva kroglična obleka do tal ima V izrez na zadnji strani. Zlata in zelena kombinacija te obleke je kot nalašč za posebne priložnosti. Zlato je odlično za slovesnosti, kot so poroke in rojstni dnevi.

6. Frock z bleščicami:

Frock z bleščicami

Ta osupljiva magenta obleka z bleščicami je tisto, kar boste potrebovali za poseben dan vašega otroka. Škrlatna obleka je narejena iz mrežastega materiala na krilu. Zgornji del je opremljen z bleščicami, da postane sijoč in privlačen. Lepa roža na pasu prispeva k slogu.

7. Denim Frock:

Denim Frock

Poleg oblek za zabave, ki jih bo nosil 7-letnik, obstajajo tudi obleke za igro. Te obleke je mogoče narediti tudi iz jeansa. Obleko iz jeansa in bombaža je za otroka lepo in enostavno nositi. Polni rokavi so opremljeni z elastiko, da je udobno.

8. Oblikovalec Silk Frock:

Oblikovalec Silk Frock

To je kul oblikovalska obleka za vašega 7 -letnega otroka, narejena iz svile. Ta natisnjeni svileni material se odlično poda k oblekam. Okrogel vrat je naguban, kar mu daje eleganten videz. Sežana obleka je udobna s krojem brez rokavov.

9. Čipkasta obleka:

Čipkasta obleka

Tukaj je elegantna bela čipkasta obleka s polnimi rokavi za vašega otroka. Čipka je debela in to daje obleko nekomu. Rob obleke je okrašen in izgleda čudovito. To lahko nosite za priložnost ali celo za poroko.

Obleke so sestavni del garderobe sedemletne deklice. So elegantne in oblečene, zaradi česar izstopajo. Te obleke so narejene iz šifona, mreže, satena ali celo čipke. Hlače za 7 -letna dekleta so živahne in polne volanov. So bombažne ali sijoče in izgledajo privlačno.