Pri 13 letih deklica vstopi v najstnico. Rada se razmetava v čudovitih oblekah. Moda postane strast za 13-letnike. Vsak trenutek radi izgledajo zelo modno, pa naj bo to šolski čas, prosti čas ali čas zabave – želijo biti videti energični in veseli.

Najnovejša in privlačna oblika Frocks za 13 -letno dekle:

Lat, moramo pogledati prvih 9 oblek za 13 -letno dekle.

1. Bela natisnjena obleka z vžigalico:

Bela tiskana plaščeva obleka

Ta bela 13 -letna deklica ima naramnice. Svetlo rdeč cvetlični tisk z zelenimi listi je povsod po obleki, zaradi česar je zelo privlačen. Ima razširjen rob in srčkan pas v obliki krila iz rdečega satena v pasu, ki ga lahko zadaj zavežete v lok. Spredaj ima všit cvetlični motiv, zaradi česar je zelo viden.

2. Fuchsia Casual Frock:

Fuchsia Casual Frock

S to priložnostno obleko bo vaša draga videti kot princesa. Narejena je iz 100% bombaža in je zelo udobna za nošenje ves dan. Ima kratke rokave z okroglim vratom. Vašemu angelu bo dal osupljiv videz. Ob pasu ima nabrane tanke satenske trakove za pas.

3. Temno mornarska obleka s cvetličnim dekletom:

Temno mornarska obleka s cvetličnim dekletom

Tvoja ljubica princesa bo rožica za družinsko poroko ??? Tukaj je čudovita dolga obleka za 13 let dekleta, ki je čudovito prilagojena iz saten, tila in čipkanih tkanin. Ima Scoop izrez in silhueto A-linije, ki daje princesi videz. Obleka je dolga do tal in vaš angel bo drsel po hodniku za nevesto. Ima snemljivo krilo.

4. Illusion Neck Red Party Frock:

Illusion Neck Red Party Frock

Precej rdeča zabava za vašega 13-letnika. Narejen je iz poliestra in ga je mogoče nežno prati ročno. To je bleščeč kos, na katerega je prišitih veliko cekinov. Ima iluzijski vrat. Rob je visok spredaj in nizek zadaj. Vaša sladka buča bo s to čudovito obleko bleščeča zvezda na kateri koli zabavi.

5. Obleka za majice:

Obleka z majico

To je popolna obleka za nekoga, ki je zelo poreden in nagajiv. Obleka odraža odnos. Pletena je in izdelana iz 100% bombažnega materiala. Je črtastega vzorca s kratkimi rokavi. Ima izrez za posadko. Združite ga z denim jopičem in pripravljeni na potegavščine.

6. Denim Frock:

Denim Frock

To je denim jopica do kolena s silhueto A-črte. To je ležerna poletna obleka. V vročem poletju vas ne hladi in ima odložen ovratnik. Ovratniku sledi zaponka z gumbi do pasu. V pasu je elastika.

7. Tutu Frock z dolgimi rokavi:

Tutu Frock z dolgimi rokavi

Ta je čudovita obleka, ki jo lahko nosite poleti, pozimi in spomladi. Obleka je iz čipke s poliestrom in ima silhueto A-črte. Ima vrat čolna s polnimi rokavi. Steznik je polkast, krilo pa je lahko po vaši izbiri drugačne barve. Ima pas z upognjenim pasom.

8. Modra obleka Frock Party:

Modra obleka Frock Party

To je čudovita obleka Blue Princess za vašo bambino. To je večplastna obleka iz mreže. Je brez rokavov z zlatimi okroglimi gumbi na stezniku. Rumeni cvetovi iz krep materiala so prišiti na pasu navzgor, zeleni satenski trakovi pa navzdol, zaradi česar je videti kot šopek.

9. Kovinska svetleča obleka:

Kovinska svetleča obleka za obhajilo

Prvo sveto obhajilo vašega otroka in videti mora biti angelsko. Tukaj je lepa obleka za 13 -letnico, zaradi katere bo zasijala kot diamant. To je dolga krogla s svetlečimi detajli. Je popolnoma podložen in ima gumbe zadaj. Je preprost, a čudovit in eleganten.

Vedno bi želeli, da bi vaši kralji izgledali najbolje za vsako priložnost. V trgovinah in na spletu je na voljo veliko oblačil različnih stilov in modelov, po katerih se lahko odločite.