Dekleta pri štirih letih so po naravi zaskrbljena in radovedna. Običajno imajo mame za vzor. Radi se oblačijo, pojejo, igrajo, plešejo ali igrajo. Imajo očarljiv imaginarni svet in se še naprej igrajo izmišljene igre. Kot njihov vzornik se ne morete upreti, da ne poberete od naslednjih pametnih, privlačnih 9 oblek za 4 -letno dekle. Pomagajte svojemu malemu Babushki, da se obleče v slogu.

Najnovejše in srčkane obleke za 4 -letno dekle s slikami:

Pridobite dobre ocene o izbiri oblačil za 4 -letno punčko.

1. Mala gospodična Meow:

Mala gospodična Meow

Lepa rožnata obleka za vašega malega ljubljenčka je narejena iz mehkega bombaža in čipke z ljubkim vezenim motivom mačke na zgornjem levem prešitem žepu. Jesenske mini obleke za 4 -letnike so na voljo jeseni brez rokavov z manšetami, ovratnikom srajce z zapiranjem na sprednji gumb. Primerjajte ga z gamašami in gospodična Meow je pripravljena z veseljem smrčati.

2. Obleka dekleta Honey Bunny:

Obleka za dekleta Honey Bunny

Ta luštna obleka cvetličnega tipa do kolen do črke A za zajčka vaših hroščev je narejena iz mešanega bombaža. Ta očarljiva obleka v slogu tutu ima okrogel vrat z dolgimi rokavi in ​​pritrjenimi pasovi Crisscross zadaj ter spredaj v obliki zajčjih ušes. 4 -letna otroška obleka je nujna za garderobo vsakega malčka.

3. Chic China Pull Obleka:

Elegantna kitajska obleka za punčke

Ta prefinjena zabava nosi obleke za 4-letno punčko, da se na zabavah in posebnih priložnostih ponaša s svojo lepoto. Rumena halja je kratkih rokavov, okroglega vratu s cvetličnim vezenjem skupaj z vezenimi cvetličnimi motivi v pasu, na hrbtu pa ima zaprto zadrgo.

4. Mala pomponska obleka:

Mala Pompon obleka

Vašemu malemu ljutiču bi bila všeč ta prikupna priložnostna obleka v gorčični barvi, narejena iz mešanice bombaža. Ima okrogel vrat, kratke večplastne rokave s črnimi pomponi, pritrjenimi na rob rokava. Ta trendovska 4 -letna oblika otroških oblačil je elegantno oblikovana za udobno nošenje.

5. Obleka za pito Little Cutie:

Obleka za pito Little Cutie

Mamin mali grah bi bil čudovit v tej rdeči/mornarski cvetlični bombažno-poliestrski obleki z dolgimi rokavi. Te 4-letne nogavice nad koleni z o-izrezom in okrasnim lokom na pasu dopolnjujejo eleganten videz. Primeren je za nošenje spomladi, poleti in jeseni. Naj bo vaš angel najbolj lepo oblečen otrok v tej sezoni.

6. Mali mornar Frock:

Mali mornar Frock

Mornarska obleka iz bele bombažne mešanice za vašega malega mornarca ima pritrjen steznik z mornarskimi gumbi. Ta pametna obleka za damo mornarko je zbrala krilo, poudarjeno z mornarico. Hlače za 4 leta dekleta so opremljene s pametnim mornarskim ovratnikom, kratkimi puhastimi rokavi, okrašenimi z mornarsko in zadrgo na gumb. Primeren je za pomlad in poletje.

7. Obleka ljubice Daisy:

Obleka Daisy ljubice

Vaš mali medeni zajček bi bil videti ljubek v tem priložnostnem pasu dolžine do kolena z navadno tkano krpo in klasično ušesko. Te pametne 4 -letne otroške obleke imajo na spuščenem pasu karirasto krilo in cvetlično marjetico, na krilu in kariranem robu pa so prekrite z ušesci. Ima poliestrsko podlogo in zapiranje na gumb na zadnji strani.

8. Očarljiva obleka Pinafore:

Očarljiva obleka Pinafore

Privlačna bombažna obleka iz pinafore za maminega ljubljenčka je v afriškem tisku. Obleka je poudarjena z ovratnikom Petra Pana in robovi iz tkanine po robovih. Obleka ima lep zaključek z elastiko na hrbtu, ki omogoča raztezanje med igranjem vašega otroka. Ta 4 -letna otroška obleka je primerna za nošenje vse leto.

9. Osupljiva oblečena obleka:

Osupljiva oblečena obleka

Ta klasična bombažna mornarska obleka ima bel ovratnik Peter Pan s kratkimi elastičnimi puhastimi rokavi. Steznik je ročno oblečen v belo in ima gumbe na zadnji strani skupaj z krilom za lok, ki dopolnjuje celotno predstavo. Vsaka mama si želi, da bi se njena punčka v 4 letih oblekla do popolnosti za posebne priložnosti.

Pri štirih letih naše male lepote začnejo opažati vse okoli sebe in postajajo individualistične pri izbiri. Kot njihov najljubši vzor, ​​jim pomagajte, da se v štirih letih pametno oblečejo v otroško obleko, tako da za 4-letno deklico poberejo privlačne obleke iz top 9 oblek.