Ste na poti, da izberete svojo obleko za razburljivo zaroko? Tu so predlogi, ki vam olajšajo delo. Vsi vemo, da je zaroka prvi postopek poroke. Zato je izbira primerne obleke za nevesto in ženina zelo pomembna. Če ste zmedeni, za kakšno modno kodo bi se morali odločiti, potem so tukaj za vas različne izbire.

Novi in ​​čudoviti zaročni modeli za ženske:

Poglejmo si teh 9 najboljših modelov zaročnih oblek.

1. Bleščeče rožnate zaroke:

Bleščeče rožnate zaročne hlače

Tukaj si lahko ogledate zaročno obleko v pravem svetlo roza odtenku. Ima polne rokave in celoten material, izbran za nakup svilenega šifona. Odsek bluze te obleke je okrašen s težkim kundanskim vezenjem. Enako ima tako na rokavih kot na spodnji liniji obleke. Ima ujemajoči se šal, ki ima zlato satensko obrobo, da nadgradi njegovo lepoto.

2. Mirne breskevske zaroke:

Mirne breskevske zaroke

Barva in dizajn sta mirna in privlačna. Nimajo osupljivih cvetličnih vzorcev ali svetlih temnih barv. Obleke obleke so navadne. Zgornji del bluze ima preprost cvetlični dizajn, narejen iz materiala iz mreže..

3. Morsko modra zaroka:

Morsko modra zaroka

Odkrijte te povsem nove vintage večerne obleke za Engagement. To je odprlo hrbet z neverjetno zasnovo čipkastih aplikacij, okrašenih z biseri. Kot tak je okrašen s satenskim materialom v morski modri barvi, ki obsega večino obleke. Ta obleka je elegantno oblikovana za čeden in preprost videz.

4. Gole rožnate zaroke:

Gole rožnate zaročne halje

Ta gola rožnata obleka za zaroko se odlično prilega priložnosti, zaradi česar je najbolj očarljiv in senzacionalen dan zaroke. Ta izbira obleke ima cvetje in pogostitve z metulji, pritrjene z biseri. Da bi bil dizajn bolj osupljiv, je narejen iz čipkastega materiala. Ta nova modna obleka ima širok vrat s prikupnimi pasčki za podporo.

5. Turkizno modra zaroka:

Turkizna modra zaroka

Oglejte si to novo turkizno modro obleko, ki je primerna za zaroke. Ta indijska obleka je narejena iz pristne kakovosti iz čistega šifonskega materiala, ki je premehka in zelo primerna tudi za vezenje na njej. Dizajn vezenja iz srebrnih niti je tako neverjetno šivan, da je edini dizajn, ki povečuje lepoto celotne obleke. Poleg tega ima normalen vzorec vratu z modelom brez rokavov.

6. Pakistanske oblikovalske zaroke:

Pakistanski Design Engagement Frock

Oglejte si to bleščečo pakistansko obleko, ki jo lahko nosite kot zaročno obleko. Ta zapestna obleka polne dolžine je narejena iz visoko kakovostnega materiala iz šifona. Material je tako mehak in lahko dobro poudari vezenino volnenih niti, ki je resnično pakistanski model. Uporabil je tudi vezenje s svetlo rdečo in zeleno barvo niti, da bi dosegel čudovit cvetlični dizajn na prsih in tudi na zgornjem vzorcu baklin.

7. Zapestne obleke tipa Ball Obleka z vratom čolna:

Ženska krogla s čipkastim vratom

Zdaj ste na vrsti, da si ogledate to čudovito zbirko zaročnih oblek. Če želite za svoj presenetljiv dan izbrati enega od svetlih odtenkov, potem lahko imate to možnost. Gre za izjemen komplet krogličnih oblek. Vrat je čolnastega vzorca in ima polne rokave. Ta zaročna obleka svetlo modre barve je na večini obleke okrašena z belim vezenjem. Obstaja dodaten odsev, ki daje edinstven videz in se tudi tisti, ki nosi, počuti posebnega.

8. Bleščeče zaročne vrste:

Svetleče zaročne vrste

Izkoristite to izjemno elegantno kolekcijo zaročnih oblek in se razvedrite. To je tudi v sijočem in impresivnem odtenku modre barve. Ima širok vrat in okrašen z belim mehkim sijočim materialom. Celoten material je sestavljen iz satena in je izjemno okrašen z volančki in bleščicami. Zgornji del suknjiča je spet prešit z penečimi kamni različnih barv in velikosti. Zaradi tega je celoten videz obleke najbolj izjemen.

9. Zaročne ogrlice Frocks:

Zaročne ogrlice

Prihaja čudovit svetel odtenek zelene papige brez vratu. Ta čudovita zbirka zaročnih oblek je lepo predstavljena z ogromnimi loki in raketami. Najbolj pristna je zaradi vzorca brez vratu in edinstvenega dizajna obleke z več vžigalicami v različnih zelenkastih odtenkih. Ta obleka lahko ustreza potrebam posameznika, da jo izbere kot posebno obleko za poseben dan, kot je zaroka.

Pohitite dame; to so odlična možnost za vas, tiste, ki iščejo edinstveno in čudovito zbirko oblačil za svoj poseben dan v življenju. Z lahkoto lahko izberejo takšno zbirko, kot so njuni zaročni plašči z različnimi vzorci in različicami.