Hlačke so spodnje perilo, ki ga nosijo ženske. Nositi ga je treba pod oblačili. Ena težava, s katero se srečujejo vsake ženske, so hlačne hlače, še posebej, če nosite oblečene hlače ali ozko krilo. Rešitev tega problema so tange ali kratke spodnjice. Tange so neprijetne in jih ni mogoče nositi dolgo časa. Po drugi strani pa so kratke hlače super udobne in enostavne za nošenje. Ker smo za to, tukaj je seznam vrst kratkih spodnjic.

Moške hlačke za ženske:

Spodaj smo našteli nekaj hlačnih hlač za ženske različnih stilov.

1. Najlonske kratke hlače:

Najlonske kratke hlače

Po imenu je ta vrsta kratkih spodnjic narejena iz najlona. To je najpogostejši slog. Najlon je mehka tkanina; zato je idealen za poletje. Poleg tega lahko z njim dosežete brezhiben videz. Raztegljivi so, kar vam omogoča, da ves dan opravljate katero koli dejavnost.

2. Hlačne nogavice iz bombaža:

Bombažne hlačne nogavice

Kratke hlače iz bombaža so idealne kratke hlače. So mehki, udobni in dihajo. Prihajajo v vseh vrstah, na primer od srednjih do nizkih. Namenjeni naj bodo gladki in mehki. Tako dobri so, da lahko v enem živiš. Bombažne kratke hlačke so najboljše poleti.

3. Kratke hlače iz satena plus velikosti:

Kratke hlače iz satena plus velikosti

Če želite v spodnje perilo dodati privlačnost, ne da bi pri tem ogrozili svoje udobje, potem so kratke satenske hlačke za vas. Običajno imajo vezalke in kroje. Narejene so iz satena, včasih pa večji delež prevzamejo čipke. Ta vrsta kratkih hlač je idealna za nove neveste.

4. Hlačne hlače iz čipke:

Hlačne hlače iz čipk

Čipkaste kratke hlače so v celoti narejene iz čipke. So elegantni in drzni. Imajo podlogo v bližini območja mednožja. Je modna obleka; zato se uporablja za posebne priložnosti. Idealen je za prve noči. Na voljo so v različnih vzorcih in številnih barvah.

5. Hlačne nogavice iz mikrovlaken:

Kratke hlačne nogavice iz mikrovlaken

Mikrovlakna so mehka in zračna tkanina. Idealen je med treningom in težjo telesno aktivnostjo. So zelo raztegljive in nimajo šiva. Lahko jih nosite tudi same, saj so zelo elegantne.

6. Kratke nogavice za glajenje:

Smoothing Panty Short

Greš na zabavo, toda izboklina trebuha ti ukrade glamurozen pogled. Zglajevanje kratkih hlač je idealna izbira za vas. Deluje kot spanx, vendar je bolj udobno in enostavno. Enostavno se je namestiti in oditi. Za razliko od spanxa dihajo in se lahko udobno premikate.

7. Mednožje brez kratkih hlač:

Mednožje manj Kratke hlačke

Mednožje manj kratkih hlač nima območja mednožja. Odprt je ali ima čipko. Popoln je, če želite začiniti stvari v spalnici. Niso zelo udobni. Prav tako imajo čipke in volančke, ki dajo malo oomph. Prihajajo v vseh velikostih.

8. Brezšivne kratke hlačne nogavice:

Brezšivne kratke hlačne nogavice

Brezšivne kratke hlačke so kratke hlačke, ki ne puščajo črt. Idealno jih je nositi v vgrajenih hlačah in krilih. Večinoma so iz bombaža. Prihajajo v nevtralnih barvah, da se zlijejo z obleko.

9. Nadzirajte kratke hlačke:

Nadzorovanje kratkih hlač

Kontrolne kratke hlačne nogavice so kratke hlačne nogavice, ki pokrivajo izbočen trebuh. So hit med novopečenimi materami, ki so pravkar rodile. Pomagajo pri oblikovanju in dajejo gladek zaključek. Podobno je zglajevanju kratkih hlač. Bolj se osredotoča na trebušno regijo.

Kratke hlačke so podobne moškim boksaricam ali fantovskim kratkim hlačam, le da so zelo elegantne. Hlačne hlače so najboljši prijatelj vsakega dekleta. So gladki in mehki ter ne dražijo preveč. Ne bodo se vozili tako, da boste brezskrbni in udobni. Za to priložnost izberite dobro iz zgornjih stilov. To bo najbolj idealna izbira za vsakodnevno uporabo. Kratke hlačke so znane tudi kot hlačke za dečke.