S spreminjajočimi se trendi oblačil notranja obraba daje trgu tudi nove privlačne oblike, zlasti za ženske. Preproste bombažne spodnjice so zdaj zamenjane z dragimi čipkastimi hlačami, hlačami za tange, hipsterji in še veliko več, da je notranja obraba bolj čutna.

string hlačkePodoben vzorec so spodnje hlače, ki so na voljo v različnih drugih izvedbah. Izdelane iz enojnih dvojnih ali več vrvic, so široko izbrane tudi kot bikini pod obleko ali pa tudi nove neveste za seksi videz.

Nizke hlačke za ženske:

Sledi nekaj različnih modelov, ki so virusni na trgu, kar daje hlačam drugačen pogled.

1. Nizke spodnje hlače:

Nizke spodnje hlače

Skoraj bele hlačke v obliki g nizkih hlač, narejene s šifonom, te dni zelo pogosto uporabljajo mlade ženske. Središče hlačnic ima šifonsko prevleko z drobnimi vzorci, pletenimi v njej. Stranski nosilec ima tri šifonske strune za trden oprijem. Da bi bilo prijetno, se v bleščeče hlačke doda biser.

2. Brezžične hlačke:

Brezžične hlačke

Brezžične hlačke, znane tudi kot c string string, postajajo priljubljene zlasti med zvezdniki. Rdeče nogavice imajo preprosto sprednjo in zadnjo mrežico, ki skriva občutljive dele. Ima tanko krivuljo, ki ostane pritrjena med stegni za tesno zajemanje.

3. Svetleče hlačke v obliki črke V:

Svetleče hlačke v obliki črke V

Iščete nekaj modernega, a hkrati udobnega! Sijoče hlače v nizu so najboljše, kar iščete. Hlačne nogavice pokrivajo spodnji del do bokov za trden oprijem. Narejen je iz sijočega materiala, ki je široko izbran za plavanje ali čutno fotografiranje.

4. Enostavne hlačne nogavice:

Enostavne hlačne nogavice

Preprost, a privlačen dizajn z bombažem in šifonom je oblikovanje spodnjih hlač. Omogoča popolno pokrivanje od spredaj in zadaj, povezano z eno vrvico na spodnjem delu trebuha. Na voljo je v več barvah, bela pa je široko izbrana, da koži omogoči ustrezno osvetlitev.

5. Modne hlačne nogavice:

Fancy String Panty

Iščete eleganten in čuten videz za vsako zabavo na temo bazena! Hlačne hlače t so zanj precej široko izbrane. Narejen je iz kombinacije mreže in poliestra za očarljiv videz. Narejen je z vrvicami, ki so vezane s pomočjo premca, ki je z njim oblikovan.

6. Nastavljive spodnje hlačke:

Nastavljive spodnje hlače

Med moškimi, ki se nosijo po vrvicah, mlade ženske po vsem svetu široko izbirajo bele spodnjice z nastavljivimi vrvicami. Hlačne hlače so narejene iz bombaža, poliestra ali likre. Hlačne nogavice so narejene s spodnjo in zadnjo prevleko, pritrjeno z vrvico za nošenje pod trebuhom.

7. Spotty String spodnjice:

Spotty String Panties

Oblačila, ki jih ženske pogosto nosijo, so pikčaste oblike. Oblika spodnjih hlačk iz satena je izdelana iz satenskega materiala z elastiko na zgornjem delu in ob straneh, ki omogoča oprijem. Bele hlačke imajo rdeče pike, da postane nerodnejša.

8. Nizke hlače iz vozlov:

Nizke hlačke iz vozlov

Šifon in saten dajejo čudovito kombinacijo za popoln dizajn hlačnih nogavic. Osrednji del hlačnih nogavic je narejen iz šifona, ki daje drobne vzorce, na njem pa je posuto z belimi biseri. Stranske strani spodnjic so narejene iz satena, ki se uporablja za vezavo vozla za pravilen oprijem na bokih.

9. Oblika trikotnih hlač:

Trikotno oblikovanje hlačnic

Želite nositi nov dizajn v spodnjicah z vzorcem! Pridobite si suh dizajn hlač, ki gledalcu razkrije tudi vašo čutno kožo. Zasnova je narejena iz satenskih vrvic v trikotni izvedbi, sredina pa iz netkanega materiala.

Modele hlačnih nogavic modeli pogosto uporabljajo za zabave na plaži. Dajejo vroč in čuten učinek, če jih nosite zlasti pri satenskih nočnih oblačilih za ženske. Ne le za ženske, nekatere moške hlačne nogavice nosijo tudi moški zaradi svojega udobja.