Dvorana je osrednji del hiše, ki prikazuje vašo osebnost v smislu dekorja in ambienta, prav tako pa določa razpoloženje za večino vaših aktivnosti ves dan za delo ali rekreacijo. Če ga nameravate nadgraditi, vendar ne morete narediti večjega notranjega oblikovanja, je elegantna nova garnitura za zofe najboljša rešitev, da spremenite estetiko dvorane, ne da bi vdolbili v žep. Ne pozabite, da se dizajn kavča ujema tudi z dekorjem dvorane, da vaši dvorani da bolj prijeten občutek. Tukaj raziskujemo 12 najboljših modelov kavčev za dvorano, ki vašemu domu da osupljiv videz.

12 najnovejših modelov kavčev za dvorane s slikami leta 2020

Kako izbrati najboljši dizajn kavča za dvorano:

  • Prvi korak je, da razmislite o razpoložljivem prostoru v svoji dvorani in ga izmerite, tako da novi kavč ne bo preobremenil prostora v dvorani in vam bo ostal premalo prostora za manevriranje.
  • Izberite trpežen okvir z ustreznimi rokami, stavbnim pohištvom in vzmetmi, ker ne želite, da se noge prezgodaj zamahnejo.
  • Vedno preverite prileganje, to pomeni, da vas mora hrbet sedeža udobno podpirati in ne biti plitk ali previsok. Za vašo družino mora biti udobno v vseh položajih.
  • Odločite se za vrsto blazin, trdne ali plišaste, glede na potrebe vaše družine.
  • Pazite, da se sedežna garnitura ne bo ujemala z ostalimi predstavami in pohištvom.

Najboljši modeli kavčev za dvorano v Indiji:

Nov sedežni garnitura je pomembna nadgradnja v hišnem pohištvu in tudi draga. Morda boste morali z njim živeti leta; zato je ključnega pomena, da se med nakupom pametno odločite, da boste v prihodnje zadovoljni. Tukaj je naših 12 preprostih in sodobnih modelov kavčev za predsobo, ki vam bodo med nakupom dali zelo potrebne ideje.

1. Najnovejša zasnova kavča za dvorano:

Najnovejši modeli kavčev za dvorano

Ta počivan kavč pritegne oko s svojo edinstveno rjavo barvo in sodobnim dizajnom. Kovinski vzorec satja na hrbtu je izjemen in prinaša glamur v sobo, ki jo krasi. Zasnova je trdna in izjemno udobna z ustreznimi blazinami in ukrivljenimi nasloni za roke. Kompakten model kavča je idealen tudi za majhne prostore, hkrati pa daje drzno in igrivo izjavo. Tu se ujema z mizo in dekorjem v sobi in je poslastica za oči.

2. Dizajn pohištva za dvorane s kavčem:

Dizajn pohištva za dvorane z garnituro za zofo

Ta značilen kos ima precej tradicionalen videz, vendar z več sodobnimi elementi. Barva kavča ima zemeljski podton in se popolnoma ujema z mizo in zavesami v sobi, hkrati pa ustvarja izjavo. Pisane blazine mu dodajo svež, igriv videz, ne da bi pri tem motile preveč palete. Ta kavč bi s svojo rustikalno čarjo in lepoto lahko dal brezčasen videz vaši dvorani.

3. Leseno pohištvo za kavč za dvorano:

Oblikovanje pohištva iz lesenega kavča za dvorano

Lep, rdečkasto rjav tradicionalni kavč lahko na prvi pogled pove veliko o vašem slogu. Tu so rjave zofe v obliki škatle običajne, a trendovske, na katerih so privlačne blazine. Blazine so oblikovane tako, da ustrezajo preostali notranjosti dvorane. Kavč se podvoji tudi kot ležalnik, kar je dodatna prednost, saj lahko udobno gledate vse svoje filme, medtem ko se držite v kotu tega fantastičnega kavča. Če iščete tradicionalne modele rjavih kavčev, je ta za vas.

4. Zasnova kavča v majhni dvorani:

Oblikovanje kavča v majhni dvorani

Ta kavč je pameten dodatek tej sobi, saj je tudi neverjetno funkcionalen in sodoben. Omogoča vam prilagodljivost pri oblikovanju vaše dvorane in hkrati ohranja prostor. Ta sedežna garnitura se popolnoma ujema s sredinsko mizo in stransko mizo ter ustvarja prijetno vzdušje v sobi. Idealen je za leni popoldanski klepet z gosti, saj je udoben z visokimi nasloni in debelimi blazinami. To je vrsta dvorane, ki bi jo z veseljem pokazali svojim gostom.

5. Dizajn kavča v obliki črke L za dvorano:

Dizajn kavča v obliki črke L za dvorano1

Brezčasen videz tega kavča v obliki črke L je edinstven zaradi trendovskih blazin in mize. Debele plišaste blazine zagotavljajo maksimalno udobje, oblika kavča pa vam omogoča, da se z družino namestite v bivalni prostor. Razvrsti razred dvorane za zarezo in se zlije v njeno dekoracijo tako, da se ujema tudi z barvo stene. Poiščite svojo najljubšo knjigo in se namestite na dobro branje na tem kavču.

6. Oblikovanje kavča iz usnjene dvorane:

Oblikovanje sedežne garniture iz usnjene dvorane

Ta črni usnjeni kavč je eleganten, prefinjen dodatek vaši dvorani in je s svojo vizualno privlačnostjo videti izjemno trendovsko. Eleganten leseni okvir, na katerega je nameščen kavč, se ujema s sredinsko mizo in daje dvorani prefinjenost. Pozdravite svoje goste v stilu s tem ultramodernim luksuznim črnim usnjenim kompletom.

7. Oblikovanje kavča v kotni dvorani:

Oblikovanje sedežne garniture v kotičku

Potrebujete nekaj funkcionalnega in stroškovno učinkovitega? Ta sedežna garnitura doda toplino in udobje družinski sobi ter tudi prihrani prostor v kotu. Siva zofa izgleda sodobno z dodatkom dveh kontrastnih blazin, ki se prav tako ujemata z dekorjem v sobi. Ta izjemno udoben kavč z debelimi blazinami je kot nalašč za dobrodošlico prijateljem vašega otroka pri naslednjem spanju.

8. Dvoposteljna sedežna garnitura:

Dvoposteljni kavč Cum postelja1

Ta dolg in udoben kavč, ki je tudi postelja, vam omogoča, da se v prostem času čudite njeni lepoti. Izjemna barva mu daje dodaten čar, hkrati pa se lahko ujema z okolico, ne da bi se preveč spopadla. Gre za razred, ki daje dvorani mladostno vzdušje, hkrati pa ponuja vrata za udobno polnjenje vaših naprav. S karirastimi blazinami kavč izstopa z brezčasno privlačnostjo.

9. Dizajn kavča Ikea za dvorano:

Dizajn kavča Ikea za dvorano

Rdeča garnitura z rjavim kavčem skupaj s tlemi iz zebre ustvarja muhast videz te dvorane. Večbarvne blazine dodajo kavč zabave in elegance, medtem ko se zlijejo v dekor. Izstopa v nasprotju s steno in ustvarja elegantno izjavo z retro občutkom. Ko boste naslednjič zabavali goste, jim s to zasnovo kavča v svoji dvorani dajte stilske cilje.

10. Zasnova vintage kavč pohištva za dvorano:

Vintage kavč dizajn za dvorano

Ta vintage kavč je klasičen primer sloga in udobja. Luksuzno oblazinjeno oblazinjenje v pastelnih tonih in kovinske zlate noge dajejo elegantno podobo. Ustrezni osrednji del in stranska miza dodajata dvorani razkošen čar in ji daje kraljevsko vzdušje. Visoki nasloni za hrbet zagotavljajo maksimalno udobje, hkrati pa poskrbijo, da s tem izvrstnim kavčem ne boste nikoli izginili iz mode.

11. Oblikovanje kavča iz tkanine za dvorano:

Oblikovanje sedežne garniture za dvorano

Ta poseben kavč izstopa s svojo nenavadno obliko in ukrivljeno obliko. Ta minimalističen dizajn je narejen iz živahne modre tkanine in je enostaven za vzdrževanje. Naj bo vaša dvorana preprosta, a elegantna s tem čudovitim kavčem z lesenimi nogami, ki so prijetne sanje za mnoge ljubitelje knjig.

12. Oblikovalec kavča za dvorano:

Oblikovalec kavča za dvorano

Ta elegantni črno -beli kavč bo zagotovo še nekaj časa govoril o mestu. Je izjemno eleganten in prefinjen s svojim trendovskim dizajnom. Njegova dramatična estetika je kot nalašč za dodajanje kančka igrivega kontrasta v sicer belo sobo. Ustrezna ukrivljena miza dodaja dodatni pridih v sobo. Pogumno in si priskrbite ta komplet kavčev, da si prislužite obilo komplimentov.

Ko boste naslednjič, ko boste oblikovali svojo dvorano, obtičali v ruti, se prepričajte, da greste skozi našo čudovito zbirko trendovskih in elegantnih sedežnih garnitur, ki bodo vašemu osebnemu prostoru dodali dodaten odmerek elegance. Upamo, da vam je bil všeč naš najboljši dizajn kavča za predsobo. Sporočite nam svoje najljubše v spodnjih komentarjih.