Stene so najpomembnejši elementi vsakega doma! Podpirajo stavbo, varujejo našo zasebnost in celo delujejo kot ozadja za prikaz naših najljubših eksponatov. Toda, ali ste kdaj pomislili, da bi jih polepšali? Če v svoje stene vložite malo svoje ustvarjalnosti, lahko vaš dnevni prostor spremenite iz običajnega v nadrealistično! V tem članku smo predstavili 15 navdihujočih stenskih modelov za dvorane, ki lahko popolnoma spremenijo vaš dojemanje teh struktur. Ste pripravljeni na nekaj namigov?

Najnovejši stenski modeli za dvorano

Najboljše ideje za oblikovanje sten za dvorano v Indiji:

Tukaj je 15 preprostih in najnovejših modelov sten v dnevni sobi. Oglejmo si jih.

1. Trendi stenski umetniški modeli za dvorano:

Modni stenski umetniški modeli za dvorano

Eden najlažjih načinov, kako popestriti videz vaše dnevne sobe, je čudovita šablona na stenah. Tu je ena taka ideja, ki uporablja vedno priljubljeno črno-belo temo. Če dodate nekaj izrazitih kosov, kot so kavč ali stenski okvirji v svetlo rdeči barvi, bo soba videti še bolj glamurozna. Vendar ne naredite napake z uporabo zapletenih modelov, saj se lahko v prihodnosti zdi zamegljen!

2. Azijska barvna stena za dvorano:

Azijska barvna stena za dvorano

Dodajte dramo v svojo dnevno sobo s stensko umetnostjo iz teksture Asian Paints Metallics. Učinek, podoben peščenjaku, lahko dolgočasno in dolgočasno dvorano spremeni v prefinjen bivalni prostor. Rustikalni zaključek nastane s premikanjem lopatice v popolnih naključnih gibih. Na izbiro imate tudi veliko barv, med katerimi so sadovnjak vijolična, dnevna svetlo oranžna, živo zelena itd.

3. Oblikovalske oblike stenskih ploščic za dvorano:

Oblikovalski modeli stenskih ploščic za dvorano

Še en pameten način, kako povečati lepoto naše dnevne sobe, je izbira elegantnih stenskih ploščic! Izberite trdno steno, ki običajno tvori ozadje kavča ali televizijske enote. Pokrijte ga s čudovitimi ploščicami, ki v hipu osvetlijo okolje. Tu so prikazane marmorne ploščice v evropskem slogu, ki dodajo element razkošja v vašo dvorano!

4. Sodobna naglasna stena za dnevno sobo:

Sodobna naglasna stena za dnevno sobo

Poudarjena stena lahko doda osupljiv videz vaši dnevni sobi. Če želite ustvariti eno za svoj dom, lahko izberete nekaj drznih barv in tekstur za trdno steno. Za ustvarjanje tega videza lahko uporabite gramoz, lesene plošče ali kamenčke. Preprosto jih prilepite na steno in jih pobarvajte v globoke odtenke, kot so temno zelena, rjava itd., Ostale stene pa ohranite v svetlejših odtenkih.

5. Cvetlične tapete za steno risalnice:

Cvetlične tapete za stene risalne sobe

Vnesite lepoto narave v svojo dnevno sobo s to čudovito cvetlično ozadje. Ti odstranljivi papirji so odlični za tiste, ki želijo okrasiti svoje sobe, ne da bi pri tem trajno spreminjali stene. Poiščite pomirjujoče pastele, kot so bela, modra, roza itd., Ki lahko popestrijo vaš prostor, ne da bi bil videti mračen. Nasvet: Naj bo vaše pohištvo v enobarvnih barvah, da bo stena v središču pozornosti!

6. Čudovite stenske nalepke družinskega drevesa za dvorano:

Čudne stenske nalepke družinskega drevesa za dvorano

Ali vam ta ideja ni všeč? Sedaj lahko preprosto steno dnevne sobe spremenite v družinsko drevo v naravni velikosti s stensko nalepko. Te enostavne nalepke lahko preprosto olupite in nalepite na steno. Dodate lahko okvirje za fotografije ali prilepite slike svojih družinskih članov, da mu poživite novo življenje. Te nalepke so različnih barv in velikosti, ki ustrezajo meram stene vaše dvorane.

7. Obloge iz naravnega kamna za stene dvorane:

Obloge iz naravnega kamna za dvorane

Dodajte toploto svoji dnevni sobi tako, da dodate te naravne kamne za okrasitev osrednje stene. Lahko se odločite za monoton videz ali poskusite različne odtenke za sodoben kmečki občutek. Mnogi oblikovalci priporočajo uporabo zloženega aranžmaja za ustvarjanje lepe teksture na steni. Ta ideja zelo dobro deluje tudi za TV točko ali vašim kaminom!

8. 3D lesena stenska zasnova dvorane:

3D lesena dvorana

Eden od načinov za dodajanje prijetnega in toplega videza dvorani z visokim stropom je dodajanje teh 3D stenskih plošč. Namesto da pokrijete celotno strukturo, lahko poskusite to edinstveno zasnovo pol dvorane. Lesene plošče so osvetljene z lučmi, ki so skrite v utorih. Če želite dodati nekaj barve, poskusite z vinilnimi ploščami v odtenkih, kot so rumena, zelena itd., Za vidno svetlejšo sobo.

9. Oblikovanje stene geometrijskega traku in barve:

Oblikovanje stene z geometrijskim trakom in barvo

Tukaj je nora ideja, da preprosto steno spremenite v umetniško delo! To lahko storite tudi kot DIY projekt, tako da na steno nalepite trakove v naključnih geometrijskih vzorcih. Bloke pobarvajte v različne barve in po sušenju odlepite trakove. Zdaj uporabite črno ali belo, da narišete obris in se potapljate po hrbtu. Poskusite lahko tudi z nekaj teksturami, da bo videti še bolj zanimivo!

10. Ohranjene stene iz maha za dnevno sobo:

Ohranjene stene iz maha za dnevno sobo

Dodajte svežino svoji dnevni sobi tako, da brezživo steno spremenite v gozd z živim mahom. Zidna umetnost iz maha je najnovejši trend v mnogih mestnih domovih, ki jim primanjkuje naravnega zelenja. Namesto živega mahu, ki zahteva visoko vzdrževanje, lahko posežete po tem ohranjenem mahu, ki lahko traja skoraj vse življenje. Lahko preprosto poškropite z vodo in jo občasno poškropite, da bo spet videti kot nova!

11. Navidezne zrcalne stene za dnevno sobo:

Iluzorne zrcalne stene za dnevno sobo

Ta zasnova zrcalne dvorane je pameten način, da vaša majhna soba izgleda velika. Namesto enega velikega ogledala ga lahko kombinirate z vodoravnimi lesenimi ploščami. Tako lahko razburite domišljijo svojih gostov! Na steni ne bo nobenih dekorativnih elementov, da ne bo videti preveč.

12. Dekorativne stene hodnika:

Dekorativne stene hodnika

Privoščite svojim obiskovalcem veliko dobrodošlico tako, da jim očistite to čudovito zasnovo stene hodnika. Ta teksturirana, 3D obložena stena lahko vašo tradicionalno sobo spremeni v sodoben prostor. Imajo prefinjen slog in naredijo vaš dom bolj vabljiv. Postavite jih na vhod na glavna vrata ali na prehod med sobami, da ustvarite čarobnost!

13. Oblikovanje sten umetniške jedilnice:

Umetniško oblikovanje sten jedilnice

Uživajte v odlični restavraciji s svojimi najdražjimi s to idejo za dekoracijo sten dvorane. Vogalna stena se s pridihom gozdno zelene barve spremeni v umetniški element. Lahko ga še polepšate, tako da izberete nekaj preprostih okvirjev za stensko umetnost in jih obesite na sredino. Če dodate eno ali dve stranski svetilki, bo vaša soba videti nadrealistično!

14. Enostavno oblikovanje sten za dvorano:

Enostavno oblikovanje sten za dvorano

Če vam je všeč, da so stvari preproste, a hkrati elegantne, poskusite to idejo! Steno za televizorjem lahko polepšate tako, da dodate kanček temne barve. Lahko ga pustite takšnega, kot je, ali pa dodate en ali dva fotookvirja za takojšnjo preobrazbo notranjosti. To je poceni, a hkrati zelo slogoven koncept za okrasitev stene vaše dnevne sobe.

15. Oblikovanje predelnih sten Creative Wall:

Ustvarjalno oblikovanje predelnih sten

Optimizirajte prostor v svoji veliki dnevni sobi tako, da ob strani dodate stensko pregrado. Ta ponarejena stena lahko razdeli območje na različne dele, ne da bi dejansko ustvarila fizično oviro. Ta ideja deluje zelo dobro, če želite izkoristiti prostor v dvorani za ustvarjanje dveh vrst sedežnih ureditev ali dekorja. Če pod njo dodate škatle za shranjevanje, je lahko večnamenska!

Upamo, da vam je bila ta zbirka najboljših modelov sten za dvorane všeč. To so nekatere osnovne ideje, ki so si med lastniki stanovanj in oblikovalci prislužile veliko popularnost. Prosto lahko izberete svoje barvne sheme, oblike in teksture, ki odražajo vaše individualne okuse in preference. Torej, kateri dizajn stene dvorane vam je bil najbolj všeč? Sporočite nam!