Razsvetljava v dvorani je nujen dodatek k vaši hiši. To je mogoče narediti tudi elegantno z več vrstami modelov, ki so danes na voljo na trgu. Če je vaš dekor tradicionalnega videza, so na voljo tudi različice valjev in steklenih luči jhoomar. Oblikovanje razsvetljave v dvorani dodaja veličasten videz vašemu dekorju in dodaja veličasten občutek nad vse ostalo.

Čeprav zahtevajo vzdrževanje in je težko očistiti velike razsvetljave, je končni izgled vaše hiše večen. Večinoma so iz stekla in trajajo dlje časa.

Sodobne ideje za osvetlitev dvorane v Indiji:

Najdemo tukaj 9 preprostih in najboljših modelov razsvetljave za dvorano, ki bo ponoči v dvorani dala ogromno svetlobe.

1. Načrti osvetlitve dvorane:

Top 9 čudovitih stropnih luči za hodnike - načrti osvetlitve dvorane

Če ima strop dvorane lažni strop, lahko uporabite majhne LED luči s stiliziranimi kombinacijami. Mejo spuščenega stropa je mogoče osvetliti z majhnimi LED lučmi. V tem primeru lahko uporabite različne barve luči.

2. Stropne luči za hodnike:

Top 9 čudovitih stropnih luči za hodnike - Stropne luči za hodnike

V tem primeru je potreben ustrezen razmik luči, če postane preveč gneča ali preveč zapuščeno. Če imate radi umetnine, lahko svoje delo označite na hodniku in zgoraj postavite majhne luči, da dodate gledališki učinek.

3. Majhna razsvetljava za hodnik:

Top 9 čudovitih stropnih svetilk za hodnike - majhne razsvetljave za hodnik

Če govorimo o majhni razsvetljavi, lahko majhne ročno izdelane svetilke, ki se ujemajo ali nasprotujejo barvi ozadja hodnika, s stropa namestijo s pomočjo stiliziranih vrvi. V nekaterih hišah, ki jih radi obdržijo, so majhna strešna okna narejena v enakih časovnih presledkih, da omogočijo vstop naravne sončne svetlobe in olajšajo pot. Čeprav je ta metoda zelo varčna in stroškovno učinkovita, je ni mogoče uporabljati ponoči. Ker je strop izrabljen, se lahko v tem primeru svetilke razporedijo linearno, da vodijo pot.

4. Dizajn razsvetljave dvorane Confetti Cube Hall:

Top 9 čudovitih stropnih luči na hodniku - osvetlitev kocke Confetti

To je čudovito oblikovanje razsvetljave dvorane v idejah o razsvetljavi dvorane, ker vključuje čudovito rezanje v odtenkih. Zasnova odmeva na hodniku, ko je osvetljena. To ima za posledico čudovit prikaz umetniškega oblikovanja. Izberite to za odličen učinek.

5. Svetilke za hodnik:

Top 9 čudovitih stropnih svetilk za hodnike - svetilke za hodnike

Za okrasitev hodnika so lahko različne ideje za razsvetljavo hodnika. Če je prostor majhen in osrednjih luči ni mogoče postaviti, na pomoč priskočijo majhne luči. Majhne linearne vzorce LED luči lahko namestite na strop za preprost, a stiliziran videz.

6. Zasnova razsvetljave Vanity Mirror Hall:

Top 9 čudovitih stropnih svetilk za hodnike - razsvetljava hodniških ogledal

Osnovno delo luči je doseči uravnoteženo osvetlitev z zmanjšanjem temnih kotov v prostorih in na hodnikih. Obstaja veliko načinov, kako lahko svetilke za hodnike namestite na strop. Eden od načinov je lahko linearna montaža luči, ki vmes pušča enake prostore. Ta ideja zrcalnega ogledala je preprosto briljantna.

7. Svetlobni odtenki Globe:

Top 9 čudovitih stropnih svetilk za predsobo - svetlobni odtenki Globe

Ti čudoviti odtenki globusa so kot nalašč za predsobo ali celo na hodniku. Lahko imate en sam odtenek globusa ali pa jih postavite več, da ustvarite čudovit učinek. Globusi so na splošno bele barve, lahko pa jih tudi zasenčimo.

8. Oblikovanje razsvetljave Birch Hall:

Top 9 čudovitih stropnih luči za hodnik - razsvetljava brezove dvorane

Breza je zelo lahek material, ki je kot nalašč za dvorano. Ta odtenek je narejen s sodobnim pridihom in prinaša najboljše iz materiala. Tudi čiščenje je dokaj enostavno. Na svetlejši strani so stroškovno učinkovite in ekonomične v žepu.

9. Oblikovanje razsvetljave v podružnici:

Top 9 čudovitih stropnih svetilk za hodnike - oblikovanje vej

Oglejte si to lepoto. Veja ali drevesni del je narejen iz svetilke. To daje zelo elegantno izjavo v vaši veži ali na hodniku. Ne dodaja razreda in prefinjenosti, ampak je tudi ekonomičen v žepu.

Razsvetljava v dvorani je zelo potreben dodatek za vašo hišo. Izbirajte med temi možnostmi, kot so razsvetljava podružnic, kocka konfetov, nečimrnost itd., Če želite ponoči dobro videti v svoji dvorani.