Ta somrašček je zaslovel s svojim mračnim zamišljenim razpoloženjem in navadnimi mračnimi pogledi, ki so jo usmerili proti svetlim sijočim žarkom upanja, toda te vroče stvari so več kot le lepe in obupane.

Lepotni nasveti in skrivnosti Kristen Stewart

Dodajanje sijaja njenemu že lepemu videzu je njena zabavna živahna plat, stran, ki je popolnoma drugačna od večine njenih likov na zaslonu. o raziskavah so bile razkrite nekatere njene lepotne skrivnosti, ki jih bomo delili prav v tem članku.

Kristen Stewart Beauty Tips Eye Secret:

kristen stewart Eye Secret eyes

Kristen je bolj nizko vzdrževalno dekle, ki ljubi neurejen in še vedno videti fit videz. Njen običajen videz večinoma nosi njene krive lase, gole ustnice s madežem oči, narejenimi namenoma. Na vprašanje je razkrila, kako potrebuje samo črtalo za oči in maskaro, po nanosu pa jih je samo razmazala, da dobijo zadimljen videz. Toda ulov je v tem, da si nikoli ne odstrani ličil za oči, zaradi česar je naslednji dan videti dobro. Pravzaprav se nikoli ne spomni dneva, ko je imela oči odprte brez ličil.

Hidrat:

Kristen Stewart Hydrate

Stewart kot dekle z minimalnimi napori priznava, da je v mlajših letih videti kot fant in odpira eno od njenih lepotnih skrivnosti, to je hidracija. Tekoči vnosi so vedno dobri za kožo, saj ohranjajo kožo zdravo svežo in sijočo. Čeprav tekočina ne pomeni le vode, je to edino, kar Kristen Stewart redno vzdržuje. Veliko vode.

Naravni:

Kristen Stewart Naravna

K-Stew, čeprav na frizerskem in ličilnem področju ni velika, je pokazala, da je ljubiteljica naravnih dogodkov. Razkrila je, kako uspeva vsak dan zaradi tega neurejenega napihnjenega svežega naravnega videza. Videz ravno iz postelje. Toda včasih je potrebno malo komercializacije in takrat pride na vrsto Kerastase, njena paleta izdelkov za lase, ki so okolju prijazni in ekološki.

Obrazne drame:

Obrazne drame Kristen Stewart

Kristen Stewart je razkrila ljubezen do proaktivnih izdelkov. Ker je piščanca z nizkim vzdrževanjem, K-Stew pravi, da bo, če se bo nekega dne počutila odgovorno, sprala ličila, nikoli pa oči. Vsako dekle pa ima tiste čase, ko se spopada z zit ali kakšno neenakomerno hrapavostjo. Stewart se pri tem opira na Proactive in njihov program v treh korakih.

Rdeče ali mrtvo:

Kristen Stewart bodisi rdeča ali mrtva

Kristen se zgraža nad barvami na ustnicah. Vendar dopušča izjemo za tiste rdeče ustnice sirene in tu se vse konča. Kristeninih ustnic ne sme krasiti nobena druga glasna barva. Priznava, da so ji ustnice všeč v goli breskvi ali pa samo gole.

Čiščenje:

Kristen Stewart Cleanse

Čeprav si le redko sleče ličila ali se še dodatno potrudi, da opere obstoječo, je Kristen Stewart v preteklosti priznala, da je občasno malce očistila in navlažila, saj ima isto težavo veliko drugih deklet . Mastna koža in za to potrebuje le subtilno čiščenje in vlaženje.

Brez ponarejenih tonov:

Kristen Stewart Brez ponaredkov

Kristen je naravna punca in takšna si želi biti. Brez glasnega ličila ustnic ali obraza. Brez ekstravagantnih oblačil ali las in zagotovo brez ponarejenih porjavelosti. Razkrila je, kako je bela in se želi nositi v svojih naravnih barvah.

Vedno spreminjajoče se:

Kristen Stewart Ever-Changing

Morda je v mraku dolgočasna in mračna, a v resničnem življenju je dvakrat zabavna s svojimi spreminjajočimi se pričeskami. Tudi če se ne posveča veliko ličenju ali veličastnim oblačilom, Kristen Stewart vsake toliko rada veliko eksperimentira na laseh z drugo barvo. Nekoč je postala blondinka in enkrat jo je odrezala do ušes. Nekoč ga je samo ohranila neurejenega, nato pa spet naredila stransko pričesko s koruzno vrsto. Vse se ukvarja s spreminjanjem.

Dišave:

Kristen Stewart dišava

Izbrana je bila kot popolnoma nov svež obraz dišave Florabotanica iz Balenciage, zato oglašuje in pravi, da je ta izdelek odličen. Toda za vsem tem oglasom razkrije, da je resnično ljubiteljica te serije in da poleg tega, da igra kot novi obraz, poudarja, da ga uporablja vsak dan.