Francoski recepti za hrano! Okusne, slastne in neverjetne besede manj veljajo tudi za francosko hrano. Francoska hrana pa je mednarodno priznana zaradi svoje elegance in okusa. V tem članku obravnavamo 9 najboljših francoskih receptov za hrano od vitalnih do ekstra zanimivih francoskih običajnih živil. Francoska hrana je pristna skupaj s preobratom.

Preprosti in enostavni tradicionalni francoski recepti za hrano:

Spodaj smo omenili seznam najboljših in zelo priljubljenih francoskih živil. Ti so naslednji;

1. Bouillabaisse:

Bouillabaisse

Ta hrana je iz Marseilla in ima žganje z okusom žafrana, zaradi česar je ikonična jed, ki deli naklonjenost mesta. Za pripravo te jedi se uporabljajo 4 vrste rib in vrsta školjk. To hrano večinoma cenijo vsi ljubitelji morskih sadežev.

2. Soupe à l’oignon:

Soupe a l oignon

Goveja zaloga in čebula se uporabljata za pripravo te tradicionalne francoske juhe, ki jo običajno okrasimo s sirom in postrežemo s krutoni. Njegov začetek lahko zasledimo v rimskih časih. Čudovit okus juhe je posledica karamelizacije čebule.

3. Flamiche:

recepti francoske hrane

To pomeni flamsko torto in se začne iz severne Francije, ob meji z Belgijo. To je skorja za pito, polna sira in zelenjave. Nadev na standardni način pripravimo iz pora. Nasprotno pa obstaja tudi pizza podoben opis Flamiche, ki je brez zgornjega premaza pite.

4. Sir:

Sir

V takem stanju želite eksperimentirati s francosko hrano in nato organizirati porcijo različnih francoskih sirov. Krožnike s sirom običajno postrežemo po glavni jedi plus pred puščavo. Na splošno vsebujejo stisnjene, gobaste, poleg tega modre sire.

5. Makaroni:

Macarons

Občasno, v Ameriki zloben makaron, naj bi francoski macaron izumil Laduree v začetku 20. stoletja. Macarons v Ladureeju so popolnoma okusni in okusni. Ta hrana vključuje občutljivo, sirupasto oblogo, podobno meringi, ki sendviče malo ganaše, marmelado ali masleno kremo.

6. Vino:

Vino

Na seznamu najboljših francoskih jedi je vino tudi zato, ker francosko vino lahko zaužijete ob obroku, po siru ali med sedenjem ter uživate na soncu v kavarni. V Franciji je na voljo veliko vrst vina, ki je skoraj primerno za vsako nepce, od rdečega do šampanjca, pa tudi od belega do rožnega. Ko ga spijete, vas lahko zmrzne v zmrzovanju ali pa okrepi okus čudovite francoske hrane.

7. Boeuf Bourguignon:

Boeuf bourguignon

To je običajna francoska hrana, v kateri je enolončnica, pripravljena iz govejega mesa, goveje juhe, rdečega vina in začinjena s česnom, svežimi zelišči, gobami in čebulo. Ta jed je zelo enostavna za pripravo in tudi jesti oreh njeno ime je zelo težko govoriti. Večinoma je to okusna francoska hrana in tudi ena redkih jedi, ki se uporablja tudi podnevi. Če torej pripravljate pogostitev, želite tudi vnaprej kuhati, potem pa je to idealna možnost.

8. Frites au Four:

Frites au Four

Tudi to francosko hrano je zelo težko in zmedeno izgovoriti, vendar je resnično pomfri. Nekoliko so si različni od amerikaniziranega komplementa, tako da niso ocvrti in so precej izboljšani, le da so otrokom prijazni.

9. Piperade:

Piperade

Piperade je posebnost francoske baskovske države. Ta hrana je rahlo podobna ratatouilleu, vendar v resnici ni tako, kot običajno uporabljate papriko in čebulo za baskovsko forte. V pečici skuhajte majhno število jajc na krožniku, poleg tega pa ste namenjeni priboljšku.

Francoski recepti za hrano so res znani po okusu in tradiciji. Ko enkrat poskusite kakšno živilo, ga ne pozabite zaužiti. Preizkusite en preprost recept doma in uživajte v okusu receptov francoske hrane.

Vir slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9.