Dojenčki s starostjo postajajo pametni in hitro dozorijo. Zato morate biti še posebej pozorni, da ne bodo izpostavljeni eksplicitni vsebini in bodo vedno pod ustreznim nadzorom. Vaš 1-mesečni otrok lahko vidi predmete, oddaljene približno 8-10 centimetrov, in ne more razbrati podrobnosti ali spektra barv. Ko se z njimi pogovarjate, jih zelo pozorno opazujejo in opazujejo. Radi se zadržujejo in iščejo tolažbo. Njihove pesti so na tej stopnji običajno zaprte in nenadni in glasni zvoki lahko prestrašijo dojenčke. V tem članku je nekaj neverjetno čudovitih igrač za enomesečne dojenčke. Če iščete igrače za enomesečnega dečka ali deklico, se vaše iskanje konča tukaj.

Top 11 igrač za enomesečne dojenčke je naslednjih.

1. Klavir Kick and Play:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 1

To je neverjetna igrača, ki za namestitev potrebuje nekaj prostora. Ohranja otrokovo telo aktivno in mu omogoča tudi zabavo. Klavir za igranje klavirja je neverjetna igrača, ki otroka vedno veseli. Predlagano je, da dojenček ne sme biti izpostavljen tej igrači takoj po jedi. Moral bi si dobro počivati ​​in se potem igrati z njim. Potrebna je pomoč nadzornika ali staršev.

2. Melody Gym:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 2

Melodična telovadnica za dojenčke je prav tako še en neverjeten izdelek. Na voljo so pisane igrače, ki visijo z vrha in jih lahko otrok gleda, ko leži. Vse je lepo zasnovano za enomesečne dojenčke, ki bodo učinkovito nahranili njihovo fascinacijo. Melodična telovadnica je zelo priljubljena pri otrocih in lahko rečemo, da je ena najboljših igrač za enomesečne dojenčke.

3. Mehka igračka želva:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 3

Večina otrok ljubi slone. Potem obstajajo nekatere vrste, ki ljubijo želve. Nekateri enomesečni otroci so navdušeni nad lupino želve. Zelo radi se igrajo z njim. Ta je bolj poseben, saj naredi srčkan hrup, ko se ga dotaknete ali pritisnete dovolj močno. Otroci bodo s to igračo preživeli skoraj vsako uro svoje zavesti. Igrača je tako lepa, da jo bodo tudi starši želeli kupiti za svoje otroke, tudi če njihovi enomesečni dojenčki tega ne zahtevajo.

4. Živalska hišna igrača za enomesečne dojenčke:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 4

Ta posebna igrača ima hišo skupaj z nekaj živalmi okoli nje. Igrača se imenuje “My Forest Friends”, ki je zelo priljubljen komplet igrač in jo proizvaja eno najboljših podjetij za proizvodnjo otroških igrač na svetu s sedežem v ZDA. Igrača je polna čudes in ima tudi majhno pisano knjigo z režijo in majhnimi slikami, ki bodo otroke poučevali o vseh značilnostih živali..

5. Lepotno ogledalo:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 5

Ste sploh opazili otroka, ko se prvič vidi v ogledalu? Lepotno ogledalo je izdelano iz barvite in privlačne plastike skupaj z občutljivim steklenim ogledalom, še posebej za otroke. Tovrstne igrače bodo otrokom pomagale razviti občutek samopodobe že od majhnega. Lahko bi rekli, da je ena najboljših igrač za enomesečne punčke in je ena najboljših igrač tudi za enomesečnega dečka.

6. Avto:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 6

Če iščete 1 -mesečne otroške igrače, vaše možnosti niso omejene. To je nekaj zanimivega in skoraj vsakemu otroku bo to všeč. Avto lahko potisne starš ali nadzornik, dojenček pa lahko sede nanj in počutil se bo, kot da ga vozi. To lahko trdimo kot ena najboljših otroških igrač za 1 mesec.

7. Sunggauppy Bouncer:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 7

Otroka le položite nanj, on bo naredil ostalo. Snuggapuppy izstreljevalec ima sproščujočo glasbo za 1 -mesečnega otroka in lahko otroka razveseli v nekaj sekundah. Ta odbijač je idealen za postavljanje majhnih dojenčkov in je popolnoma varen. Dojenčki lahko zdaj vidijo svoje starše in vse okoli sebe z drugega pogleda.

8. Svetlobna tkanina:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 8

Tukaj imamo še eno lepo in izjemno priljubljeno igračo za otroke. Ta tkanina zasveti ponoči in ima čudovite risane slike, ki lahko otroku pomagajo pri trdnem spanju. Barve z visokim kontrastom in živalski vzorci močno spodbujajo vidni občutek vašega otroka. Dojenčki v tej fazi vidijo le približno 8-10 centimetrov stran. Te svetle luči zagotovo pritegnejo njihovo pozornost.

9. Klin iz trebuha:

Igrače za 1 -mesečnega dojenčka 9

Trebušni klin je odličen ubijalec časa in enomesečnim dojenčkom bo všeč. Čas trebuha ni konec ljubkovanj, to je preprosta igralna preproga, ki zagotavlja, da se vaši dojenčki počutijo objeti in ohranjajo vašega otroka zaročenega. Na preprogo so pritrjene male živali, dojenčki pa radi prijemajo in raziskujejo te ljubke male živali. Prešita preproga zagotavlja veliko udobje.

10. Igrača za spiralno aktivnost Infantino:

Ta igrača za igranje je ena najboljših igrač za enomesečnega dečka in deklice. S svojimi živahnimi barvami in senzorično interakcijo ohranjajo dojenčke navdušene. Tega lahko enostavno pritrdite na otroško posteljico, voziček in avtosedež. 4 obešene igrače pomagajo vašemu dojenčku doseči mejnike in pomagajo pri motoriki in razvoju vida.

11. Taf Toys In-Car Play Center:

To je odlično darilo za starše, ki se vozijo s svojimi dojenčki. Staršem ni treba skrbeti za svoje dojenčke, saj jim ogledalo pomaga paziti na dojenčke, igrače pa skrbijo, da je otrok zaročen. Igrače je mogoče prilagoditi otrokovemu dosegu in potovanje zabava majhne dojenčke.

12. Infantino Gaga Shake, Turn, Link & Teethe Activity Set:

Ta igrača iz Infantina bo vašega otroka razveselila s 4 senzoričnimi igračami. Otrokom pomaga razvijati motorične sposobnosti. Visoki kontrasti, teksture in aktivnosti bodo drobne roke zaposlile in otroku omogočile raziskovanje dejavnosti, kot so tresenje, predenje, zobje itd. Ta komplet je prenosljiv in ga lahko pripnete na visoke lase, vozičke, jaslice in avtosedež.

Poleg igrač za dejavnosti za vašega 1 -mesečnega otroka je tukaj nekaj dejavnosti, ki jih lahko uživate s svojimi malčki.

1. Čas masaže:

Dojenčki se odzivajo na dotik že od rojstva in to je tudi odličen čas, da se povežete s svojim majhnim svežnjem veselja. Masaže zagotavljajo taktilno udobje, dojenčki pa uživajo v času masaže.

 • Otroka nežno položite na mehko brisačo ali odejo.
 • Nežno slecite otrokova oblačila eno za drugo.
 • V dlan nalijte nekaj kapljic otroškega masažnega olja in drgnite dlani, da se olje segreje.
 • Nežno masirajte otrokovo telo od prstov do prstov.
 • Obrnite otroka in sledite istemu postopku.
 • Upoštevajte nekaj previdnostnih ukrepov, na primer – ne drgnite olja po obrazu, ker bi mu lahko prišlo v oči, in preverite, ali je vaš otrok alergičen na katero koli olje.

2. Predvajanje trebuha:

Snemite otrokova oblačila ali pa se igrajte po otrokovem kopanju. Pogovorite se z dojenčkom in mu nežno podrgnite trebušček. Obraz približajte otrokovemu trebuhu in se pogovarjajte in pojte.

Poskrbite, da boste svoj glas spreminjali od nizkih do visokih tonov. Med pesmimi poskrbite, da boste poljubili svojega otroka.

Prav tako vztrajajte v očesnem stiku s svojim enomesečnim dojenčkom. To je odličen način, da se povežete s svojim dojenčkom.

Bravo mama! Vaš malček je končno tu! Povezava in občutek, ki ga dobite, ko držite svojega dojenčka, v bistvu nista enaka in čutite željo, da ji zagotovite in jo za vedno podprete.

Ne glede na to, kar si mislite, je vaš enomesečni otrok izjemno dotičen do okolice. Postopoma razvija svoje sposobnosti poslušanja in vid. Pred koncem meseca boste morda odkrili, kako se odziva na briljantne senčene igrače. Nenadne in močne zmede lahko presenetijo tudi vašega malčka.

To je čas, ko bo napredovanje vašega otroka spominjalo na orkan. Ko zamujate, da bi jo raziskali, boste morda videli spremne formativne odtise.

 • Pred koncem meseca boste morda odkrili, da so težji in večji kot prej.
 • Kljub temu, da igrače ne morejo obvladati, bodo o tem vedeli.
 • Postopoma lahko začnejo dojemati vonj, ki spominja na njihovo starševsko postavo.
 • Kljub temu, da njihov vid ni popolnoma ustvarjen, lahko vidijo predmete v bližini.
 • V naslednjih dneh jim bodo večinoma zaprli oči, sčasoma pa se bodo začeli odzivati ​​na čudovite odtenke in različne modele.
 • Vaš dojenček ve za vaš glas od časa, ko je bil v vaši maternici. Pogovorite se s svojimi dojenčki. Dojenčki negujejo občutljive in blažilne zvoke kot hrupne.

Zgoraj so bile nekatere najboljše igrače za dojenčke, ki so že stari 1 mesec. Otroci obožujejo barve, sladko glasbo itd., S katerimi se lahko zabavajo in se jim popolnoma povežejo. Vsaka igrača je bila skrbno izbrana na podlagi povratnih informacij in mnenj staršev o tem, kako se njihovi otroci zabavajo s temi igračami.