Seveda so imena pomembna! Ni dovolj le, da svoje ljubljene pokličete s pravimi imeni. Včasih je njihovo naslavljanje s sladkimi romantičnimi vzdevki daleč. Nekateri so preprosto srčkani, drugi so ravno dovolj, da se povežete z njimi, če pa se sprašujete, kako naj pokličete svoje drage, je tukaj nekaj naših najboljših predlogov.

romantični vzdevki

Ime daje identiteto. Tisti, ki so bili povedani, nadaljujte in si omislite imena, ki bodo z njimi dobro povezana. Tukaj je romantičen seznam imen, ki si ga lahko ogledate.

Najbolj romantični vzdevki za dečke in dekleta:

25 najboljših romantičnih imen za dekleta:

Tukaj je seznam 25 romantičnih vzdevkov za ženo ali punco, kot sledi.

1. Draga:

Verjetno eden najpogosteje uporabljenih vzdevkov za punco ali fanta je ‘dragi’. Draga v besedi izraža občutek ljubezni. Je to lahko vaš romantični vzdevek za vaše dekle?

2. Cenjeno:

To ime je edinstveno romantično ime za punco in je vzeto iz davnih časov. Je zelo staromoden in posamezniki iz preteklih dni na splošno svoje zakonce imenujejo s tem hišnim ljubljenčkom. Prav tako lahko ustvarite zanimivo romantično okolje tako, da svojo boljšo polovico nagajate tako, da jo pokličete s tem imenom hišnega ljubljenčka.

3. Moja kraljica:

Zaradi tega romantičnega dekleta se bo vaša ljubica počutila, kot da jo gledate in obožujete takšno, kot je. “Moja kraljica” kot vzdevek je romantično dekle, o katerem morate razmišljati.

4. Srček:

To ime hišnih ljubljenčkov je izjemno redno med ljubicami in lepotami ter poročenimi pari. S tem imenom lahko kličete svojo mlado damo, ne da bi se je bali, da bi jo užalili. To bi lahko bilo eno od romantičnih imen za pare.

5. Cveti:

To je navihan epitet za vašo boljšo polovico. To je zanjo romantično ime, ki je bolj skrivno. Ime je redko romantično ime za hišne ljubljenčke, ki ga kličete le v spalnici.

6. Cutie Pie:

Cutie pie je še eno čudovitih imen, ki jih lahko pokličete ženi. Tu smo še vedno na varnem, kjer gospe, ki pravi, da je slastna pita, zjutraj najprej izgleda privlačno. To je še eno priljubljeno romantično ime za hišne ljubljenčke.

7. Metulj:

Tudi s tem na splošno ne morete izpasti slabo, kljub temu, da se lahko sliši nekoliko visoko in zastarelo. To je eden izmed igrivih in romantičnih vzdevkov, da pokličete svojo punco.

8. Napiši hrošč:

Sliši se novo? Verjetno ne! Ta trenutni je za tiste očarljive minute, ko se morate samo priviti pred televizor in segreti ogenj. Imejte to romantično ime, če želite poklicati svojo punco, sladko romantično ime ni?

9. Lover Girl:

Pokliči svojo punco ljubimko, ki je eden najbolj romantičnih vzdevkov za dekleta na dogodku, ko te pokliče ljubimec. To je eno priljubljenih romantičnih ženskih imen. Zaljubljeno dekle je vselej elegantno ime najboljšega romantičnega hišnega ljubljenčka.

10. Angelske oči:

Ne more biti druge poti, da bi svoji boljši polovici povedali, kako nenavadna je, kot da jo primerjate z izvrstnim ljubečim Svetim glasnikom tako, da jo nagovorite s temi romantičnimi imeni za dekleta.

11. Sladki mali cmok:

To se lahko izkaže za katastrofalno, če ga ne uporabljate pravilno. To je smešno romantično ime, tudi če ga želite tako poklicati! Pri tem morate biti previdni. Vaša boljša polovica je lahko v redu z njeno osupljivo postavo, vendar se zanaša na način govora in nastavitev, ki jo uporabljate s tem imenom. Lahko bi ga uporabili kot del izraza, kot je ‘ti si moj čudovit mali cmok’, ali pa bi rekel ‘ti si samo velikanski cmok’! Če ste ji to izbrali kot romantično ime, bodite dvakrat prepričani!

12. Maček:

Mala mačka je še eno sladko in ljubko ime, ki kliče vašo ljubico. Če upoštevamo vse, so male mačke ljubke, ljubke in živahne, zato če to prikazuje vašo boljšo polovico, potem je to ime, ki ga lahko uporabite.

13. Lutkov obraz:

To je starina in ima neposredno bližnjo povezavo z “punčko za dojenčke” ali samo z “punčko”. Lahko bi rekli, da ima čudovit obraz, vendar bi lahko podobno predlagali, da se mora udeležiti nekaj tečajev kozmetike.

14. Hišni ljubljenček:

To je še eno romantično žensko ime, ki ima nekoliko čudne posledice, če ste to besedo sprejeli. Ali je to, da je očarljiva in ljubka ali pa jo držite na tesnem povodcu?

15. Dojenček:

To je ime, ki ga je najbolje shraniti za zasebno uporabo glede na dejstvo, da v primeru, da mlado damo, ki je ne poznate dobro, poimenujete “dojenček”, lahko to ne odobri. Kljub temu bo to vedno ostalo najbolj romantično ime doslej.

16. Moje življenje:

Klicanje nekoga ‘moje življenje’ pomeni veliko. Ob tem si rezervirajte “moje življenje” kot najboljše romantično ime za nekoga, do katerega resnično čutite. Nočete imeti občutka, da ste ga uporabili napačno.

17. Ljubica:

Ljubica je spet eden najboljših vzdevkov za dekleta, kar dobesedno pomeni najslajšo osebo z najdragocenejšim zlatim srcem. Klasična imena so le najboljša in ljubica le prikliče slike čaščenja mladih; brezhiben in neposreden. To je elegantno, romantično ime.

18. Mala mama:

Občutljiva, zaščitniška mlada dama, ki zelo rada upošteva svojo ljubico. Mala mama je bolj zahodnjaško sladko romantično ime.

19. Prijazna čarovnica:

Če vas vsakič, ko jo pogledate, navduši. Ni prav veliko posameznikov (mlada dama ali sošolka) usposobljenih za to romantično ime za dekleta. Zato premislite, preden se odločite za to kot njeno romantično ime.

20. Čar sreče:

Nekateri fantje verjamejo, da imajo res veliko srečo, saj je ona tista, ki mu je popolnoma spremenila življenje, in verjetno obstaja rek, da za uspehom vsakega moškega stojijo trud in motivacija njegovega dekleta. Tako lahko dekleta upravičeno imenujemo čar sreče. To je idealno romantično ime za ženo.

21. Moje vse:

Mlada dama, ki jo ljubljeno negujejo in častijo, in ki fantu pomeni svet.

22. Pikachu:

Če je vaš dragi ljubitelj Pokemonov, bi se rada imenovala Pikachu, saj so to idealni romantični vzdevki za dekleta, ki so ljubitelji znane risanke Pokemon. A ni to luštno? Pikachu so prepoznali tudi kot smešno romantično ime.

23. Vsi rudniki:

To daje občutek posesivnosti. Toda poznavanje tega, da ga imenujemo na pravi način, bo veliko pomagalo. Vse moje je edinstveno romantično ime.

24. Kolibri:

Za mlado damo, ki je idiosinkratična, neomejena in hitra. Bodite opozorjeni. Ta beseda ima tudi nekaj drugih sovražnih posledic. To je še eno tvegano na seznamu romantičnih imen.

25. Super dekle:

To je eno od popolnih romantičnih imen za dekleta. V primeru, da mislite, da je vaša mlada dama brez primere in da ima supermoči.

Romantična imena za fante:

Tukaj je seznam najbolj romantičnih imen moža. Zbrali smo tudi nekaj romantičnih imen za fante. Poglej.

1. Princ:

Princ je bil od nekdaj dolgoletno romantično ime za fante. Skoraj tako, kot vas lahko vaša ljubica imenuje njegova princesa ali njegov vladar, ga lahko poimenujete svoj princ ali kralj. To je najpogostejše romantično ime za fante.

2. Hunk:

Ta romantični vzdevek za fanta je privlačen, pa tudi moški. Zaradi tega imena hišnega ljubljenčka se bo počutil dobro in ponosen na svoje moško telo. To je eno težko romantično ime za fante.

3. Premišljeno:

Ali se vaš moški po enem dnevu v rekreacijskem centru z veseljem razmeta z mišicami? Je samozavest vaše osebe na vrhu? Ali ga zaradi tega cenite? Takrat je to romantično ime za fante ime hišnih ljubljenčkov, ki je kot nalašč za vas.

4. Princ očarljiv:

Princ očarljiv je tisto klišejsko ime, ki ga slišimo že leta. Kljub temu pa nikoli ni zamrlo kot romantično ime za hišne ljubljenčke in prepričani smo, da bo tako tudi ostalo. Dvomite v nas?

5. prvak:

Champ je za vse zmagovalce. Tvoj fant je zagotovo osvojil tvoje srce, zato ga je prav, da ga tako pokličeš.

6. Veliki fant:

To je eno od tistih romantičnih imen, ki jih lahko pokličete s svojim fantom, ki ga bodo dopolnjevali, pa naj gre za aluzijo na višino, težo ali kakšno drugo anatomsko komponento.

7. Superman:

Batman, podobno kot Superman, je ogrnjeni križar, na desni strani krivice in za vedno odstrani nečistoče. Sliši se kot romantično ime za vašega moža?

8. Gospod Cool:

Naslednje je kul in romantično ime za moža ali fanta gospod Cool. V primeru, da je vaš moški dovolj zrel, da se spomni televizijske oddaje ‘Veseli dnevi’, potem pa bo imenoval to ime. Fonz je bil Mr. Cool, skupaj z odtenki, plaščem iz telečje kože in motorjem. Prav tako je pokazal vsaj malce prijaznosti zlata, zato je ta sedanji človek spodaj mehkoba.

9. Soul Mate:

Ime sorodne duše ima veliko globino in ni samo kakšen drug romantičen vzdevek, s katerim bi poklicali svojega fanta. Ime pove, koliko oseba pomeni drugemu. Izbrati “sorodno dušo” kot izbiro? Bodi prepričan!

10. Sadne zanke:

Sadne zanke morda ne zvenijo kot romantično ime za fanta. Če ste na televiziji kdaj opazili hipotezo o velikem poka, potem te ne bi uporabili. To je bil epitet enega Howarda Wollwitza, zastrašujoče, domiselne osebe z vso privlačnostjo polža!

11. Srcelomec:

Če je vaša oseba “najbolj iskana” in priljubljena med ženskami, je neverjetno čudovita, zato je romantičen vzdevek za fanta!

12. Gospod Wikipedia:

On je en izjemno genij! Z veseljem se pogovarja o vsem in ima pripravljene odgovore na vsa vaša vprašanja. Ali ga potem ne bi imenovali gospod Wikipedia?

13. Playboy:

Če vaš človek ne more nadzorovati preverjanja (samo) žensk okoli sebe, bi se ta playboy ustavil z draženjem in brez naslednjega.

14. Poker obraz:

Ta oseba ne bo pokazala nobenega občutka povsod, redko se nasmehne in redko pokaže kakšno čustvo; ko to stori, lahko vsakogar podleže. Je to za vas romantično moško ime?

15. Očka:

Oče je dekličin prvi superjunak. Če ima fant enake lastnosti kot njen oče in bi jo ljubil in ščitil kot oče, potem je ta romantični vzdevek idealen za take može. Oče je bolj romantično ime za moža.

16. Vroča čokolada:

Vroča čokolada je še eno nenavadno romantično ime zaročenca. Premisli!

17. Regulator:

Je on tisti, ki vas vodi in na pozitiven način ureja vašo dejavnost? Potem je to zagotovo romantično ime za fante.

18. Čeden:

Čeden je še ena zgledna očarljiva lepotica, ki jo večina ljudi še vedno ceni. Kakor koli že, vaš lepotec je zbledeli dweeby, morda bo verjel, da se norčujete, če uporabite to ime.

19. Rešitev:

Za osebo, ki vam služi kot sistem za vzdrževanje življenja. Lahko se preprosto zanesete nanj v vsaki življenjski situaciji. To je verjetno lepo romantično ime za fante.

20. Picasso:

Če je vaš fant Picassov oboževalec, bi se zagotovo rad imenoval Picasso, vendar to najprej veste!

21. Bleščeče:

Ko vaš fant v času, ko ste izčrpani, dvigne vašo raven energije na tisoč krat, mu je ime Sparky!

22. Teddy:

Simpatičen fant ob tebi? To romantično ime za fante bo naredilo vse po pravici.

23. Rock zvezda:

V primeru, da ima vaš fant resnične osebnosti z videzom, za katerega bi moral umreti, in je najbolj priljubljen obraz med dekleti, je lahko njegovo ime rock zvezda.

24. Diamant:

Če je vrednost vašega fanta za vas neprecenljiva, potem je diamant romantično ime za vašega moža.

25. Kresnik:

Če je on edini vir svetlobe v času teme in razočaranj v vašem življenju, je Firefly zanj idealno ime.

26. Med:

Zakaj smo med našteli na dnu seznama? No, ker je to ime že od nekdaj elegantno, romantično ime za hišne ljubljenčke.

27. Romeo:

Romeo je najboljši romantični vzdevek za vse tiste fante, ki so idealen pomen romantike. Ko boste to ugotovili, bo Romeo zagotovo primerno ime zanj.

28. Orion:

Orion je tudi zvezda. To je en romantičen vzdevek, material za fanta !. Tvoj fant mora biti tvoja zvezda. Orion bo zagotovo ustregel.

29. Sonce:

Kaj pa sonček? Če je on tisti, ki je sonce vaših mračnih in temnih dni, sonce vašega življenja, si zagotovo zasluži to ime.

30. Kobiček-muffin:

Ste kdaj pomislili, da je to romantično ime za moža? Če je vaš moški z ženskami miren in hkrati močan, je to ime zanj gotovo.

Romantični vzdevki za tvoje dekle in fanta:

Tu je seznam romantičnih imen za dekleta, s katerimi jo lahko pokličete.

1. Led:

Za to mirno damo, ki je vedno hladna kot led, bo to dober romantični vzdevek za punco.

2. Noro:

Ne mislimo na napačen način. Loony je vsekakor podoben norcu. Ampak, loony je romantično hišno ime za vaše noro dekle.

3. Sneguljčica:

Kako sladko in nedolžno je tvoje dekle? No, tistim sladkim pa bo sneg, kot sladko romantično ime, prav prišel.

4. Kihita:

Giggles je ljubek romantičen vzdevek. Za vašo punco, ki se veliko smeji in je vedno vesela, bo “hihitanje” primerno ime.

5. Fire Cracker:

To je treba ponovno uporabljati previdno. Lahko bi eksplodirala na vsakogar, če naredi kaj narobe. Ali pa verjetno celo pri vas brez razloga! Zanjo je “petarda” kot romantično dekle primerno.

6. Vroče stvari:

Za tisto vročo damo, ki je tvoje dekle, so ‘vroče stvari’ dobro ime, vendar moraš biti prepričan, da jo tako kličeš samo zasebno. Nočeš, da bi bila užaljena.

7. Pametne hlače:

Zelo kul in sladek vzdevek, smartypants je namenjen vsem tistim, ki so res pametni in z absolutno pametjo zmorejo skoraj vse.

8. Ženska mačka:

Mačka je ostra, polna energije in polne seksi. Se sliši kot tvoje dekle?

9. Pecivo:

Bodite prepričani, da ste blizu, preden si sploh pomislite, da bi jo tako imenovali. Nočeš je užaliti. Ime je namenjeno vsem tistim ljubkim dekletom.

10. Boginja:

Za vse te neverjetne in popolnoma nerealne dekleta je ‘boginja’ zagotovo najboljše romantično ime, ki ga lahko pokličete.

11. Blondinka:

Če se zelo dobro poznate, je blondinka dobro ime, da na glas pokličete. Ime je namenjeno vsem tistim ženskam, ki imajo svetle lase.

12. Otroška punčka:

Punčka je zelo pogost vzdevek za punco. Če je polna sladkosti z zelo dobrim modelom podobnim telesom, je zagotovo punčka.

13. Rjavi sladkor:

Če je tvoje dekle rjavo, je zagotovo rjavi sladkor.

14. Vampy:

Vampy je en smešen romantični vzdevek, s katerim lahko pokličete svojo punco. Ime je namenjeno vsem tistim ženskam, ki se raje zadržujejo v zaprtih prostorih, vendar se radi odpravijo ponoči.

15. Vesele noge:

Kako vesela je, da pleše ob melodijah? No, potem je to ime zanjo,

16. Metulji:

Butterfingers je en srčkan romantičen vzdevek za vašo punčko. Če ima vaše dekle “ohlapen prst” in če je glede stvari malomarna, potem je to zanjo. To se najpogosteje uporablja med objemanjem in med zasebnim časom.

17. Lena rit:

Še eno dobro ime za vaše leno dekle! Ime se uporablja kot romantično ime, da pokličete tudi svojega fanta!

18. Marshmallow:

Morda ima najmehkejšo naravo in srce za stvari. Če to stori, je zagotovo marshmallow.

19. Lil ’Mermaid:

Če je ona tista, ki rada plava? Zagotovo je Lil sirena.

20. Kraljica čebela:

To ime ljubi večina žensk. Čebela kraljica je romantičen vzdevek za dekle, če je vodja skupine svojih deklet in je skoraj vedno zaposlena.

21. Nočna sova:

Tisti, ki ostane vso noč. Se sliši kot tvoja punca? Potem je to zanjo romantično ime.

22. Knjižni molj:

Ljubiteljica knjig, večino časa je pogosto navdušena nad svojimi romani. To je bolj resen vzdevek za klic.

23. Piškotek:

Tako sladek kot piškotek je piškotek ime za vse tiste sladke ženske, ki niso le sladke, ampak tudi vir sreče.

24. Žena:

Zelo resno! Za vse tiste moške, ki jo vidijo kot material za punco, je to ime zanjo.

25. Muffin:

Ljubka kot kolaček, je izredno majhna in je tudi jabolko vašega očesa. To ime je zanjo!

26. Zajčja ušesa:

Precej smešno romantično ime, ki ga lahko pokličete dekle, zajčje uho je oseba, ki ima najmanjša ušesa, ki je tako srčkana.

27. Melodija:

Če je ona zelo sladka in ljubka, potem je to zanjo dobro romantično ljubezensko ime.

28. Čudežna ženska:

Se vedno gledate vanjo in jo občudujete? Ali vam predstavlja navdih? Ona je neverjetna. To ime je za vse tiste ženske, ki so pravzaprav “čudežne” ženske.

29. Angel obraz:

Ali vam je neverjetno videti kot angel? Je ona tista z najbolj nedolžnim obrazom, z vsemi dobrimi dejanji? Potem je zagotovo angelski obraz.

30. Otroški obraz:

Za vse tiste ljubke in ljubke dekleta, katerih nedolžnost izžareva povsod, je babyface dobro ime, da jo pokličete.

Romantični vzdevki za vašo ženo in moža:

1. princesa:

Poskrbite, da boste z njo ravnali kot s princeso, to ime je eno dobro romantično ime za ženo.

2. Sonce:

Morda bo dobesedno vaša luč v času teme in vas bo vodila po vsaki poti. Potem je zanjo gotovo.

3. Srčni utrip:

Je ona tista, v katero ste zaljubljeni do pete? Ali vas tudi ona navdihuje na več načinov? Če je tako, je srčni utrip romantično ime za ženo.

4. Dojenček:

To je elegantno ime za moža in ženo. Ime nikoli ne umre in je za vedno zlato za uporabo.

5. Cveti:

Drugo romantično ime za ženo je cvet. Če ima v sebi tisti navdihujoči čar, tistega, ki bi vam osvetlil mračni dan, je cvet njeno ime.

6. Moje dekle:

To je edinstven vzdevek za vse ženske. Ni boljšega načina, da ji izrazite, kaj vam pomeni.

7. sladkarije:

Kako sladka in nepremagljiva je? Morda vas bo samo zvabila s svojim videzom in vas verjetno zvabila s svojo sladkobo. To ime je za vse te ženske.

8. Tarzan:

Kaj pa romantično hišno ime za moža? Tarzan signalizira, da je moški in vedno najljubši filmski lik!

9. Romeo:

Fant, ki lahko brez truda naredi vtis na žensko in je zelo dober pri izražanju ljubezni, je to ime za vsakega takega moža.

10. Sorodna duša:

Če pokličete sorodno dušo svojega moža, je zagotovo najboljši način, da rečete, da se ga boste držali skozi debelo in tanko.

11. Moj junak:

Je vaš mož junak vašega življenja in nič vaših skrbi? Potem bi morali izbrati to romantično ime za zakonca.

12. Buča:

To je eno ljubko in smešno romantično ime za vašega partnerja. Žena se imenuje buča, ko je čudovito sliva.

13. Breskve:

Ime, ki se je z dialogom populariziralo ‘I love breskve. So sladki, okrogli in mehki, tako kot ti ‘. Dialog je iz ledene dobe.

14. Eksotika:

Za vašo ženo, ki je ena na milijon in zanimiva, je to ime potem zanjo.

15. Čudovito:

Klasičen način, da navdušite svojo žensko in izrazite, kako lepa je. To je še en romantičen vzdevek za zaročenko.

16. Medeni:

Za to neverjetno količino sladkosti in dobrote v njej je medena primerno romantično ime, da pokliče svojo ženo.

17. Gospod lep videz:

Zelo pristen način, da izrazite, kako lep je vaš mož. Morda mu bo všeč samo to romantično moško ime.

18. Superman:

Je vaš junak in nadčlovek? Je on tisti, ki razčisti vse vaše težave in vas obvaruje? Potem je superman!

19. Alfa:

Za to vsak mož, ki je dominanten, hkrati zelo ljubeč in izjemno skrben.

20. Ken:

Ali nismo slišali za to ime? Ken je Barbie dobro oblečen in čeden moški.

21. Iskrice:

Ali vas ob pogledu nanjo zaiskrijo in napolnijo s ponosom? Potem je zagotovo ena iskrica.

22. Žena:

Kakšna druga romantična imena, da pokličete svojo ženo?

23. Mavrica:

Žar pozitivnosti in živahnosti, ‘mavrica’ je ime za vse ženske, ki so vedno živahne in barvite o življenju.

24. kamenčki:

Pebble je ime, ki ga navdihuje risanka Flintstones. To bo za vašo ženo vedno sladko ime.

25. Gospod Perfect:

Je res dober v tem, kar počne? Se vam zdi, da ni popoln za vas? Potem je on gospod Perfect.

26. Amigo:

Žena ali mož bosta vedno vaš najboljši prijatelj. Amigo je ime za vse te pare.

27. Boljša polovica:

Če je vaša žena najboljša stvar, ki se vam je zgodila, je boljša polovica njen romantični vzdevek.

28. Moj nasmehnik:

Za tistega človeka, ki te vedno nasmeje, ne glede na vse.

29. Spoštovani:

Klasičen in tradicionalen način nagovarjanja vaše žene ali moža, ki prinaša tudi določeno mero spoštovanja in ljubezni.

30. Trden fant:

Za tistega, ki z lahkoto obvlada vsako situacijo.

Par romantičnih imen:

1. Spoštovani: To je ljubek par romantično ime, ki ga lahko uporabite za klic moža ali žene.

2. Draga: Dragi in dragi kot sladek par ime nikoli ne bo umrlo. Prenašajo več kot le ljubezen.

3. Torba za ljubkovanje: Fantje boste drug drugemu v rokah. Prijetno držanje z njimi je verjetno dovolj za rešitev vseh skrbi. To ime je za vse te pare.

4. Punch vreča: Na koga udarite, ko ste jezni? To je ime za vse pare, katerih vreče za udarce so si samo ena.

5. Made in Heaven: To je romantičen vzdevek za vse pare, ki jih je poslal le Bog.

6. Otrok: Drugo ime, staro toliko kot draga in draga, a še vedno pogosto uporabljena oblika.

7. Maslene sladkarije: Oba morata biti tako sladka.

8. Med: Za tisti ekstra sladek par!

9. Zimzeleno: Tako kot klasika bosta tudi zimzelena para vedno primerna drug za drugega in ostala večno navezana.

10. Moj: Za tiste posesivne pare, ki so drug drugemu ravno dovolj.

Kako izbrati romantično ime za drugo polovico?

Zavedamo se, kako težko je dejansko sedeti in razmišljati o edinstvenem imenu, ki bi ga lahko poklicali. Seveda lahko pomaga naš romantičen seznam imen, a kaj, če želite najti nekaj svojega?

  •  Najprej razumejte, kaj vam pomeni. Morda ga boste videli kot zaščitnika ali rešitelja.
  •  Ko razumete, kaj vam pomeni, ga preprosto začnite tako klicati.
  • Uporabite lahko tudi metaforične pomene besed. Poskusite se poigrati z rimanimi besedami in poglejte, kaj je povezano z imenom.

Razmišljanje o imenu se morda sliši kot izziv. Če pa lahko prekinite in razumete proces, postane veliko lažje.

V redu je, če se odločite za nekaj, kar je popolnoma edinstveno in razumete le vi. Pravzaprav naj bi bili takšni tudi vzdevki! Tako se bosta oba dobro povezala in pomagala tudi popestriti stvari. Pomislite tudi na zelo zasebna imena. Stavimo, da bo vaša ljubezen drug drugemu postala bolj prijazna s temi vzdevki in da bo vaša vez močnejša kot kdaj koli prej.