Ime je identiteta vsake osebe. Vsi želimo najboljšega za svojega otroka. Vsaka oseba ima različne nastavitve in v primeru, da iščete nekaj lahkega in smešnega izbiranja, imamo ideje za smešna imena deklet za vašega novorojenčka. So precej zanimiva, sodobna in edinstvena smiselna imena, ki jih boste morda želeli raziskati. So elegantne, nove in nanje tudi fascinantno vplivajo. In ne samo to, ta najbolj smešna imena je najbolje poklicati tudi svojega najboljšega prijatelja, punco in ženo ali celo družinske člane. Idealne so tudi za odrasle ženske in dame.

A ni kul? Zakaj čakati? Pojdimo naprej in raziščimo vse o najlepših, najnovejših in najbolj priljubljenih najbolj smešnih imenih deklet. Tukaj smo!

Pomenljiva smešna imena za vašo punčko leta 2020

Smešne ideje za imena punčk za leto 2021:

Ko govorimo o smešnih imenih, imamo kratka in sladka priložnostna, smešna imena ali super smešna imena in lepa, a zabavna. Med idejami in več možnostmi v idejah in pomenih smešnih deklet imamo več različic in preferenc. Predstavljamo najbolj priljubljena srčkana, smešna imena za dekleta v tej sezoni na velikem seznamu kombinacij in idej, ki jih imamo v mislih!

Zadnjih 25 najbolj smešnih ženskih imen:

Če raziskujete in iščete najnovejše, najnovejše, a hkrati priljubljene in elegantne izbire smešnih imen deklet, zakaj iskati veliko? Seznam imamo pri sebi! Tu je seznam 25 smešnih imen za dekleta, skupaj s pomeni.

1. Azalea:

To je čudovit roza cvet. Verjamemo, da smo mnogi videli okoli sebe, vendar na splošno ne vemo imena. Azalea je znana po svojih ljubkih rožnatih cvetnih lističih in je lahko za vaše dekle izjemno edinstveno smešno ime. To so še vedno lepa in ženstvena smešna ženska imena!

2. Adrienne:

Zakaj preprosto ne bi svojemu dekletu dali ime po izstopajočem med najbolj nedvoumnimi in uglednimi simboli ženskih aktivistk, ki jih je svet gledal, Adrienne Rich? Sliši se tudi kot aranžma imena smešnih deklet.

3. Calvina:

Ženski tip italijanskega Calvina, ime pomeni dekle z manj las. To je smešno dekle, ki prikazuje ženske z plešavostjo. Ali tudi smešna imena žensk niso edinstvena?

4. Sekvoja:

Sequoina izhaja iz indijanskega imena Cherokee mamutovih sekvojev, ki so prisotna v Kaliforniji. Drevo je dobilo ime po polkrvnem raziskovalcu Georgeu Gistu, inovatorju črk Cherokee. Ime Sequoia (“prašičje stopalo”) je dobil po preganjanju, ki mu je deformiralo stopalo.

5. koriander:

To angleško ime je dobilo ime in pomen po imenu arome koriander (dodatno redno imenovan Cilantro). Prav tako je iz latinskega Coriandruma, iz grškega corysa (“poljubljanje hrošča”) z dodatno komponento – Ander “prevzame po” (namigovanje na vonj lupine, ki je podoben vonju stenic), od zdaj ima “podobno aromo” do stenice.

6. Marjetica:

To je eno izmed priljubljenih in smešnih ženskih imen, ki so priljubljena med njegovimi vodilnimi. Vsi že imamo idejo o tem. To je lepa spomladanska rastlina z belim cvetom. Daisy izstopa med najbolj priznanimi cvetočimi imeni po vsem svetu. To je lahko osnovno, odlično in izvrstno ime za vašega dragega otroka.

7. Shabooboo:

To je tudi eno izmed smešnih imen za dekleta, ki zveni kot ime klovna. No, to pravzaprav ni pomen, ampak ali ton ne zveni tako? Prav tako spominja na lik pokemona in je eno najbolj smešnih imen

8. Bon Qui Qui:

To je ime smešnih deklet, kar pomeni, da se bo vaš zrezek končal. Vendar je francoska vlada prepovedala uporabo imena, ker narekuje zlorabo otrok.

9. Aileen:

Aileen je eno izmed nenavadnih in smešnih imen deklet: Škotska je obrnila irsko ime Eileen. Pomeni “svetlobo” in bi lahko bila fantastična edinstvena odločitev za vašo novo damo. Ime se sliši smešno, vendar ima tako očarljiv pomen in pomen. Kaj mislite tako?

10. Zvočnik:

Imena cvetov so neverjetno znana, vendar je zvonec ena bolj nenavadnih alternativ. Za ime pogosto ne slišimo. Zvončki so znameniti sestavni deli starega britanskega gozda. Je milejša prilagoditev vijolične barve in je najboljša, če se pojavi kot mešanica nežne vijolične in modre barve. Cvetovi lila izstopajo med različicami in so najboljši cvetoči svežnji.

11. Vrtnica:

Ta cvet ali njegovo ime ni treba posebej omenjati; vendar se lahko upravičeno reče, da je to ena roža, ki je bila narejena božansko s slavnimi Shakespearjevimi besedami “Vrtnica s katerim koli drugim imenom bi dišala kot sladka.” Čeprav ima plezanje dodatno visoko religioznost, ostaja med najpogosteje uporabljenimi smešnimi ženskimi imeni za mlade dame. Vsi že poznamo Rose kot žensko ime, kajne!

12. Korala:

Coral je lepo in smešno ime za dekleta za vsako mlado damo. Koralni greben je podvodna sestavina ekosistema in ga pogosto najdemo v skupinah. So tudi sinonim za lepoto in očarljiv videz.

13. Abha:

To je spet eksotičen in lep smešen vzdevek deklice, ki označuje žarke svetlobe in lepote. Dekleta, blagoslovljena s tem imenom, bi morala biti izjemno lepa in elegantna z najbolj očarljivo osebnostjo.

14. Logan:

Če želite, da je vaša princesa drzna in neustrašna, ne pa sramežljiva in zadržana, je logan odlična izbira. To je uniseks ime, ki pomeni drznost in pogum. Izhaja iz galske besede lagan. Ali ni fascinantno?

15. Melodie:

Če pričakujete pravega pevca, potem je to glasbeno ime prava izbira za vas. Melodie je sorta Melody, ki ima grške korenine. Melodie pomeni “glasba” in bi bila za dekleta super smešno ime.

16. Nadetta:

To je eno izmed smešnih ženskih imen, ki prikazuje pomen, da vsak starš potrebuje svojega otroka, da se z vsako odločnostjo odločno spopade z vsako življenjsko oviro. To nemško ime je tukaj pomeni pogum medveda v nemščini. Ali ni ime tako lepo kot pomenljivo?

17. Seeley:

Seeley ali Seeleey pomeni zelo srečna oseba. Ime je redko najdeno in je tudi super, smešno ime.

18. Sissie:

Sissie v valižanskem jeziku pomeni šesti ali celo nekdo, ki je slep. Je pa zelo kratko in zabavno ime, da ga preizkusite.

19. Tabatha:

Prilagoditev črkovanja imena vašega dojenčka je lahko tuja. Tabatha je različica imena Tabitha, ki pomeni “gazela”.

20. Teshi:

Teshi pomeni poln veselja, čivkanja in smeha. Ime izvira iz afriškega jezika in je relativno kratko in smešno v izgovorjavi.

21. Dunaj:

Poimenovanje otrok po turističnih krajih ali narodih ni nov vzorec; trendu smo priča že dolgo. Kakor koli že, lahko svojega dojenčka naredite izjemnega, tako da izberete nenavadna imena, na primer Dunaj.

22. Wanda:

Wanda je ime plemenov v slovanskem jeziku. To je precej redko najdeno ime, a tudi zelo kratko, srčkano in smešno. Mar ne, kaj mislite??

23. Whoopi:

Kaj pa ime Whoopi? No, tudi mi za to še nismo slišali. Čeprav izvor imena ni dobro znan in uveljavljen, je to res smešna in smešna izbira imena za deklice.

24. Winnie:

Čeprav se lahko Winifred sliši nekoliko zastarelo, je Winnie današnje zveneče ime, ki bo vaši hčerki dalo nekaj ustvarjalnosti. Je srčkan, kratek in tudi odličen. Kajne??

25. Zooey:

Zooey tehnično pomeni življenje. Ime je grškega izvora, kar simbolizira tudi dragoceno. Ime se sliši smešno in je odlična izbira za deklice.

najbolj smešna ženska imena

Smešni vzdevki za dekleta in hišne ljubljenčke:

No, kaj pa smešna imena deklet kot imena hišnih ljubljenčkov in vzdevki za domači klic? Ali ni ogromno in vznemirljivo? Prav tako je super srčkano in modno imeti doma funky imena. Poglejmo nekaj idej in izbire za vzdevke.

26. Bambi:

Ime nima takšnega pomena, vendar je precej simpatično v klicanju in tonu.

27. Veverica:

Kaj pa veverica? No, tudi to nima nobenega pomena, vendar zveni super smešno in smešno. Kajne?!

28. Coo Coo:

Coo coo je podoben tonu in hrupu ptice kukavice.

29. Electra:

Ta smešni dekliški vzdevek ima v sebi iskro. Je zelo podoben električnemu impulzu,

30. Kihita:

Hihotanje pomeni smeh, sreča. Ime v bistvu pomeni izraz veselja in smeha.

31. Muzzie:

Muzzie spet nima nobenega pomena, vendar je zelo srčkan tudi kot vzdevek.

32. Pigtail:

Pigtail v angleščini v bistvu pomeni otroško frizuro, ki ima na obeh straneh dva ponija. Ime simbolizira tudi ljubkost in smešen videz.

33. Gobec:

Gobec spet nima pomena, vendar simbolizira nekoga, ki se vedno smeji in ima čudne obraze.

34. utripanje:

Twinkle simbolizira sijočo zvezdo na nebu. To so tudi priljubljena smešna imena starih žensk.

35. Brki:

Ime Whiskers se pogosto enači z dlako hišnega ljubljenčka. To je čudovito in smešno ime. To je eden najboljših smešnih vzdevkov za dekleta.

smešna imena dvojčic

Smešna imena dvojčic:

Imamo tudi seznam smešnih izbir imen punčk, ki jih lahko preizkusite, če imate dvojčka. So super ljubki in tudi lepi. Poglej!

36. Angela – Jabolko:

Obe imeni se začneta z abecedo “A.” Angela v grškem jeziku pomeni glasnik Boga in vsi vemo, kaj pomeni jabolko. A skupaj kot kombinacija zvenita super smešno in tudi srčkano.

37. Billie – Blanche:

Kaj pa imena Billie in Blanche? Ta imena nimajo posebnega pomena. Vendar jih je zelo zabavno slišati. Kaj misliš?

38. Essie – Gilda:

Essie v perzijskem jeziku pomeni zvezda. Gilda pomeni zlato barvo. Obe sta lepi, smiselni in smešno poimenovani.

39. Kaley – Kayla:

Kaley v grščini pomeni lepa in vitka. Kayla v angleščini pomeni Čista. Obe sta lepi in očarljivi smešni izbiri za deklice.

40. Rue – Ruthie:

Rue pomeni obžalovanje, Ruthie pa prijateljica in spremljevalka v hebrejščini. Oba se rimata z zvokom in abecedami ter sta tudi čudovita in smešna.

Smešna indijska imena za dekleta:

Na koncu pa raziščimo tudi najlepše in najlepše smešne indijske izbire imen punčk za najmlajše.

41. Aloo:

Ne glede na to, ali vam je Aloo zelo všeč (krompir v angleščini) ali kavč, so neumna imena Aloo za dekleta precej znana. To so tudi smešni vzdevki deklet.

42. Bulbul:

Bulbul pogosto simbolizirajo tisti, ki so hiperaktivni in vedno govorijo in blebetajo. To je precej komično ime za dekle.

43. Bukkad:

Bukkad ali Bukkhad tehnično simbolizira nekoga, ki je vedno lačen, ali gurmana, ki ne more nehati razmišljati o hrani. To je znana smešna izbira imena v Indiji.

44. Choti:

Choti v indijskem jeziku hindujščina simbolizira kratko in majhno. Ime pomeni tudi žensko ali dekliško frizuro. To je precej ljubko in smešno ime za dekleta. Znani so smešni vzdevki za nizka dekleta.

45. kodrasti:

Imate kodraste lase? Kodrasto ime se v Indiji pogosto zelo smešno uporablja. To je med smešnimi imeni za dekle bestie.

46. ​​Gudija:

Gudiya v hindujščini pomeni punčko. To je precej pogosta smešna izbira imen za dekleta. To je med smešnimi imeni deklet.

47. Moti:

Moti v hindujščini pomeni debel. Čeprav to ni primerno smešno ime, je široko uporabljena izbira.

48. Nautanki:

Nautanki pomeni nekoga, ki je zelo poreden in dela veliko drame in hrupa. To so precej znana čudna, smešna imena deklet.

49. Pataka:

Pataka v hindujščini tehnično pomeni kreker. Ime se simbolično uporablja za tista dekleta, ki so polna temperamenta ali pretiravanja.

50. Pagli:

Pagli v hindujščini pomeni brez misli. Pomeni tudi norega ali nekoga, ki se obnaša čudno. Ta smešna indijska in ženska hindujska imena za dekleta so ljubka in ljubka izbira imen.

Upamo, da ste vsi imeli radi te super smešne izbire imen deklet in ideje, ki so priljubljene po vsem svetu. Tudi ta smešna imena za dekleta so čudovita in srčkana in jih je najbolje poklicati za lažje trenutke. Kaj menite o teh in katere imate najraje? Sporočite nam svoje misli; z veseljem vam odgovorimo!

Zavrnitev odgovornosti:

Vsa zgoraj navedena imena imajo pomen glede na različne države, regije in jezike. Ti pomeni in simboli se zato lahko spreminjajo glede na različne kulture in regije. Svetujemo vam, da opravite obsežno raziskavo, preden razumete več interpretacij imena. Poleg tega upoštevajte, da je to le informativni vodnik o smešnih imenih deklet, idejah in izbirah; avtor ne odgovarja za morebitne napake ali neskladja.