Mnoge ženske radi eksperimentirajo z različnimi odtenki senčil. Zanje je ugodneje kupiti celoten komplet kot kupiti posamezne etuije. Spodaj je 15 najboljših kompletov senčil za oči, ki jih lahko kupite, odvisno od vrste barv, ki jih želite.

Lepi kompleti senčil za oči, ki so na voljo v Indiji:

Najdemo tukaj z sestavljenim seznamom kompletov senčil, ki bodo resnično izboljšali vaš videz.

1. Večbarvni komplet za oči in ustnice E.L.F:

kompleti senčil

To prodaja zelo znano podjetje, ki je priljubljeno za mnoge ženske. To je nizka cena, sestavljena iz različnih barv, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje različnih stilov. To lahko nosite za dnevni in tudi za nočni videz. Ta ima skoraj vse barve, od pastelnih do neonskih, ki jih potrebujete. Ima nekaj različnih temnih barv, ki jih je mogoče uporabiti za dušen učinek. Imajo zelo svetel šimer, ki skoraj ni viden. To stane 2000 INR približno za 89,8 grama.

2. Maybelline Diamond Quad senčilo- bakreno rjava:

Maybelline Diamond Quad Shade bakreno rjava

Ta vsebuje 4 barve, kot je omenjeno v imenu, in ima zelo fine sijoče, kar daje sijoč učinek. Z lahkoto jih lahko uporabite, ker se zelo gladko nanašajo. To je zmerno cena 500 INR za 2,5 grama.

3. Maybelline Diamond Quad senčilo- Ocean Blue:

Maybelline Diamond Quad Shade Ocean Blue

To je še en 4 barvni niz in vsebuje 4 odtenke modre barve. To lahko kupite za 500 INR približno za 2,5 grama.

4. Barvna vrstica- Pridobite komplet za ličenje Look:

Barvna vrstica Get the Look Makeup Kit

Vsebuje 2 rdečila in 4 pečene barve. To lahko enostavno nosite, ker ima tudi majhno ogledalo in olajša ponovno nanašanje, tudi ko ste zunaj s prijatelji pri nakupovanju. To stane približno 1500 INR do 1700 INR.

5. ADS Make -up večbarvna kolekcija A8199:

ADS Make -up večbarvna kolekcija A8199

Ta vsebuje ne le 24 lepih barv, temveč tudi rdečila, kompaktne barve in barve za ustnice. To lahko uporabite za različne učinke, bodisi za dnevno ali nočno nošenje. To je tudi dobra stvar pri zabavi. Če želite kupiti edinstveno zbirko, ki ima veliko raznolikosti, morate to kupiti. To je samo 500 INR in je dobro za začetnike in tudi za študente.

6. Revlon Luminance kremna senca:

Revlon luminance Cream Shadow

Ta vsebuje 4 barve in lahko izberete katero koli različico glede na vaše udobje. To stane približno 500 INR. To je dobro za vsakodnevno nošenje in tudi za zabavo.

7. Komplet barvnih serij ADS A8324:

Komplet barvnih serij ADS A8324

Ta ohišje ima 10 barv. Cena tega primera je le 300 INR. To je dobro za začetnike, najstnike in dekleta.

8. Komplet čistih barv Oriflame- akt in siva:

Oriflame Pure Color Set gola in siva

To je najljubša zbirka 8 barv za mnoge ženske. Poskusite lahko tudi z drugimi različicami. Vse to stane približno 500 INR za približno 4,8 grama. To je dobro in cenovno ugodno in v žepu ni visokih cen. To je dobro tudi za redno uporabo in oblačila za zabave.

9. Paleta Color Fever 18 Colors:

Paleta Color Fever 18 Colors

To je zmerna cena in lahko dobite 18 barv, ki so skoraj dovolj za vse vrste priložnosti. Te lahko uporabite za redno nošenje in tudi za zabave. S temi lahko ustvarite skoraj vse vrste učinkov. To je približno 1000 INR.

10. Iman – vroče čokolade 9951:

Vroče čokolade Iman 9951

To je nova serija, ki je bila na novo predstavljena. Gre za majhno ohišje dveh barv in obe sta v rjavi in ​​rjavo rjavi barvi ter zelo čokoladni. To je med več ženskami zelo všeč. S tem lahko ustvarite dramatičen učinek. Cena je 2000 INR približno za 1,42 grama.

11. Senčilo za oči Revlon po meri- kovinsko elegantno:

Revlon senčilo za oči po meri- kovinsko elegantno

To lahko poskusite obdržati v svoji zbirki, če želite nekaj, kar vam lahko da različne učinke, naj bo to podnevi ali ponoči ali celo za vsakodnevno nošenje. Ta poseben kovček ima mornarsko modro, zlato, breskev, zeleno in srebrno barvo. Te vam dajejo skoraj vse barve, ki jih boste morda potrebovali za vroče vzpone. To je zmerno cena od 700 INR do 800 INR približno za 5,67 gramov.

12. Loreal Paris Color Riche Le Palette – P2:

Loreal Paris Color Riche Le Palette P2

To je zelo všeč 4 -barvno ohišje, ki ga lahko kupite za učinke zabave. Ta kovček vsebuje 4 barve: temno črno, rjavo, zlato in svetlo zeleno. To je zelo dobra stvar, ki jo morate imeti v svoji zbirki. To je 4 -gramski kovček in stane od 900 INR do 1000 INR

približno.

13. L’Oreal Paris Color Rich Le Palette- P3:

L Oreal Paris Barvno bogata le paleta P3

Vsebuje 4 barve, ki imajo zelo svetleč učinek. To je lahko dobro za ustvarjanje drame in jih je mogoče kombinirati s srebrno podlogo. Ta vsebuje dve vrsti ogljeno črnih barv, svetlo zlato svetlečo barvo in oceansko zeleno barvo. Oblika je tudi zelo lepa in to lahko kupite za 900 INR do 1000 INR približno za 4 grame.

14. Amara Cosmetics Tropical Fusion:

Amara Cosmetics Tropical Fusion

To je 4 barve in ima barve, kot jih vidite na zgornji sliki. To so svetlo rdečkasto rjava barva, mah vlažno zelena barva, modra barva in breskasto roza barva. To lahko kupite za ustvarjanje skoraj vseh vrst učinkov. To lahko kombinirate s srebrom ali zlatom, da ustvarite bolj funkcijo, kot je učinek. To 11 -gramsko ohišje lahko kupite za približno 1200 INR približno 1500 INR.

15. Električna glazura Lotus Pure Stay:

Električna glazura Lotus Pure Stay

To je zelo všeč in najljubši komplet mnogih žensk. Ta vsebuje 4 glamurozne barve in to so skoraj vse zahtevane barve. Ima rožnato barvo, zelenkasto barvo, vijolično barvo in svetlo vijolično barvo, da ustvari veliko drame in zelo zabaven slog. To velja za 8 gramov, cena pa je približno 670 INR do 700 INR.